Luo PDF -toiminto aiheuttaa virheilmoituksen

Firefoxin ja Chromen Luo PDF -toiminto ei aina toimi ja aiheuttaa virheilmoituksen:

• Firefox: ”Acrobatissa tapahtui virhe muunnettaessa PDF-muotoon”
  • Chrome: Muuntaminen jumiutuu ”Lataa muuntamista varten” -tilassa Tallenna nimellä -valintaikkunan näyttämisen jälkeen.

Ratkaisu: Varmista, että Acrobat on aktivoitu

Kokeile seuraavia ratkaisuja:

1. Avaa Acrobat ja luo PDF mistä tahansa tiedostosta (Word, Excel, PPT, HTML tai tekstitiedosto).

2. Yritä muuntaa HTML-sivu uudelleen PDF-muotoon käyttäen Firefoxia tai Chromea.

Huomautus:

Jos yllä mainitut ohjeet eivät auta ja sinulla on edelleen ongelmia PDF-muotoon muuntamisessa käyttäessäsi Firefoxia tai Chromea, voit ilmoittaa ongelmasta Adobelle käyttämällä Ominaisuuspyyntö- tai Virheraporttilomaketta.