Perusteet

Mikä on Adobe Acrobat Reader -mobiilisovellus?

Adobe Acrobat Reader on luotettava ja kansainvälisesti johtava ratkaisu, joka mahdollistaa PDF-tiedostojen luotettavan katselun ja käsittelyn paikkaan katsomatta. Saat myös käyttöösi Premium-toimintoja, jos ostat tilauksen tuotteeseen Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC tai Adobe Acrobat Pro DC. Acrobat Reader -mobiilisovellus toimii myös Adobe Document Cloud for enterprise -tilausten kanssa.

Onko Acrobat Reader -mobiilisovellus maksuton?

Kyllä. Lataa mobiilisovelluksen maksuton Android- tai iOS-versio Google Play -kaupasta tai iTunes App Store -kaupasta.

Miten Acrobat Reader -mobiilisovellus toimii yhdessä Adobe Document Cloudin kanssa?

Acrobat Reader -mobiilisovellus toimii yhdessä Adobe Document Cloud -palveluiden kanssa, jotta voit olla yhteydessä muihin ja toimia tuottavasti ja yhteistyössä muiden kanssa missä tahansa.

Rekisteröi ilmaiset Adobe Document Cloud -palvelut, niin voit

• tallentaa tiedostoja Adobe Document Cloudin ilmaiseen 2 Gt:n tallennustilaan
  • seurata tiedostoa ja saada ilmoituksen, kun se avataan, ladataan tai jaetaan
  • välittömästi käyttää viimeksi käytettyjä tiedostoja tietokoneessa, verkossa ja mobiililaitteissa
  • synkronoida Täytä ja allekirjoita -tietojesi kokoelman tietokoneissa ja verkossa.

Mitä voin tehdä päivitetyllä Adobe Acrobat Pro DC -tilauksella?

Jos hankit Acrobat Pro DC -tilauksen, voit

• muuntaa dokumentit ja kuvat PDF-tiedostoiksi
  • muuttaa PDF-tiedostot muokattaviksi Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- tai RTF-tiedostoiksi
  • lähettää PDF-tiedostoja muille tarkistettaviksi ja seurata kaikkien palautetta yhdessä tiedostossa
  • muokata PDF-tiedostoja iPadilla tai Android-laitteella
  • järjestellä sivuja ja yhdistää tiedostot yhdeksi PDF-tiedostoksi.

Mitä voin tehdä Adobe Acrobat -mobiilisovelluksella, jos minulla on Adobe Acrobat Pro -tilaus?

• Lähetä PDF-tiedostoja muille tarkistusta varten, hyödynnä reaaliaikaisia kommentteja ja ilmoituksia sekä pidä kaikki ajan tasalla asetetuilla määräajoilla ja muistutuksilla.
  • Järjestä sivut uudelleen tai yhdistä PDF-tiedostot yhdeksi helposti luettavaksi ja jaettavaksi tiedostoksi, jossa on helppo liikkua.
  • Lisää tai muuta tablet-laitteissa olevien PDF-tiedostojen tekstiä ja kuvia.
  • Muunna mikä tahansa Microsoft Office -tiedosto ammattitasoiseksi PDF-tiedostoksi.
  • Muunna PDF-tiedosto täysin muokattavaksi Microsoft Office- tai RTF-tiedostoksi, jossa alkuperäiset kirjasimet, asettelut ja muotoilu pysyvät ennallaan.

Tarvitaanko Acrobat-tietokoneohjelmisto, jotta Acrobat Reader -mobiilisovelluksen käyttö on mahdollista?

Ei. Acrobat Reader on maksuton ja itsenäinen sovellus. Voit käyttää sitä PDF-tiedostojen katseluun, merkintään, sisällön hakuun, täyttämiseen, allekirjoittamiseen, lähetykseen ja tulostukseen.

Jos ostat Acrobat Pro DC -tilauksen, voit lähettää PDF-tiedostoja tarkistettaviksi, saada reaaliaikaisia kommentteja ja ilmoituksia, seurata dokumenttia sekä seurata, luoda, muuntaa ja järjestellä PDF-tiedoston sivuja iOS- tai Android-puhelimella. Voit myös muokata PDF-tiedostoja ja järjestellä sivuja iOS- tai Android-tablet-laitteilla.

Tukevatko Adoben mobiilisovellukset yritysten mobiilihallintaa (Enterprise mobility management, EMM)?

Kyllä. Adobe on sitoutunut auttamaan yritysasiakkaita vastaamaan mobiililiiketoiminnan tuottavuusratkaisujen kysyntään. Samalla kuitenkin on varmistettava yritysten turvallisuus ja vaatimusten täyttyminen. Acrobat Reader- ja Adobe Sign -mobiilisovellukset tukevat kumpikin Android for Workin EMM-käyttöympäristöä, ja Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune on saatavana iOS- ja Android-laitteisiin.

