Når du downloader din første app, vil Adobe Creative Cloud-computerappen (som du skal bruge til at administrere fremtidige downloads) blive installeret på samme tid.

Download og installer

Download din første købte app

1. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Creative Cloud-appkataloget skal du klikke på knappen "Download" på den app, du vil downloade. Appen begynder at blive overført.

3. På skrivebordet skal du dobbeltklike på den hentede fil for at starte installationsprogrammet.

På en Mac:
    Navnet på den hentede fil er _Installer.dmg.

På en Windows-pc:
    Navnet på den hentede fil er _Angiv-Up.exe.

4. Når installationsvinduet åbnes, skal du logge på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode, hvis du ikke allerede er logget på.

5.  Udfyld det korte spørgeskema, der vises på skærmen, og klik på Fortsæt.

6. Klik på Start installation for at installere appen.

Når den er installeret, startes appen automatisk.

Bemærk:

Du kan downloade mobilapps ved at gå til Kataloget over mobilapps.

Download en testversion

1. I Creative Cloud-appkataloget skal du klikke på knappen "Hent testversion" på den app, du vil downloade.

2. Udfyld det korte spørgeskema, der vises på skærmen, og klik derefter på Log på.

Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du klikke på Bliv medlem for at få et Adobe ID og følge instruktionerne for at oprette ét.

3. Når du er logget på, begynder testversionen af appen at blive overført.

4. Når den er downloadet, installeres og startes testversionen af appen automatisk. Din omkostningsfri prøveperiode træder i kraft på dette tidspunkt.

Hvis du har problemer med overførslen, kan du se Fejlfinding i forbindelse med download og installation af Creative Cloud.

Bemærk:

Du kan når som helst konvertere testversionen til et fuldt medlemskab ved at se Konverter en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Download flere apps med Creative Cloud-computerappen

1. Du kan åbne Creative Cloud-computerappen ved at klikke på ikonet Creative Cloud, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS).

2. Hvis den ikke allerede er markeret, skal du klikke på fanen Apps øverst i vinduet.

Du vil se din installerede app samt en liste over andre apps, som du kan gennemse og installere.

3. Rul til den app, du vil installere, i sektionen Alle apps.

4. Klik på Installer, og appen begynder at blive overført.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er systemkravene til min app?

Du finder alle systemkravene til din Creative Cloud-app under Systemkrav | Creative Cloud.

Hvor kan jeg downloade Creative Cloud-computerappen?

Du kan downloade Creative Cloud-computerappen fra Adobe.com samt via direkte links til download. Der er flere oplysninger i Download Creative Cloud-computerappen.

Hvorfor får jeg en meddelelse om, at jeg er i prøvetilstand, selvom jeg har købt et Creative Cloud-abonnement?

Se Stop Creative Cloud fra at vise prøvetilstand efter køb for at stoppe fejlmeddelelser om, at du stadig er i prøvetilstand, eller at din testversion er udløbet.