Acrobat XI avautuu kokeilutilassa tai tuo näyttöön sarjanumeronäytön

Acrobat XI avautuu kokeilutilassa tai tuo näyttöön sarjanumeronäytön | Creative Cloud -jäsenet, Acrobat XI -tilaajat

Olet Creative Cloud -jäsen tai Acrobat-tilaaja, mutta Acrobat XI:tä avattaessa näyttöön tulee:

• kokeiluversionäyttö, joka kehottaa hankkimaan tämän ohjelmiston käyttöoikeuden tai jatkamaan kokeilutilassa.

TAI

• sarjanumeronäyttö, joka kehottaa antamaan sarjanumeron.

Näin saattaa käydä, jos jäsenyyden tai tilauksen käyttöoikeustiedot eivät enää ole Acrobatin käytettävissä.

Kokeiluversionäyttö

Sarjanumeronäyttö

Ratkaisu yksi: Hanki ohjelmiston käyttöoikeus, jotta voit poistaa kokeilutila- tai sarjanumerokehitteen

Vaihtoehto 1:

1. Valitse kokeiluversion näytössä Hanki käyttöoikeudet tähän ohjelmistoon.

2. Anna Creative Cloud -jäsenyyteen tai Acrobat-tilaukseen liittyvä Adobe-tunnus.

3. Valitse OK.

Vaihtoehto 2:

1. Valitse sarjanumeronäytössä Edellinen.

2. Valitse Eikö tämä ole sinun Adobe-tunnuksesi.

3. Kirjaudu Creative Cloud -jäsenyyteen tai Acrobat-tilaukseen liittyvällä Adobe ID -tunnuksella.

Toinen ratkaisu: Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta (vain Creative Cloud -jäsenet)

Kun Creative Cloudin työpöytäsovelluksessa kirjaudutaan ulos ja jälleen sisään, sovelluksen pitäisi palauttaa jäsenyystiedot ja antaa Acrobatin käynnistyä täysin käyttöoikeuksin. Kirjautumista koskevaa lisätietoa on kohdassa Uloskirjautuminen, sisäänkirjautuminen | Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa