Sådan løser du problemer med at logge på din Adobe-konto via sociale netværk, der udbydes af Facebook, Google og Apple.
Password Authentication Icon

Vil du have en enklere måde til at logge på? Brug Adobe Account Access-appen til sikkert at logge ind uden at bruge en adgangskode.

Kan ikke logge på Adobe-konto med konto til sociale netværk | Har ikke længere adgang til kontoen til det sociale netværk

Du har tidligere været i stand til at logge på din Adobe-konto via sociale netværk: Facebook, Google eller Apple. Nu kan du ikke logge på via din sociale netværkskonto, eller du har ikke har adgang til din sociale netværkskonto mere.

Løsning

Log på med dit Adobe ID og Adobe-adgangskoden. Dit Adobe ID er den e-mailadresse, der er knyttet til den sociale netværkskonto.

Har du ikke oprettet en adgangskode til dit Adobe ID endnu? Følg disse trin for at oprette en adgangskode, hvis du har tilføjet dit mobilnummer eller en anden e-mailadresse til din Adobe-konto.

1. Indtast dit Adobe ID på loginsiden, og klik på Fortsæt.

Er du en Apple ID-bruger?

Nogle gange vises der kun en eksempel-e-mailadresse, når du logger på de forskellige tjenester via din Apple-konto. Du kan finde ud af, hvilken e-mailadresse du bruger som dit Apple ID, i indstillingerne på din iPhone/iPad.

Angiv dit Adobe ID (den e-mailadresse, der er knyttet til din sociale netværkskonto)
  2. Klik på Nulstil min adgangskode, og følg vejledningen på skærmen.

Klik på "Nulstil min adgangskode"
  3. Log på din Adobe-konto med det Adobe ID og den adgangskode, du lige har oprettet.

Bemærk:

Du kan fortsætte med at logge på og administrere din konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

Fejlmeddelelsen: "Du har ikke godkendt Adobe Facebook-appen"

Denne fejl vises, hvis du har valgt at logge på din Adobe-konto via din Facebook-konto, men derefter klikket på Annuller i stedet for Fortsæt som <dit navn> (vist på billedet i højre side nedenfor).

Løsning

Klik på Fortsæt med Facebook på loginskærmen, indtast brugernavnet og adgangskoden til din Facebook-konto, og vælg Fortsæt som <dit navn>.

Der vises "Du har ikke godkendt Adobe Facebook-appen", når du logger på Adobe-konto
Fejlmeddelelsen "Du har ikke godkendt Adobe Facebook-appen"
Vælg "Fortsæt som <dit navn>" i stedet for Annuller
Vælg "Fortsæt som <dit navn>" i stedet for Annuller

Meddelelsen: "Aktivér apps, websteder og spil"

Denne meddelelse vises, hvis du har deaktiveret den indstilling i Facebook, der gør det muligt for Facebook at kommunikere med andre programmer.

Løsning

Når meddelelsen vises, skal du vælge Aktivér. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Aktivér apps, websteder og spil, hvis du logger på via Facebook

Browseren åbnes ikke, når du prøver at logge på i et Adobe-program

Browseren åbnes ikke, når du prøver at logge på i et Adobe-program via en konto på et socialt netværk.

Løsning

Log på med dit Adobe ID og din adgangskode via Adobe-programmet. Dit Adobe ID er den e-mailadresse, der er knyttet til den sociale netværkskonto.

Har du ikke oprettet en adgangskode til dit Adobe ID endnu? Følg trinene herunder:

1. Gå ind på loginsiden til Adobe-kontoen. Vælg den konto til et socialt netværk (Facebook, Google eller Apple), som du vil bruge til at logge på med.

Brug din konto til sociale netværk på loginsiden til Adobe-konto

Har du problemer med at logge på din Adobe-konto via en konto til et socialt netværk?

2. Vælg afsnittet Adgangskode og sikkerhed i venstre side, og klik på Angiv adgangskode. Følg vejledningen på skærmen.

3. Skift tilbage til det Adobe-program, som du prøvede at logge ind på. Angiv dit Adobe ID, og klik derefter på Fortsæt.

4. Indtast den adgangskode, du har oprettet, og klik på Fortsæt.

Angiv din adgangskode for at logge på Adobe-programmet

Du er nu logget på.

Bemærk:

Du kan fortsætte med at logge på og administrere din konto med dit Adobe ID og din adgangskode.