Find ud af, hvordan du downloader og installerer Creative Cloud-apps (herunder Creative Cloud-computerappen). Følg disse trin, når du downloader dine apps første gang, eller når du downloader dem på en ny eller en ekstra computer.

Du kan installere Creative Cloud-apps på mere end én computer.  Få mere at vide.

Sådan downloader du dine Creative Cloud-apps

1. Log ind på creativecloud.adobe.com/apps, og klik derefter på enten Download eller Installer for den app, du vil installere.

Leder du efter Creative Cloud-computerappen? Den installeres automatisk med din første app. Hvis du foretrækker, kan du downloade den direkte

Download en Creative Cloud-app
    Installer en Creative Cloud-app
  2. Dobbeltklik på den hentede fil for at starte installationsprogrammet.

3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

Ved vellykket installation startes Creative Cloud-computerappen på samme tid som din Creative Cloud-app.

4. Du kan installere flere apps ved at klikke på Installer for appen i Creative Cloud-computerappen.

Har du problemer med at installere?

De fleste fejl er forbundet med en kode. Du kan finde en vejledning til din fejlkode under Ret fejl under installation af Creative Cloud-apps.

Hvis du har problemer med forbindelsen, kan du se Løs almindelige forbindelsesproblemer.

Du kan få en vejledning, der er specifik for macOS Catalina, under Installation af Creative Cloud-computerapp hænger | macOS Catalina (10.15).

Se under Installation af Creative Cloud-app hænger ved andre operativsystemer.

Log af, og log derefter på Creative Cloud-computerappen. Hvis problemet stadig vedvarer, kan du se under Forhindr, at Creative Cloud kan vise testversionstilstand efter køb

Ved en deaktivering afbrydes forbindelsen for dine apps i forhold til en bestemt computer, og du kan køre dem på en anden computer. Du kan logge ud (eller deaktivere) ved hjælp af din Adobe-kontoside.

Se Creative Cloud-fejlmeldingen "Aktiveringsgrænse nået" eller "Logon mislykkedes", hvis du modtager fejlmeddelelsen "Aktiveringsgrænse nået" eller "Logon mislykkedes".

Spørg dit fællesskab

Send spørgsmål, og få svar fra eksperter.

Send et spørgsmål