Fejlfinding og hjælp

Det grundlæggende

Hvordan downloader jeg Adobe Stock-billeder?

Der er to primære måder at få adgang til Adobe Stock-billeder på:

• Brug Creative Cloud-biblioteker
  • Download billederne til computeren fra Adobe Stock-webstedet

Læs mere om hver mulighed for download, og se, hvilken der er rigtig for dig.

Hvorfor bliver Adobe Stock-billedet ikke downloadet til computeren?

Der er nogle forhold, der kan gøre, at billedet ikke bliver downloadet.Læs disse tips, som kan hjælpe dig med at løse problemer med at downloade.

Kan jeg bruge Adobe Stock-billeder til redaktionsmæssige eller professionelle formål?

Du kan bruge Adobe Stock-resurser til alle slags kreative projekter, herunder trykte reklamer, brochurer, præsentationer, plakater, bogomslag, reklamer, websteder og årsregnskaber. Læs mere om brug af Stock-resurser og licensvilkår for Adobe Stock.

Hvad sker der, hvis jeg bruger mere eller mindre end min månedlige billedlicensgrænse?

Du kan købe flere Adobe Stock-resurser, hvis du overskrider den månedlige grænse. Hvis du bruger indre end grænsen, overføres de ubrugte overførsler til næste måned, så længe som abonnementet er aktivt. Læs mere om administration af abonnementet og licensgrænser.

Kan jeg sælge indhold til Adobe Stock?

Ja, du kan bidrage med dit indhold i Adobe Stock og tjene penge på det.

Hvis du er over 18 år, har fantastiske fotos, videoer eller vektorindhold og har rettighederne til alt dette, kan du bidrage til Adobe Stock. Kom i gang med at bruge webstedet Adobe Stock Contributor, så du kan overføre dine første filer.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden.Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Det er nemt at skifte Adobe Stock-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Hvordan administrerer jeg Adobe Stock-kontoen?

Læs alt det, du har behov for at vide om at administrere Adobe Stock-kontoen, i disse anvisninger til aktivering, ændring, administration og annullering af abonnement.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab af Adobe Stock?

Fællesskab

Deltag i samtalen.