Annuller Adobe-testversion eller -abonnement

Hvis du har købt fra Adobe, kan du få mere at vide om, hvordan du annullerer din plan eller gratis prøveversion. Hvis du har købt den et andet sted fra, skal du kontakte butikken.

Vil du skifte plan? Der er ingen grund til at annullere først. Se, hvordan du skifter Adobe-plan eller Adobe-abonnement.

Sådan annullerer du din testversion eller dit abonnement

Du kan annullere din testversion eller individuelle plan (købt fra Adobe) via din Adobe-kontoside.

1. Vælg Administrer plan for den plan, du vil opsige.

Vælg Administrer plan eller Vis plan.

2. Vælg Opsig din plan.

Vælg Opsig din plan.

ikon Kan du ikke se Opsig din plan? Funktionen er ikke tilgængelig, hvis vi behandler din betaling eller har problemer med den. Prøv igen om 24 timer.

3. Angiv årsagen til annulleringen, og vælg derefter Fortsæt.

Vælg årsagen til annullering.

4. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre annulleringen.

Annuller en teams-plan

Annulleringsgebyr og refusion

En refusion afhænger af, hvornår du opsiger, og den type abonnement, du har købt. For de fleste planer får du en fuld refusion, hvis du opsiger inden for 14 dage efter dit første køb. Find ud af, om du får en refusion, når du annullerer.

Hvad sker der, når jeg annullerer mit Creative Cloud-abonnement?

Efter du har annulleret dit Creative Cloud-abonnement, kan du ikke længere få adgang til dine Creative Cloud-programmer og heller ikke til de fleste af de tjenester, der er inkluderet i dit betalte Creative Cloud-abonnement.

Efter du har annulleret dit Creative Cloud-abonnement, vil du fortsat have omkostningsfri medlemskabsfordele.

Efter annulleringen reduceres dit tilladte cloud-lager til 2 GB. Hvis du er over din lagergrænse, har du 90 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 90 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne. Du kan få mere at vide om dit lager i Hvordan ved jeg, hvor meget lager jeg har brugt?

Hvis du har gemt dit arbejde på computeren, kan du fortsat få adgang til disse filer på din egen enhed.

Adobe vil fortsætte med at gemme dine originale billeder i et år efter udløbet af dit medlemskab. I denne periode kan du fortsat starte Lightroom for at downloade dine originale filer fra vores cloud-tjenester.

Du kan fortsat få adgang til alle dine fotos på din lokale harddisk via Lightroom til computer. Du kan fortsat importere og organisere fotos og udlæse dine redigerede fotos via Eksport, Udgiv, Udskriv, Web eller Diasshow. Adgang til udviklings- og kortmodulerne og Lightroom til mobilenheder er ikke tilgængelig, når dit medlemskab slutter.