Ofte stillede spørgsmål om bonus for Creative Cloud-bidragydere

Adobe Stocks bonusprogram for bidragydere belønner succesrige bidragydere og tilskynder dig til at gøre dit arbejde endnu bedre ved hjælp af Adobes Creative Cloud-apps. Du behøver ikke at ansøge. Vi giver dig besked, når du modtager en bonus, og sender en indløsningskode til Creative Cloud via e-mail. Afsenderadressen er @adobestockcontributor.com.

Der er to forskellige softwareabonnementer, der giver dig mulighed for at modtage en bonus:

1. For at modtage et 1-års abonnement på fotografiplanen for Adobe Creative Cloud skal du have registreret 300 aktiver, der er accepteret og indsendt i perioden fra 1. januar til 31. december 2019. For at du skal være berettiget, skal mindst 50 % af dit indsendte indhold være accepteret.
  2. For at modtage et 1-års abonnement på Alle apps-planen for Adobe Creative Cloud skal du have registreret 300 videoaktiver, der er accepteret og indsendt i perioden fra 1. januar til 31. december 2019.  For at du skal være berettiget, skal mindst 50 % af dit indsendte indhold være accepteret.

Se vores ofte stillede spørgsmål nedenfor for yderligere oplysninger.

Kvalificering til en bonus

Ja, alt det indhold, der er sendt og blevet accepteret siden 1. januar 2019 tæller i forhold til en CC Fotografiplan Alle dine indsendte og accepterede videoer tæller i forhold til en CC Alle apps-plan.

Ja, du er nødt til at have fået accepteret 300 videoer i 2019.

Du får både CC Fotografiplanen og CC Alle apps-planen.

Bemærk! Hvis du indløser CC Alle apps-planen med samme Adobe ID, mens Fotografiplanen er aktiv, vil begge planer blive kørt parallelt. De kan ikke kombineres eller sammenkobles. Du kan overveje at lade fotografiplanen løbe helt ud, før du indløser CC Alle apps-planen. Begge planer skal dog være indløst, inden for 12 måneder efter at Adobe har sendt bonussen.

I så fald får du kun CC Alle apps-planen, fordi fotografiprogrammer er inkluderet i CC Alle apps-planen.

Nej, det er kun accepterede aktiver, der tæller i forhold til bonussen.

Hvis du synkroniserer din konto med Adobe Stock, medregnes al din aktivitet fra og med 1. januar 2019 i forhold til bonussen. Under Oplysninger til Fotolia-bidragydere kan du se, hvordan du synkroniserer din konto.

Hvis du vil se, hvor mange filer der er accepteret, skal du gå til fanen Dashboard på bidrageryderportalen og sortere efter dato. Gå derefter til siden med din første fil fra 2019. Vi viser altid 100 miniaturer pr. side. Så hvis du har mere end 3 sider med indhold fra 2019, er du muligvis berettiget til CC-bonussen.

Brug af min præmie

Det kan tage 6-8 uger at levere din Creative Cloud-plan. Den sendes i form af en indløsningskode i en e-mail.

Du skal ikke indtaste dine kreditkortoplysninger, når du indløser koden til din bonus. Spring dette trin over ved at vælge Påmind mig senere. Du bliver ikke debiteret noget lige nu. Hvis du imidlertid vælger Acceptér vilkår og betingelser og angiver dine kreditkortoplysninger, får du i slutningen af abonnementsperioden under CC-gaveprogrammet en meddelelse om, at dit medlemskab bliver fornyet automatisk, og at du bliver opkrævet den almindelige månedsafgift. Vilkår og priser vil blive præsenteret på fornyelsestidspunktet.

Følg instruktionerne på skærmen eller vejledningen i den tekniske dokumentation.

Hvis du har nøjagtigt samme plan som den, du modtog som bonus (CC Fotografiplan med 20 GB lagerplads eller CC Alle apps-plan), og du indløser koden ved hjælp af det samme Adobe ID på indløsningstidspunktet suspenderes fakturering i 12 måneder, hvis du har en årsplan, der faktureres månedligt. Hvis du har betalt for hele året i forvejen, vil din CC-bonusplan starte, når dit forudbetalte år er slut.

Bidragydere i visse lande i Asien og Stillehavsområdet (APAC), Latinamerika, Rusland og SNG, Tyrkiet, Mellemøsten og Nordafrika (MENA) og Israel kan muligvis få vist fejlmeddelelsen "Ugyldig kode", når de indløser deres gratis kode. I dette tilfælde kom din nuværende Creative Cloud-plan fra Digital River, en Adobe-godkendt forhandler. Du skal kontakte Adobe Kundepleje for at annullere den automatiske fornyelse af din eksisterende plan. Du kan finde flere oplysninger, herunder en detaljeret liste over lande og Kontakt os-linket til Adobe Kundepleje, i dette dokument.

Hvis du allerede har et aktivt medlemskab til en anden plan, og du indløser koden til CC Fotografi eller Alle apps med samme Adobe ID, oprettes et separat, parallelt medlemskab.

I nogle tilfælde kan du overveje at vente, indtil dit nuværende medlemskab udløber, eller give din plan som gave til en ven eller et familiemedlem. Bonuskoden skal dog indløses, inden for 12 måneder efter at Adobe har sendt bonussen.

Her er nogle eksempler på forskellige scenarier.

Hvis du har:

• En plan med en enkelt app som Illustrator eller InDesign: Hvis du indløser Fotografiplanen, får du adgang til fotografiapps som Lightroom CC og Photoshop CC og yderligere 20 GB lagerplads. Du beholder adgangen til den enkelte app (f.eks. Illustrator eller InDesign).
  • CC Alle apps-planen og modtager en omkostningsfri fotografiplan : Da CC Alle apps allerede inkluderer fotografiapps, kan du overveje at give fotografiplanen som gave til en familie eller en ven. Du kan også vente til Alle apps-planen udløber og derefter indløse fotografikplanen, bonuskoden skal dog indløses, inden for 12 måneder efter at Adobe har sendt bonussen.
  • Fotografiplanen og modtager en omkostningsfri CC Alle apps-plan: Vi anbefaler, at du venter, til Fotografiplanen udløber, før du indløser CC-planen. Bonuskoden skal dog indløses, inden for 12 måneder efter at Adobe har sendt bonussen.

Koden forbliver gyldig 12 måneder fra den dato, den er udstedt til dig.

Jeg har flere spørgsmål

Find linket Kontakt os nederst i bidragyderportalen, eller skriv til os her.

Nej. Du bedes gå til Help Center og kontakte den relevante afdeling.

Koden er sandsynligvis gyldig. I dette tilfælde kom din nuværende Creative Cloud-plan fra Digital River, en Adobe-godkendt forhandler. Du skal kontakte Adobe Kundepleje for at annullere den automatiske fornyelse af din eksisterende plan. Du kan finde flere oplysninger, herunder en detaljeret liste over lande og Kontakt os-linket til Adobe Kundepleje, i dette dokument.