Fejlfinding og hjælp

Du kan downloade Designer fra Creative Cloud-webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Adobe-konto og derefter klikke på Download eller Installer. Der er flere oplysninger i Download dine Creative Cloud-apps.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere Designer og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du ønsker at installere den på en tredje computer, skal den deaktiveres på en af de forrige maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Designer er en applikation, som beregnet til oprettelse af 2D-strukturer, materialer og effekter i en nodebaseret grænseflade. Det har stor fokus på proceduregenerering, parametrisering og ikke-destruktive arbejdsgange.

Substance 3D Designers dokumentation indeholder information og løsninger til kendte problemer. Du kan se dokumentationen her.

Foraene er også tilgængelige til at tale med fælles brugere af Designer og Adobe Developer.Se foraene her.

Læs mere om HBAO-noden her for at finde ud af mere.

Opløsningen på dine noder afhænger af opløsningstilstanden. Find ud af mere om opløsningstilstande i dokumentationen.

For at forbinde to noder skal outputtypen for den første node matche inputtypen for den anden node. For eksempel fungerer det ikke at forbinde gråtoneoutput til farveinput. Gråtonekonverteringsnode og gradientkortnode kan hjælpe med at konvertere outputtyper.

Minimums- og anbefalede systemkrav kan findes her.

Lær, hvordan du udgiver SBSAR-filer eller eksporterer billeder her.

Der er forskellige metoder til import af ressourcer. Ofte kan du trække ressourcer til Substance 3D Designer fra din filbrowser for at importere dem til dit projekt. Nogle gange vil du måske bruge et link, så ressourcen opdateres, hver gang filen opdateres. For at lære mere, se denne artikel om sammenkædning og import af ressourcer.

Optimering af materialer til andre applikationer er en god ide, især hvis du deler dit materiale med flere personer. Find ud af, hvordan du optimerer materialer her.

Eksponering af en parameter gør det muligt for andre applikationer at dynamisk opdatere materialer uden at skulle hoppe mellem applikationer. Find ud af, hvordan du eksponerer parametre her.

Gør dine grafer mere læsbare ved at følge de bedste fremgangsmåder til oprettelse af graf. Følg disse bedste fremgangsmåder at organisere dine noder og undgå bekymringer.

Overfyldningsnoden er en kraftfuld knude, der kan hjælpe med at spare tid og forbedre resultaterne. Lær mere om overfyldningsnoden her.