Hvis du har købt fra Adobe, kan du få mere at vide om, hvordan du annullerer din plan eller gratis prøveversion. Hvis du har købt den et andet sted fra, skal du kontakte butikken.

Sådan annullerer du din testversion eller dit abonnement


Du kan annullere din testversion eller individuelle plan (købt fra Adobe) via din Adobe-kontoside. 

  Log ind på https://account.adobe.com/plans.
 

Log ind på din Adobe-konto

  Klik på Administrer plan eller Vis plan for den plan, du vil annullere.

Klik på Administrer plan eller Vis plan

  Under Planoplysninger skal du klikke på Annuller plan.
 

Klik på Annuller plan

 Kan du ikke se Annuller plan? Indstillingen er ikke tilgængelig, hvis vi behandler din betaling eller har problemer med den. Prøv igen om 24 timer.

   Angiv grunden til annulleringen, og klik derefter på Fortsæt.

Vælg årsagen til annullering

  Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre annulleringen. 

Annuller en teams-plan

Hvis du vil annullere et teams-abonnement, skal du kontakte os.

Annulleringsgebyr og refusion

En refusion afhænger af, hvornår du opsiger, og den type abonnement, du har købt. For de fleste planer får du en fuld refusion, hvis du opsiger inden for 14 dage efter dit første køb. Lær, hvis du får en refusion, når du annullerer.

Hvad sker der, når jeg annullerer mit Creative Cloud-abonnement?

Efter du har annulleret dit Creative Cloud-abonnement, har du ikke længere adgang til dine Creative Cloud-programmer og heller ikke til de fleste af de tjenester, der er inkluderet i dit betalte Creative Cloud-abonnement.

Efter du har annulleret dit Creative Cloud-abonnement, vil du fortsat have omkostningsfri medlemskabsfordele.

Efter annulleringen reduceres dit tilladte cloud-lager til 2 GB. Hvis du er over din lagergrænse, har du 90 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 90 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne. Du kan få mere at vide om dit lager i Hvordan ved jeg, hvor meget lager jeg har brugt?

Hvis du har gemt dit arbejde på computeren, vil du fortsat have adgang til disse filer på din enhed.

Adobe vil fortsætte med at gemme dine originale billeder i et år efter udløbet af dit medlemskab. I denne periode kan du fortsat starte Lightroom for at downloade dine originale filer fra vores cloud-tjenester.

Du har fortsat adgang til alle dine fotos på din lokale harddisk via Lightroom til computer. Du kan fortsat importere og organisere fotos og udlæse dine redigerede fotos via Eksport, Udgiv, Udskriv, Web eller Diasshow. Adgang til udviklings- og kortmodulerne og Lightroom til mobilenheder er ikke tilgængelig, når dit medlemskab slutter.