Find ud af, hvordan du administrerer dit Adobe Stock-medlemskab. Aktivér dit medlemskab, opgrader dit abonnement eller dine betalingsoplysninger med mere.

Find ud af, hvordan du nemt administrerer dit Adobe Stock-medlemskab og relaterede betalinger.

I afsnittene Introduktion til Adobe Stock, Uddannelse og support til Adobe Stock og Ofte stillede spørgsmål om Adobe Stock kan du få hjælp til at komme i gang med Adobe Stock.

Aktivering af dit medlemskab

Køb et abonnement på Creative Cloud Alle Apps med Adobe Stock

Med et Creative Cloud-medlemskab kan du gøre brug af diverse Stock-relaterede fordele, herunder rabat på abonnementer og unik integration med dine foretrukne apps som f.eks. Photoshop, Illustrator, InDesign og mange flere.

Gå til siden Creative Cloud-abonnementer.

Opgradering af dit Creative Cloud-medlemskab til at omfatte Adobe Stock

Hvis du har et Creative Cloud-medlemskab for enkeltpersoner

Vælg én af følgende fremgangsmåder:

Hvis du er Creative Cloud-medlem og er logget på, vil du have mulighed for at opgradere Creative Cloud-abonnementet.

Hvis du er Creative Cloud-medlem, men ikke er logget på, skal du klikke på Allerede Creative Cloud-medlem? Når du logger på nederst på siden, vil du få mulighed for at opgradere dit Creative Cloud-medlemskab.

-eller-

• Log på din Adobe ID-konto, og skift til et Creative Cloud-medlemskab, som omfatter Stock. Sådan gør du:
  1. Gå ind på www.adobe.com, og log på vha. dit Adobe ID og din adgangskode eller en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

With-Enterprise-ID
    Log på vha. dit Adobe ID og din adgangskode eller en konto til Facebook eller Google

-eller-

Hvis du allerede er logget på, skal du klikke på dit navn i navigationslinjen for oven.

Klik på dit navn

Bemærk:

Problemer? Ryd din browsercache, eller forsøg med en anden browser, f.eks. Internet Explorer eller Safari.

2. Du får adgang til siden Administrer konto, hvis du klikker på Administrer konto i navigationsruden på skærmen. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte din adgangskode.

3. Klik på Administration af plan i Planer og produkter.

Administration af abonnement
  4. Klik på Skift abonnement under abonnementsoplysninger.

Klik på Skift abonnement
  5. Under Skift abonnement skal du vælge Creative Cloud for enkeltpersoner – Alle Apps + Adobe Stock og klikke på Fortsæt.

Vælg Creative Cloud for enkeltpersoner – Alle Apps med Adobe Stock
  6. Følg vejledningen på skærmen for at skifte til det nye abonnement.

Hvis du allerede har et medlemskab til Creative Cloud til teams

Administratorer af Creative Cloud til teams kan købe Adobe Stock-abonnementer via Administratorkonsollen.

Hvis du vil købe Adobe Stock-abonnementer, skal du klikke på Tilføj licenser og vælge det ønskede licensabonnement.

Når Adobe Stock-abonnementet er blevet købt, skal det knyttes til en bruger for at blive aktiveret. Adobe Stock kan knyttes til en fra teamet eller en administrator, så alle teammedlemmer har adgang til den samlede mængde billedlicenser. Teamsene har fælleslicenser, so alle teammedlemmer får adgang til nye abonnementer, uanset hvilken person i teamet der vises som den tilknyttede bruger.

Tilføj licenser

Hvis du er ved at opsætte et nyt Creative Cloud til teams-medlemskab

Du kan vælge abonnementet Creative Cloud Alle Apps + Adobe Stock (10 billeder om måneden), 10 billeder om måneden-abonnementet eller 750 billeder om måneden-abonnementet via fanen Erhverv på siden Abonnementer.

Vælg abonnement

Bemærk:

Abonnementet Creative Cloud Alle apps + Adobe Stock fungerer bedst, når der tilknyttes et nyt teammedlem, som skal bruge Alle apps, og samtidig føjes der 10 billeder om måneden fra Adobe Stock til teamet. Alle teammedlemmer drager fordel af fælleslicenserne og overførslen af op til 120 ubrugte billeder.

Hvis du har et Creative Cloud-medlemskab til virksomheder

Systemadministratoren kan føje Adobe Stock til virksomhedslicenserne fra Adobe-administratorkonsollen.

Køb et separat Adobe Stock-medlemskab

Selvom der er mange fordele ved at have et Creative Cloud-abonnement med Adobe Stock, kan man også købe separate Stock-abonnementer. Der kræves blot et Adobe ID, som du til enhver tid kan oprette og bruge til at sikre og personliggøre kontoen.

Gå til siden Adobe Stock-abonnementer.

Bemærk:

Man kan finde studenter- og uddannelsesrabatpriser til Adobe Stock på fanen Studerende og lærere/Skoler og universiteter tab.

Ændring af abonnement

Hvis du vil ændre dit abonnement, skal du følge denne vejledning:

1. Gå ind på www.adobe.com, og log på vha. dit Adobe ID og din adgangskode eller en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

Log på
    With-Enterprise-ID
    Log på vha. dit Adobe ID og din adgangskode eller en konto til Facebook eller Google

-eller-

Hvis du allerede er logget på, skal du klikke på dit navn i navigationslinjen for oven.

