Fejlfinding og hjælp

Læs brugervejledningen for Adobe Stock-bidragsyder  for at lære mere om følgende:

• Hvad søger købere efter
  • Hvordan skaber du et indhold, der sælger
  • Tips til, hvordan du kan gøre dit indhold mere synligt

Vores kunder er på udkig efter indhold, der dækker en lang række emner præcist og rammende. De ønsker indhold, som deres brugere kan relatere til. Fokus på fotografier af rigtige mennesker fra alle kulturer.

Her er nogle link til inspiration:

Find inspiration, og lær nye ting vha. webinar-serien Adobe Stock Artist. Abonner her for at se arkiverede webinarer og for at få besked om kommende sessioner, som du kan overvære live.

Brugerdefinerede eksportindstillinger, der optimerer videoeksport til Adobe Stock, er blevet tilføjet til Adobe Premiere Pro.  Få mere at vide HER.

Bidragsydere med over 1.000 downloads i rygsækken inviteres til at indsende Illustrativt redaktionelt indhold til Adobe Stock. Se her for at få flere oplysninger.

Adobe Stock-bidragsyder har adgang til Adobe Portfolio. Der kræves ikke noget Creative Cloud-abonnement. Opret en brugerdefineret fotosamling i Adobe Stock Portfolio, og del galleriet på din egen Adobe Portfolio-side, så du kan vise dine fotos frem og sælge dem.

Klik HER for at lære at indløse Creative Cloud-bonuskoden til kvalificerede Adobe Stock-bidragydere.

Vi vil have at din stemme bliver hørt. Adobe Stock er forpligtet til at gøre autentiske og kulturelt repræsentative billeder mere tilgængelige. Missionen for det nye Adobe Stock Advocates-program er at fremvise og understøtte fremragende nye stemmer og billeder, der er ærlige og effektive.
Klik HER at lære om Adobe Stock Advocates-programmet

Artist Development Fund er et 500.000 USD kreativt kommissionsprogram fra Adobe Stock. Som et udtryk for vores forpligtelse til inklusion leder vi efter kunstnere, der selvidentificerer sig med og skildrer forskellige fagmiljøer inden for deres arbejde. Klik HER for yderligere oplysninger og ansøg.

Du er velkommen til at slutte dig til os her på Adobe Stock, hvis du er over 18 år gammel og ejer rettighederne til de fotos, videoklip, illustrationer og/eller vektorgrafikker, som du skaber. Du behøver ikke at være professionel fotograf eller kunstner eller have dyrt udstyr for at blive Adobe Stock-bidragsyder. Du behøver heller ikke at have et abonnement på Creative Cloud. Tilmeld dig for at oprette et Adobe ID, så du kan begynde at bidrage. Flere oplysninger.

Vores samling er inddelt i fotos, videoklip, illustrationer og vektorgrafik. Hver indholdstype har sine egne krav, som er beskrevet her.

Du kan uploade dit indhold direkte fra Adobe Photoshop Lightroom Classic, Bridge eller Premiere Pro. Er du ikke hjemme? Send indholdet med Photoshop Mix-appen på din mobil, uanset hvor du er. Flere oplysninger

Vi tager en royalty på 33 % af det beløb, som betales af køberen ved salg af fotos, illustrationer og vektorgrafik gennem Adobe Stock. For videoindhold er vores royalty 35 % af beløbet. Beløbet afhænger af kundens abonnementstype og typen af det licenserede indhold. Ved downloads foretaget som en del af et abonnement gælder der en minimumspris, der i visse tilfælde erstatter royaltybeløbet. Vi licenserer også indhold via særlige aftaler, hvor der gælder særlige vilkår. Som udgangspunkt baseres betaling ved særlige aftaler på royaltysatser på 33 % for fotos, illustrationer og vektorgrafik og 35 % for videoindhold.

Du kan læse om vores provisionsregler og om, hvordan du anmoder om betaling, i artiklen Sådan får du betaling.

Salg af rettigheder til brug af kreativt indhold er en økonomisk aktivitet. Som Adobe Stock-bidragsyder er du forpligtet til at betale skat af dine salgsindtægter i USA til Internal Revenue Service (IRS) i USA (det amerikanske skattevæsen). Du kan få flere oplysninger i artiklen Grundlæggende skatteoplysninger til statsborgere og registrerede udenlandske indbyggere i USA eller Grundlæggende skatteoplysninger til brugere, der ikke er statsborgere i USA, afhængigt af hvor du bor. Hvis du ikke udfylder skatteformularerne, tilbageholder Adobe automatisk 30 % af dine indtægter.

I afsnittet Godkendelsesproces findes der oplysninger om vores bedømmelseskriterier og om, hvorfor vi afviser nogle filer. I afsnittet Klargøring og upload af materiale kan du se anbefalingerne for hver enkelt indholdstype.

Adobe forbeholder sig ret til at suspendere brugerkonti, hvis indholdet af det uploadede materiale ikke overholder bestemmelserne i vores aftale for Adobe Stock-bidragsyder.

Nøgleord og andre IPTC-data, der er angivet i Lightroom Classic, vises i alfabetisk rækkefølge i afsnittet Nøgleord i Contributor-portalen. Adobe anbefaler, at du selv ændrer rækkefølgen af nøgleordene på Contributor-portalen og ordner dem efter prioritet. Det er vigtigt, hvis du vil være sikker på, at dine billeder vises i søgeresultaterne.

Nogle bidragsydere oplever problemer med at uploade EPS-filer via Internet Explorer. Prøv at bruge en anden browser end Internet Explorer, eller brug AI-format.

Når du uploader en AI- eller EPS-fil, kan du muligvis bemærke, at farverne på billedet vises anderledes på Contributor-portalen eller på Adobe Stock-siden. Dette påvirker kun forhåndsvisningen. For at undgå denne farveændring skal du gemme vektorfilen som et JPEG-bilede, lægge både JPEG-filen og den tilsvarende AI- eller EPS-fil i samme mappe og derefter zippe mappens indhold. Upload dernæst ZIP-filen med FTP. Du kan læse mere om at bruge FTP her.

Når du gemmer en AI-fil, skal du desuden kontrollere, at indstillingen "Opret PDF-kompatibel fil" er markeret.