Vi er kede af at sige farvel til dig! Inden du annullerer abonnementet, skal du læse Abonnementsvilkår for Adobe.

Forsigtig:

Ved at annullere dit Adobe Stock-abonnement mister du adgang til alle ubrugte licenser.

Annullering af et enkeltstående Stock-medlemskab

Hvis du vil annullere et enkeltstående Stock-medlemskab, skal du gøre følgende:

1. Hvis du ikke er logget på, skal du logge på din Adobe ID-konto vha. dit Adobe ID og din adgangskode eller en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

Bemærk:

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du oprettede dit medlemskab.

2. Klik på Abonnementer på navigationslinjen øverst på siden.

amr-plans-nav-bar
  3. Klik på Administrer abonnement ud for det abonnement, du vil ændre, under Abonnementer.

Administration af abonnement

Får du vist en meddelelse om at opdatere dine betalingsoplysninger?

Hvis kreditkortet knyttet til din konto er udløbet, eller hvis kontoen er sat på hold, kan du ikke annullere dit medlemskab. Hvis dette er tilfældet, vises meddelelsen "Abonnementet er udløbet. Opdater dine betalingsoplysninger for at genoptage det."   Klik på Rediger betalingsoplysninger, og opdater dine betalingsoplysninger, inden du opsiger medlemskabet.

4. Klik på Annuller abonnement under Betaling og abonnement.

Annuller abonnement
  5. Vælg en af de angivne grunde til opsigelsen i bekræftelsesvinduet. Klik på Fortsæt, hvis du stadig vil opsige det. Klik på Behold abonnement, hvis du ændrer mening.

Annuller abonnement
  6. Det vindue, der åbnes, giver mulighed for at beholde abonnementet, fortsætte med opsigelsen eller chatte med kundesupport.

7. Hvis du vælger at opsige abonnementet, modtager du en e-mail med en bekræftelse. Gå ind på siden Adobe Stock-abonnementer, hvis du vil købe et Stock-abonnement, og log på med dit Adobe ID.

Slet Adobe Stock fra dit Creative Cloud-medlemskab

Du kan fjerne Stock fra dit Creative Cloud-medlemskab ved blot at skifte til et andet abonnement.

1. Hvis du ikke er logget på, skal du logge på din Adobe ID-konto vha. dit Adobe ID og din adgangskode eller en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

Bemærk:

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du oprettede dit medlemskab.

2. Klik på Abonnementer på navigationslinjen øverst på siden.

amr-plans-nav-bar
  3. Klik på Administrer abonnement ud for det abonnement, du vil ændre, under Abonnementer.

Administration af abonnement
  4. Klik på Skift abonnement under Betaling og abonnement.

Skift abonnement
  5. Vælg den ønskede type cloud-lager, og angiv dine betalingsoplysninger under Alle Creative Cloud-apps Klik derefter på Vælg

Skift abonnement
    Skift til dette abonnement
  6. Gennemse betingelserne for abonnementet på bekræftelsessiden, og klik på Bekræft

Returnering af et medlemskab, der er købt hos en forhandler

Hvis abonnementet er købt hos en anden forhandler end Adobe, skal du kontakte den pågældende forhandler for at få hjælp.