Klik på dit navn

Bemærk:

Problemer? Ryd din browsercache, eller forsøg med en anden browser, f.eks. Internet Explorer eller Safari.

2. Du får adgang til siden Administrer konto, hvis du klikker på Administrer konto i navigationsruden på skærmen. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte din adgangskode.

3. Klik på Administration af plan i Planer og produkter.

4. Klik på Skift abonnement under abonnementsoplysninger.

5. Under Skift abonnement skal du vælge det ønskede abonnement og klikke på Fortsæt.

6. Følg vejledningen på skærmen for at skifte til det nye abonnement.

Administration af konto og betalinger

Opdatering af kontooplysninger

Følg vejledningen for at administrere kontooplysningerne for dit Adobe ID (f.eks. for at ændre din adgangskode eller dine betalingsoplysninger):

1. Gå ind på www.adobe.com, og log på vha. dit Adobe ID og din adgangskode eller en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google). Hvis du allerede er logget på, skal du klikke på dit navn i navigationslinjen for oven.

2. Du får adgang til siden Administrer konto, hvis du klikker på Administrer konto i navigationsruden på skærmen. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte din adgangskode.

3. Via fanerne øverst på siden kan du opdatere abonnementer og produkter, ændre din e-mail og kontaktoplysninger, ændre adgangskoden eller opdatere din profil og kommunikationsindstillinger.

For eksempel kan du vælge Abonnementer og produkter > Administrer abonnement > Redigering af betalingsoplysninger for at ændre kreditkortet for kontoen. Foretag ændringerne i pop op-vinduet, og klik derefter på Gem.

Der er mere detaljerede oplysninger og en trinvis vejledning under Administration af din Adobe ID-konto.

Udskriv kvittering eller faktura

1. Gå ind på www.adobe.com, og log på vha. dit Adobe ID og din adgangskode eller en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google). Hvis du allerede er logget på, skal du klikke på dit navn i navigationslinjen for oven.

2. Du får adgang til siden Administrer konto, hvis du klikker på Administrer konto i navigationsruden på skærmen. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte din adgangskode.

3. Klik på Administrer abonnement under Abonnementer og produkter.

4. I afsnittet med faktureringshistorik skal du finde den faktura, du vil udskrive, og så klikke på knappen Udskriv ud for den.

Der vil blive åbnet en PDF-kopi af fakturaen i en separat fane i din browser.

5. Hvis du vil udskrive fakturaen, skal du klikke på udskrivningsikonet i PDF-fremviseren eller vælge Filer > Udskriv i browseren.

Bemærk:

Hvis du ikke har installeret en PDF-fremviser på din computer, kan du installere Adobe Reader her.

Annuller dit medlemskab

Hvis du vil annullere dit Stock-medlemskab eller ændre dit Creative Cloud Alle Apps-abonnement med Adobe Stock til et andet Creative Cloud-abonnement, skal du se under Annullering af Stock-medlemskabet.

Ofte stillede spørgsmål om Stock-medlemskab og betaling

Kan jeg forudbetale mit Adobe Stock-abonnement?

Årsmedlemskab på Adobe Stock betales månedligt.

Kan jeg betale for mit Adobe Stock-abonnement ved hjælp af PayPal?

Ja. Betaling med kreditkort og PayPal accepteres for Adobe Stock i alle understøttede lande. Betaling ved hjælp af købsordrer kan også behandles via telefonen, hvis du ringer det nummer, der er angivet nederst på siden med Adobe Stock-abonnementer.

Bemærk:

Hvis du er Creative Cloud-medlem og har købt medlemskabet via PayPal, kan du nemt føje Adobe Stock til Creative Cloud-medlemskabet til nedsat pris. Gå til siden Adobe Stock-abonnementer, og køb en opgradering til et abonnement på Creative Cloud Alle Apps med Adobe Stock ved hjælp af en understøttet betalingsmetode.

Adobe har hævet 1 $ på mit kreditkort. Hvorfor?

Denne transaktion kan hjælpe med at bekræfte, at kreditkortet er gyldigt og ikke meldt mistet eller stjålet. Denne transaktion trækkes ikke fra din konto, og så snart, at din kreditkortudsteder har bekræftet, at kortet er dit, bliver det fjernet.

Jeg er blevet forkert opkrævet eller opkrævet flere gange. Hvordan retter jeg det?

Din medlemskabsopkrævning er muligvis blevet forøget, da medlemskabet blev fornyet til standardraten efter udløbet af en tilbudsperiode.

Du kan til tider blive opkrævet betaling flere gange, hvis Adobe ikke har kunnet opkræve betaling af dig tidligere, og du har haft en restance hos os.

Adobe har for nylig iværksat et nyt system, som beregner afgifter mere nøjagtigt på grundlag af leveringsadressen. Tidligere er du er sandsynligvis blevet opkrævet ekstra lokale afgifter, hvis de lokale afgifter ikke har kunnet bestemmes.

Hvis dine opkrævninger ikke ser korrekte ud, skal du kontakte Adobe Support. Du vil muligvis blive bedt om at logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.

Hvordan fjerner jeg mine kreditkortoplysninger fra en Adobe-konto?

Hvis dine kreditkortoplysninger er tilknyttet et aktivt eller udløbet abonnement, skal du kontakte Adobe Support. Du vil muligvis blive bedt om at logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.

Hvor kan jeg finde oplysninger om andre betalingsproblemer?

Du finder flere oplysninger om andre betalingsproblemer under Adobe-butikker | Ofte stillede spørgsmål om bestilling og betaling online.