Lataustiedot

Kuinka voin ladata maksuttoman Acrobat Reader -mobiilisovelluksen?

Lataa sovelluksen uusin versio Google Play -kaupasta tai iTunes App Store -kaupasta.

Kuinka voin ladata maksuttoman Adobe Scan -mobiilisovelluksen?

Lataa sovelluksen uusin versio Google Play -kaupasta tai iTunes App Storesta.

Voinko jaella Acrobat Reader -mobiilisovellusta koko yritykseeni?

Kyllä. Voit helposti hakea lisenssiä, joka mahdollistaa sovelluksen jakamisen suuremmille joukoille.

Acrobat Reader -mobiilisovelluksen käyttö

Voinko käyttää Acrobat Reader -mobiilisovellusta PDF-tiedostojen kommentointiin tabletilla tai älypuhelimella?

Kyllä. Adobe Acrobat Reader -mobiilisovellus antaa sinulle mahdollisuuden kommunikoida ideoita ja antaa palautetta visuaalisesti mobiilikäyttöön tarkoitetuilla kommentointi- ja merkintätyökaluilla, jotka pitävät alkuperäisen dokumentin ennallaan. Lisää kommentteja, tekstiä, piirroksia, alleviivauksia, yliviivauksia tai korostuksia suoraan mobiililaitteesta. Kun olet valmis, muutokset synkronoidaan Adobe Document Cloud -tilillesi, ja saat reaaliaikaisia ilmoituksia tiedostollesi suoritettavista toiminnoista.

Voinko luoda PDF-tiedostoja Acrobat Reader -mobiilisovelluksella?

Kyllä. Sovelluksen sisäisenä ostoksena saatavalla PDF Pack- tai Acrobat Pro DC -tilauksella voit muuntaa Microsoft Office- ja kuvatiedostoja ammattitasoisiksi PDF-tiedostoiksi.

Jos olet jo tilaaja, voit ottaa maksulliset toiminnot käyttöön kirjautumalla sisään.

Voinko viedä PDF-tiedostoja muokattavina Office-dokumentteina Acrobat Reader -mobiilisovelluksella?

Kyllä. Sovelluksen sisäisenä ostoksena tai Adobe.comista saatavalla Vie PDF-, PDF Pack- tai Acrobat Pro DC -tilauksella voit muuntaa PDF-tiedostot mobiilisovelluksella muokattavissa oleviksi Word-, Excel-, PowerPoint- tai RTF-tiedostoiksi.

Voinko tallentaa lomakkeita, kun olen täyttänyt ne Acrobat Reader -mobiilisovelluksella?

Kyllä. Voit täyttää, allekirjoittaa ja lähettää PDF-tiedostoja Android- tai iOS-laitteesta.

Voinko skannata dokumentin tai lomakkeen Acrobat Readerilla?

Jos haluat luoda uuden skannauksen, napauta Koti-näytön tai Tiedostot-välilehden sinistä pluspainiketta (+) ja valitse sitten Skannaa.

Löydät Adobe Scanin olemassa olevat skannaukset valitsemalla Tiedostot ja sitten Document Cloud -kansion.

Voiko Acrobat Reader -mobiilisovelluksella allekirjoittaa dokumentteja sähköisesti?

Kyllä. Täytä ja allekirjoita -työkalua käyttämällä voit allekirjoittaa PDF-tiedoston sormellasi.

Jos keräät allekirjoituksia muilta osana liiketoimintaprosessejasi, suosittelemme Acrobat Pro DC -tilausta ja Adobe Sign -mobiilisovelluksen lataamista. Sen avulla voit pyytää allekirjoituksia toisilta, seurata koko prosessia ja hallita allekirjoitettuja dokumentteja tietokoneella, selaimella tai mobiililaitteella. Kaikki tämä pohjautuu suuryritystason tietoturvaan ja vaatimustenmukaisuuteen.

Voinko lähettää Acrobat Readerilla dokumentteja muille tarkistettaviksi?

Kyllä, maksullisella Adobe PDF Pack- tai Acrobat Pro DC -tilauksella voit lähettää tiedostoja muille tarkistettaviksi ja kerätä kommentit yhteen tiedostoon. Napauta Jaa-kuvaketta, kun tarkastelet tiedostoa, anna vastaanottajien nimet tai sähköpostiosoitteet ja valitse Tarkista. Voit myös asettaa tarkistukselle määräajan ja lähettää vastaanottajille mukautetun viestin.

Voinko avata salasanasuojattuja ja salattuja tiedostoja Acrobat Reader -mobiilisovelluksella?

Kyllä. Acrobat Reader -mobiilisovelluksella voit avata salasanasuojattuja ja salattuja PDF-tiedostoja. PDF-salausta tuetaan aina korkeimpaan AES-256-standardiin asti.