Fejlfinding og hjælp

Du kan downloade din app frae Creative Cloud-webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Adobe-konto og derefter klikke på Download eller Installer. Der er flere oplysninger i Download dine Creative Cloud-apps.

For at finde en løsning på problemet, se fejlmeddelelsen "Blev ikke installeret" på Creative Cloud-appen. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps, herunder Photoshop, vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Læs disse enkle løsninger til fælles Adobe ID og indlogningsspørgsmål for at få adgang til din konto.

Du kan installere Substance 3D Stager og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere programmet på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre computere. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Log på din Adobe-konto. Klik derefter på Skift ud for Aktuel adgangskode, og følg vejledningen på skærmen. Glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin instruktioner for at opgradere eller ændre din plan

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin instruktioner for at opgradere og starte dit medlemskab.

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs mere om, hvordan du opsiger dit Creative Cloud-medlemskab, og læs Adobes abonnementsvilkår.

I Substance 3D Stager kan du samle 3D-scener ved at iscenesætte modeller, materialer, lys og kameraer i en virtuel verden. Du kan også oprette billeder til branding, tøj, indretning, figurer, omgivelser eller grafisk kunst og 3D-illustration.

Substance 3D Stager er en samlingsapp, der fokuserer på at samle indhold fra andre 2D- og 3D-apps til at opbygge scener. Stager har mange værktøjer til layout, strukturering, belysning, indramning og gengivelse. Det har også lette værktøjer til oprettelse og sammensætning, men er ikke specialiseret i disse emner.

Se her en kort liste over de mest almindelige filformater:

• Modeller: FBX, OBJ, CAD, USDZ/C, GLF/GLB
  • Materialer: SBSAR, MDL (kun Adobe Standard Material), MTL
  • Lys: EXR, HDRI, SIBL
  • Billeder: PSD, AI, JPG, PNG, EXR, TGA

Se fuld liste over understøttede filformater for mere information.

Hardware har betydelig indflydelse på ydeevne og funktioner, når du arbejder med 3D.

Vi anbefaler, at du arbejder med et dedikeret grafikkort, moderne multi-core CPU og en enhed med stor hukommelse. Pro-end eller gaming-bærbare computere fungerer godt, men begrænser kompleksiteten af de scener, du kan oprette. Stationære enheder giver den bedste oplevelse og mulighed for at oprette store scener.

Se Systemkrav for fuldstændige anbefalinger.

Dette skyldes normalt ikke-understøttede grafiksituationer.

• Kontrollér, om du er over minimale systemkrav.
  • Opdater dine videokortdrev (Windows).
  • Frakobl sekundære skærme.
  • Frakobl eksterne GPU'er.

Dårlige UV'er er generelt årsagen til disse problemer.

Vælg Object > Generer UV'er, så Dimension automatisk erstatter de nuværende UV'er med nye, genererede UV'er. Dette løser nogle problemer, såsom overlappende og manglende UV'er.
Hvis generering af UV'er ikke løser problemet, skal det muligvis rettes i en dedikeret modellerings- eller struktureringsapplikation.

Den samlede kvalitet af et 3D-output afhænger af flere faktorer.

For det første, opløsningen af de billeder, der bruges til din tekstur eller sticker.
For det andet, dine modellers UV'er, hvilket er den måde, som modellen flader ud i 2D, hvor billeder, så de kan overføres til overfladen.
Og endelig din outputstørrelse (den opløsning, billedet gengives ved).
Bemærk: Vektorformater, f.eks. AI og SVG rasteriseres ved deres nuværende størrelse ved import.

For at forbedre kvaliteten af dine billeder kan du:

• Kontrollere størrelsen på originale vektorfiler (AI/SVG), og bruge en stor nok størrelse.
  • Vælge Object > Eksporter UV'er for at kontrollere UV'erne på dit objekt. Det område, du anvender en grafik på, har muligvis ikke tilstrækkelig UV-opløsning. Hvis det er tilfældet, skal du muligvis eksportere dit objektet manuelt i en modelleringsapplikation.
  • Kontrollér opløsningen på din struktur eller sticker sammenlignet med din outputstørrelse. Hvis du gengiver med stor opløsning, men bruger små teksturer, vil det føre til slørede gengivelser.

Markér objektet. Brug menuen Kamera > Valg af ramme for at flytte kameraet til genstandens position.

Hvis objektet stadig ikke er synligt, kan det have forkerte normaler eller et andet geometrisk problem, som skal rettes i en modelleringsapplikation.