Acrobat XI avautuu kokeilutilassa tai tuo näyttöön sarjanumeronäytön | Creative Cloud -jäsenet, Acrobat XI -tilaajat

Olet Creative Cloud -jäsen tai Acrobat-tilaaja, mutta Acrobat XI:tä avattaessa näyttöön tulee:

• kokeiluversionäyttö, joka kehottaa hankkimaan tämän ohjelmiston käyttöoikeuden tai jatkamaan kokeilutilassa.

TAI

• sarjanumeronäyttö, joka kehottaa antamaan sarjanumeron.

Näin saattaa käydä, jos jäsenyyden tai tilauksen käyttöoikeustiedot eivät enää ole Acrobatin käytettävissä.

Kokeiluversionäyttö
Kokeiluversionäyttö

Sarjanumeronäyttö
Sarjanumeronäyttö

Ratkaisu yksi: Hanki ohjelmiston käyttöoikeus, jotta voit poistaa kokeilutila- tai sarjanumerokehitteen

Vaihtoehto 1:

1. Valitse kokeiluversion näytössä Hanki käyttöoikeudet tähän ohjelmistoon.

2. Anna Creative Cloud -jäsenyyteen tai Acrobat-tilaukseen liittyvä Adobe-tunnus.

3. Valitse OK.

Vaihtoehto 2:

1. Valitse sarjanumeronäytössä Edellinen.

2. Valitse Eikö tämä ole sinun Adobe-tunnuksesi.

Adoben sisäänkirjautuminen
  3. Kirjaudu Creative Cloud -jäsenyyteen tai Acrobat-tilaukseen liittyvällä Adobe ID -tunnuksella.

Toinen ratkaisu: Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta (vain Creative Cloud -jäsenet)

Kun Creative Cloudin työpöytäsovelluksessa kirjaudutaan ulos ja jälleen sisään, sovelluksen pitäisi palauttaa jäsenyystiedot ja antaa Acrobatin käynnistyä täysin käyttöoikeuksin. Kirjautumista koskevaa lisätietoa on kohdassa Uloskirjautuminen, sisäänkirjautuminen | Creative Cloud -työpöytäsovellus.