Når du downloader din første app, installeres Adobe Creative Cloud-computerprogrammet (som du skal bruge til at administrere fremtidige downloads) på samme tid.

Sådan downloader du din første Creative Cloud-app

1. Åbn Creative Cloud-webstedet. (Log ind, hvis du bliver bedt om det).

Gå til Creative Cloud-webstedet
  2. Klik på Download ud for den app, du vil downloade. Download af appen begynder.

Leder du efter mobilapps? Klik på fanen Mobilapps øverst på siden.

3. På skrivebordet skal du dobbeltklike på den downloadede fil for at starte installationsprogrammet.

macOS: Navnet på den downloadede fil er _Installer.dmg.

Windows: Navnet på den downloadede fil er _Set-Up.exe.

4. Når installationsvinduet åbnes, skal du logge på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode, hvis du ikke allerede er logget på.

5.  Udfyld det korte spørgeskema, der vises på skærmen, og klik på Fortsæt.

6. Klik på Start installation for at installere appen.

Når appen er installeret, startes den automatisk.

Sådan downloader du flere apps fra Creative Cloud-webstedet

1. Åbn Creative Cloud-webstedet. (Log ind, hvis du bliver bedt om det).

Gå til Creative Cloud-webstedet
  2. Klik på Installer ud for den app, du vil downloade.

Leder du efter mobilapps? Klik på fanen Mobilapps øverst på siden.

Ofte stillede spørgsmål

Du finder alle systemkravene til din Creative Cloud-app under Systemkrav | Creative Cloud.

Du kan downloade Creative Cloud-computerappen fra Creative Cloud-webstedet

Se Stop Creative Cloud fra at vise prøvetilstand efter køb for at stoppe fejlmeddelelser om, at du stadig er i prøvetilstand, eller at din testversion er udløbet.