Stock-fanen vises ikke i Creative Cloud-skrivebordsappen

Løsning 1: Log af Creative Cloud-skrivebordsappen, og log på igen

• Log af Creative Cloud-skrivebordsappen, og log på igen. Klik her for anvisninger.
  • Kontrollér, om du kan se Adobe Stock-fanen nu.

Løsning 2: Installer den nyeste version af Creative Cloud-skrivebordsappen

Løsning 3: Slet OPM.db-filen, og log på igen

Fjern OPM.db-filen, og log på Creative Cloud-skrivebordsappen igen ved hjælp af det Adobe ID, der er knyttet til abonnementet.

Bemærk: Hvis problemet varer ved, skal du gøre, som det anvises her.