Find ud af, hvordan du annullerer din plan eller din gratis testversion.

Sådan annullerer du din testversion eller dit abonnement

Du kan annullere din testversion eller individuelle plan via din Adobe-kontoside.

Log ind på din Adobe-konto.

Log ind på din Adobe ID-konto

Klik på Administrer plan eller Vis plan for den plan, du vil annullere.

Klik på Administrer plan eller Vis plan

Kan du ikke se Administrer plan eller Vis planKontakt os for at annullere dit abonnement.

Under Planoplysninger skal du klikke på Annuller plan.

Klik på Annuller plan

Kan du ikke se Annuller plan? Indstillingen er ikke tilgængelig, hvis vi behandler din betaling eller har problemer med den. Hvis Annuller plan ikke er tilgængelig i de næste 24 timer, bedes du kontakte os.

Angiv grunden til annulleringen, og klik derefter på Fortsæt.

Vælg årsagen til annullering

Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre annulleringen.

Annuller en teams-plan

Hvis du vil annullere et teams-abonnement, skal du kontakte os.

Er jeg berettiget til en refusion?

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion.

Hvis du annullerer efter 14 dage, vil tjenesten fortsætte indtil udgangen af den pågældende måneds faktureringsperiode, og du vil blive opkrævet et gebyr for opsigelse før tid på 50 % af din resterende kontraktlige forpligtelse. Hvis du f/eks. har 5 måneder tilbage af din kontrakt, når du annullerer, og du betaler 200 kroner om måneden, skal du betale 50 % af restsaldoen på 1000 kroner = 500 kroner i gebyr for opsigelse før tid.

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion. Hvis du annullerer efter 14 dage, kan betalingen ikke refunderes, og tjenesten fortsætter indtil udgangen af kontraktperioden.

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion. Hvis du annullerer efter 14 dage, kan betalingen ikke refunderes, og tjenesten fortsætter indtil udgangen af den pågældende måneds faktureringsperiode.

Bemærk:

Tilbagebetalingen gælder kun for 14 dage efter det oprindelige køb og ikke for efterfølgende fornyelser.

Forstå abonnementsvilkårene for Creative Cloud, og hvordan de påvirker refusion.

Hvad sker der, når jeg annullerer mit Creative Cloud-abonnement?

Efter du har annulleret dit Creative Cloud-abonnement, har du ikke længere adgang til dine Creative Cloud-programmer og heller ikke til de fleste af de tjenester, der er inkluderet i dit betalte Creative Cloud-abonnement.

Efter du har annulleret dit Creative Cloud-abonnement, vil du fortsat have omkostningsfri medlemskabsfordele.

Efter annulleringen reduceres dit tilladte cloud-lager til 2 GB. Hvis du er over din lagergrænse, har du 90 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 90 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne. Du kan få mere at vide om dit lager i Hvordan ved jeg, hvor meget lager jeg har brugt?

Hvis du har gemt dit arbejde på computeren, vil du fortsat have adgang til disse filer på din enhed.

Adobe vil fortsætte med at gemme dine originale billeder i et år efter udløbet af dit medlemskab. I denne periode kan du fortsat starte Lightroom for at downloade dine originale filer fra vores cloud-tjenester.

Du har fortsat adgang til alle dine fotos på din lokale harddisk via Lightroom til computer. Du kan fortsat importere og organisere fotos og udlæse dine redigerede fotos via Eksport, Udgiv, Udskriv, Web eller Diasshow. Adgang til udviklings- og kortmodulerne og Lightroom til mobilenheder er ikke tilgængelig, når dit medlemskab slutter.