Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvad er minimumskravene og de anbefalede hardwarespecifikationer for Adobe Dimension?

For at tjekke minimumskravene og de anbefalede hardwarespecifikationer se Systemkrav | Adobe Dimension

Hvordan downloader og installerer jeg Adobe Dimension?

Du kan downloade Adobe Dimension fra Creative Cloud-programkataloget. Log ind med dit Adobe-id og adgangskode for at færdiggøre download. For flere oplysninger, inklusive hvordan man tjekker for opdateringer, se Download Creative Cloud-apps.

Kan jeg downloade en prøveversion af Adobe Dimension?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps, herunder Adobe Dimension, vha. Creative Cloud-programkataloget. Log ind med et Adobe-id og adgangskode for at downloade et program. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

For at få adgang til din konto igen, kan du læse disse enkle løsninger for almindelige problemer med Adobe-id og problemer med at logge på.

Kan jeg installere Adobe Dimension på en anden computer?

Du kan installere Adobe Dimension og andre Creative Cloud-programmer på op til to computere. Hvis du ønsker at installere den på en tredje computer, skal den deaktiveres på en af de forrige maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Arbejde med Adobe Dimension

Hvilke filformater understøttes til import af 3D-modeller i Dimension?

Hvis du vil vide mere om de understøttede typer 3D-modeller og de bedste måder at oprette indhold til Dimension, skal du se Understøttede filtyper | 3D-modeller.

Hvad er Aobe Standard Materiale?

Adobe Dimension er et 3D designværktøj, der kombinerer høj visuel kvalitet og er nem at bruge for designere. Til at skabe realistiske objekter bruger Adobe Dimension materialer, som er defineret i Nvididas Material Design Language (MDL). Adobe arbejder sammen med Nvidida og andre partnere for at skabe en standard materialeskabelon kaldet Adobe Standard Materiale.

Adobe Standard Materiale forenkler og udtrækker nogle af de mere komplekse og tekniske aspekter ved funktioner, som er tilgængelige i MDL for at præsentere en nemmere og mere intuitiv grænseflade for ikke-3D-bekendte brugere.

For at kende egenskaberne, som præsenteres i Adobe Standard Materiale og teksturkortmodeller, som kan bruges til hver ejendomskanal se Adobe Standard Material-egenskaber.

Hvad er de forskellige belysningstyper, som er understøttet i Adobe Dimension?

Belysning i 3D er udformet efter fysisk belysning i den virkelige verden, som er forskellig fra skabelse af lyseffekter i 2D-programmer. For at lære mere se Belysning i Adobe Dimension.

Hvordan kan jeg rendere og eksportere Adobe Dimension?

For at lære mere om rendering og eksportering af tilgængelige valgmuligheder i Adobe Dimension se Rendering og eksportering i Adobe Dimension

Er der en liste over tastaturgenveje, som jeg kan bruge?

Ja, du kan godt bruge tastaturgenveje for at blive mere produktiv, mens du bruger Adobe Dimension.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log ind til din Adobe-kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden.Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Skift under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvis du vil ændre dine kreditkortoplysninger, skal du se Opdatering af kreditkort- og faktureringsoplysninger.

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Det er nemt at skifte Creative Cloud-abonnement se opgradér eller skift din plan.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin instruktioner for at opgradere og starte dit medlemskab.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.

Almindelige spørgsmål

Hvilke slags projekter kan jeg bruge Adobe Dimension til?

Grafiske designere bruger appen til at skabe:

• Reklamering eller produktprøver
  • Produktdesign
  • Scenevisualiseringer og konceptmodeller i fuld skala
  • Abstrakt kunst
  • Pakkedesign
  • Logo eller brandingdesign

Hvor kan jeg lære om nye funktioner og få den seneste version af Adobe Dimension?

For at se hvad der er nyt i de seneste udgivelser se Oversigt over nye funktioner, og opdatér direkte fra Creative Cloud-klientappen.
For at se hvilke funktioner, der i øjeblikket er i betragtning, kan du stemme på funktioner, som du ønsker at se tilføjet eller foreslå dine egen nye idéer, besøg Adobe Dimension-feedback-websted.

Hvordan påvirker processor (CPU) -farthastighed Adobe Dimensions præstation?

3D-aktiver er generelt større end 2D-aktiver. Adobe Dimension bruger multi-trådning og kan forbruge lige så meget beregningstyrke, som der er tilgængeligt på din computer. Af denne grund kører den meget hurtigere på nyere multi-kerne-hardware. Tjek minimumskravene og de anbefalede hardwarespecifikationer.

Hvis din computer ikke er quad-core og ikke har mindst en Intel i5 (eller tilsvarende) processor, kører Adobe Dimension måske lidt langsomt. Funktioner som at indlæse scener og anvende komplekse materialer til 3D-modeller kan tage betydelig lang tid.

Hvordan kan jeg optimere Adobe Dimensions præstation?

Adobe Dimension er et kompleks 3D-program, der bruger flere metoder til at vise 3D-grafik. Hardware-kravene til 3D-programmer er højere end 2D-programmer. For at lære mere se Optimér Adobe Dimensions præstation.

Hvordan kan jeg løse problemet med videokortdrevet?

Du modtager denne fejl, når dit system bruger en forældet version af Intel-drevet med et kendt problem, hvilket resulterer i, at Adobe Dimension ikke kan vise grafikken. Opdatering af den seneste version af videokortdrevet, som er udgivet af Intel, løser denne fejl.