Sådan løser du problemer med at logge på din Adobe-konto via Facebook, Google eller Apple

Sådan løser du problemer med at logge på din Adobe-konto via sociale netværk, der udbydes af Facebook, Google og Apple.

Ikon til godkendelse af adgangskode

Vil du have en enklere måde til at logge på? Brug Adobe Account Access-appen til sikkert at logge ind uden at bruge en adgangskode.

Kan ikke logge på Adobe-konto med konto til sociale netværk | Har ikke længere adgang til kontoen til det sociale netværk

Du har tidligere været i stand til at logge på din Adobe-konto via sociale netværk: Facebook, Google eller Apple. Nu kan du ikke logge på via din sociale netværkskonto, eller du har ikke har adgang til din sociale netværkskonto mere.

Løsning

Log på med dit Adobe den e-mailadresse, der er knyttet til din sociale konto og adgangskoden.

Har du ikke oprettet en adgangskode til din Adobe-konto endnu? Følg disse trin for at oprette en adgangskode, hvis du har tilføjet dit mobilnummer eller en anden e-mailadresse til din Adobe-konto.

1. Indtast din Adobe-konto på loginsiden, og vælg Fortsæt.

Er du en Apple ID-bruger?

Nogle gange vises der kun en eksempel-e-mailadresse, når du logger på de forskellige tjenester via din Apple-konto. Du kan finde ud af, hvilken e-mailadresse du bruger som dit Apple ID, i indstillingerne på din iPhone/iPad.

Angiv dit Adobe ID (den e-mailadresse, der er knyttet til din sociale netværkskonto)

2. Vælg Nulstil min adgangskode, og følg vejledningen på skærmen.

Klik på "Nulstil din adgangskode"

3. Log på din Adobe-konto med den Adobe e-mailkonto og den adgangskode, du lige har oprettet.

Bemærk: Du kan fortsætte med at logge på og administrere din konti vha. e-mailadressen og adgangskoden til dit Adobe.

Fejlmeddelelsen: "Du har ikke godkendt Adobe Facebook-appen"

Denne fejl vises, hvis du har valgt at logge på din Adobe-konto via din Facebook-konto, men derefter klikket på Annuller i stedet for Fortsæt som <dit navn> (vist på billedet i højre side nedenfor).

Løsning

Vælg Fortsæt med Facebook på loginskærmen, indtast brugernavnet og adgangskoden til din Facebook-konto, og vælg Fortsæt som <dit navn>.

Der vises &quot;Du har ikke godkendt Adobe Facebook-appen&quot;, når du logger på Adobe-konto
Fejlmeddelelsen &quot;Du har ikke godkendt Adobe Facebook-appen&quot;

Vælg &quot;Fortsæt som <dit navn>&quot; i stedet for Annuller
Vælg &quot;Fortsæt som <dit navn>&quot; i stedet for Annuller

Anmodning om at genaktivere en konto til netværk, når der oprettes en ny konto

Hvis du for nylig har slettet en Adobe-konto, der er knyttet til en social konto (f.eks. Google, Apple eller Facebook), kan du ikke oprette en ny Adobe-konto med en anden social konto, der bruger den samme e-mailadresse, i 30 dage I løbet af denne 30-dages periode kan du blive bedt om at hente den Adobe-konto, du har slettet. Ellers kan du kontakte Adobe kundepleje for at få din konto genaktiveret.

Meddelelsen: "Aktivér apps, websteder og spil"

Denne meddelelse vises, hvis du har deaktiveret den indstilling i Facebook, der gør det muligt for Facebook at kommunikere med andre programmer.

Løsning

Når meddelelsen vises, skal du vælge Aktivér. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Aktivér apps, websteder og spil, hvis du logger på via Facebook

Browseren åbnes ikke, når du prøver at logge på i et Adobe-program

Browseren åbnes ikke, når du prøver at logge på i et Adobe-program via en konto på et socialt netværk.

Løsning

Log på med den e-mailadresse, der er knyttet til din sociale konto, og adgangskoden.

Har du ikke oprettet en adgangskode til din Adobe-konto endnu? Følg trinene herunder:

1. Gå til siden, hvor du logger på din Adobe-konto. Vælg den konto til et socialt netværk (Facebook, Google eller Apple), som du vil bruge til at logge på med.

Brug din konto til sociale netværk på loginsiden til Adobe-konto

Har du problemer med at logge på din Adobe-konto via en konto til et socialt netværk? Se Kan ikke logge på Adobe-konto med konto til sociale netværk | Har ikke længere adgang til kontoen til det sociale netværk.

2. Vælg afsnittet Adgangskode og sikkerhed i venstre side, og vælg Angiv adgangskode. Følg vejledningen på skærmen.

3. Skift tilbage til det Adobe-program, som du prøvede at logge ind på. Angiv din Adobe-kontos e-mailadresse, og vælg derefter Fortsæt.

4. Indtast den adgangskode, du har oprettet, og vælg Fortsæt.

Angiv din adgangskode for at logge på Adobe-programmet

Du er nu logget på.

Bemærk: Du kan fortsætte med at logge på og administrere din konto ved hjælp af Adobekontoens e-mailadres og adgangskoden.