Käyttöiän päättyminen | Adobe Acrobat Reader Intune -sovellus iOS-ja Android-laitteille

Voidakseen tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen Adobe lakkauttaa Adobe Acrobat Reader Intune -mobiilisovelluksen tuen 31.3.2020. Kaikkien asiakkaiden on siirryttävä käyttämään Adobe Acrobat Reader -mobiilisovellusta, joka tukee nyt Microsoft Intunea, voidakseen jatkaa työskentelyä Acrobatilla liikkeellä ollessaan.

Uudella Acrobat Reader-mobiilisovelluksella voit nyt tehdä seuraavaa:

• Kerää helposti kommentoitavia kommentteja ja palautetta yhdeksi PDF-tiedostoksi. Se käy yhtä helposti kuin linkin lähettäminen – mukana kattava seuranta, eikä liitteitä tarvita.
  • Lisää tai muuta nopeasti tekstiä ja kuvia tai järjestä PDF-asiakirjojen sivuja uudelleen ilman lähdetiedostoa.
  • Seuraa jaettuja PDF-dokumentteja, jotta tiedät heti, kun ne avataan, ladataan tai jaetaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos en lataa uutta sovellusta?

Et enää voi käyttää Adobe Acrobat Reader Intune -sovellusta 1.4.2020 alkaen.

Mistä saan viimeisimmän Adobe Acrobat Reader -mobiilisovelluksen?

Jos Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa ei asenneta automaattisesti laitteellesi, voit hankkia sovelluksen jommallakummalla tavalla:

Mitä laitteita Adobe Acrobat Reader -mobiilisovellus tukee?

Android 5.0 ja sitä uudemmat versiot ja iOS 11.2 ja sitä uudemmat versiot

Miksi tilini kirjautumistiedot eivät toimi uudessa sovelluksessa?

Jos tiliisi kirjautuminen epäonnistuu, pyydä tukea IT-järjestelmänvalvojalta.

Synkronoidaanko tiedostoni automaattisesti tililleni?

Suosittelemme synkronoimaan kaikki tiedostot ennen Adobe Acrobat Reader Intune -sovelluksen poistamista. Kaikki Adobe Document Cloud -sovellukseen tallennetut tiedostot synkronoidaan automaattisesti, ja ne ovat käytettävissä uudessa Adobe Acrobat Reader -mobiilisovelluksessa. Jos et pysty käyttämään laitteesi pilvitallennusta (Document Cloud, OneDrive, Dropbox tms.), toimi seuraavasti:

iOS-laitteet

1. Avaa varmuuskopioitava asiakirja Adobe Acrobat Reader Intune -sovelluksessa.
  2. Valitse Avaa sovelluksessa.
  3. Kopioi tiedosto uuteen sovellukseen valitsemalla Kopioi Acrobatiin.

Voit vaihtoehtoisesti valita Jaa tiedosto asiakirjaa avatessasi ja lähettää sen itsellesi sähköpostitse.

Android-laitteet

1. Avaa varmuuskopioitavat asiakirjat Adobe Acrobat Reader Intune -sovelluksessa.
  2. Valitse Jaa ja valitse Jaa kopio.
  3. Anna sähköpostiosoite saadaksesi kopion tiedostostasi

IT-järjestelmänvalvojan tehtävät uuden sovelluksen käyttöönottamiseksi

• Varmista, että sovellusten suojauskäytännössä on kohdistettuna Adobe Acrobat Reader Adobe Acrobat Reader Intune -sovelluksen sijasta. Microsoft on asettanut tämän kohdistuksen automaattisesti niiden asiakkaiden puolesta, joilla aiemmin on ollut kohdistettuna Adobe Acrobat Reader Intune -sovellus.
  • Käytä Adobe Acrobat Readeria Adobe Acrobat Reader Intune -sovelluksen sijasta Intunen määrittämiseksi loppukäyttäjäryhmille asiakassovelluksen kautta saatavilla olevaksi tai vaadituksi sovellukseksi.
  • Jos loppukäyttäjät käyttävät lukittuja laitteita iOS:n valvotussa tilassa tai täysin hallittuja Android-laitteita, varmista, että loppukäyttäjille on joko määritetty Adobe Acrobat Reader ladattavaksi tai että heitä ei ole estetty lataamasta sovelluksia Google Playsta (Android) tai Apple App Storesta (iOS).