Perusteet

Mikä on Adobe Acrobat Reader -mobiilisovellus?

Maksuttoman Adobe Acrobat Reader -mobiilisovelluksen avulla on helppo tarkastella PDF-tiedostoja ja käsitellä niitä Android- ja iOS-laitteilla mistä tahansa. Saat myös käyttöösi Premium-toimintoja, jos ostat tilauksen tuotteeseen Adobe Export PDF, Adobe PDF Pack, Adobe Acrobat Standard DC tai Adobe Acrobat Pro DC. Acrobat Reader -mobiilisovellus toimii myös Adobe Document Cloud for enterprise -tilausten kanssa.

Onko Acrobat Reader -mobiilisovellus maksuton?

Kyllä. Lataa mobiilisovelluksen maksuton Android- tai iOS-versio Google Play -kaupasta tai iTunes App Store -kaupasta.

Miten Acrobat Reader -mobiilisovellus toimii yhdessä Adobe Document Cloudin kanssa?

Acrobat Reader -mobiilisovellus toimii yhdessä Adobe Document Cloud -palveluiden kanssa, jotta voit olla yhteydessä muihin ja toimia tuottavasti missä tahansa.

Rekisteröi ilmaiset Adobe Document Cloud -palvelut, niin voit

• tallentaa tiedostoja Adobe Document Cloudin ilmaiseen 2 Gt:n tallennustilaan
  • välittömästi käyttää viimeksi käytettyjä tiedostoja tietokoneessa, verkossa ja mobiililaitteissa
  • synkronoida Täytä ja allekirjoita -tietojesi kokoelman tietokoneissa ja verkossa.

Jos hankit Acrobat Pro DC -tilauksen, voit

• muuntaa dokumentit ja kuvat PDF-tiedostoiksi
  • muuttaa PDF-tiedostot muokattaviksi Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- tai RTF-tiedostoiksi
  • lähettää PDF-tiedostoja muille tarkistettaviksi ja seurata kaikkien palautetta yhdessä tiedostossa
  • muokata PDF-tiedostoja iPadilla tai Android-laitteella
  • järjestellä sivuja ja yhdistää tiedostot yhdeksi PDF-tiedostoksi.

Tarvitaanko Acrobat-tietokoneohjelmisto, jotta Acrobat Reader -mobiilisovelluksen käyttö on mahdollista?

Ei. Acrobat Reader on maksuton ja itsenäinen sovellus. Voit käyttää sitä PDF-tiedostojen katseluun, merkintään, sisällön hakuun, täyttämiseen, allekirjoittamiseen, lähetykseen ja tulostukseen.

Jos ostat Acrobat Pro DC -tilauksen, voit luoda, viedä ja järjestää PDF-tiedoston sivuja iOS- tai Android-laitteella. Voit myös muokata PDF-tiedostoja ja järjestellä sivuja iOS- tai Android-tablet-laitteilla.

Tukevatko Adoben mobiilisovellukset yritysten mobiilihallintaa (Enterprise mobility management, EMM)?

Kyllä. Adobe on sitoutunut auttamaan yritysasiakkaita vastaamaan mobiililiiketoiminnan tuottavuusratkaisujen kysyntään. Samalla kuitenkin on varmistettava yritysten turvallisuus ja vaatimusten täyttyminen. Acrobat Reader- ja Adobe Sign -mobiilisovellukset tukevat kumpikin Android for Workin EMM-käyttöympäristöä, ja Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune on saatavana iOS- ja Android-laitteisiin.

Lataustiedot

Kuinka voin ladata maksuttoman Acrobat Reader -mobiilisovelluksen?

Lataa sovelluksen uusin versio Google Play -kaupasta tai iTunes App Store -kaupasta.

Kuinka voin ladata maksuttoman Adobe Scan -mobiilisovelluksen?

Lataa sovelluksen uusin versio Google Play -kaupasta tai iTunes App Storesta.

Voinko jaella Acrobat Reader -mobiilisovellusta koko yritykseeni?

Kyllä. Voit helposti hakea lisenssiä, joka mahdollistaa sovelluksen jakamisen suuremmille joukoille.

Acrobat Reader -mobiilisovelluksen käyttö

Voinko käyttää Acrobat Reader -mobiilisovellusta PDF-tiedostojen kommentointiin tabletilla tai älypuhelimella?

Kyllä. Voit lisätä kommentteja tarralapuilla sekä käyttämällä korostus-, yliviivaus- ja alleviivaustyökaluja. Voit myös käyttää vapaan käden piirtotyökalua huomautusten lisäykseen. Kun olet valmis, voit lähettää huomautuksin varustetun tiedoston suoraan mobiililaitteestasi.

Voinko luoda PDF-tiedostoja Acrobat Reader -mobiilisovelluksella?

Kyllä. Sovelluksen sisäisenä ostoksena saatavalla PDF Pack- tai Acrobat Pro DC -tilauksella voit muuntaa Microsoft Office- ja kuvatiedostoja PDF-tiedostoiksi.

Jos olet jo tilaaja, voit ottaa maksulliset toiminnot käyttöön kirjautumalla sisään.

Voinko viedä PDF-tiedostoja muokattavina Office-dokumentteina Acrobat Reader -mobiilisovelluksella?

Kyllä. Sovelluksen sisäisenä ostoksena tai Adobe.comista saatavalla Vie PDF-, PDF Pack- tai Acrobat Pro DC -tilauksella voit muuntaa PDF-tiedostot mobiilisovelluksella muokattavissa oleviksi Word-, Excel-, PowerPoint- tai RTF-tiedostoiksi.

Voinko tallentaa lomakkeita, kun olen täyttänyt ne Acrobat Reader -mobiilisovelluksella?

Kyllä. Voit täyttää, tallentaa ja lähettää täytettäviä PDF-lomakkeita Android- tai iOS-laitteellasi. Voit myös allekirjoittaa PDF-lomakkeita sormellasi käyttämällä Täytä ja allekirjoita -työkalua.

Voinko skannata dokumentin tai lomakkeen Acrobat Readerilla?

Jos haluat luoda uuden skannauksen, napauta Koti-näytön tai Tiedostot-välilehden sinistä pluspainiketta (+) ja valitse sitten Skannaa.

Löydät Adobe Scanin olemassa olevat skannaukset valitsemalla Tiedostot ja sitten Document Cloud -kansion.

Voiko Acrobat Reader -mobiilisovelluksella allekirjoittaa dokumentteja sähköisesti?

Kyllä. Täytä ja allekirjoita -työkalua käyttämällä voit allekirjoittaa PDF-tiedoston sormellasi.

Jos keräät allekirjoituksia muilta osana liiketoimintaprosessejasi, suosittelemme Acrobat Pro DC -tilausta ja Adobe Sign -mobiilisovelluksen lataamista. Sen avulla voit pyytää allekirjoituksia toisilta, seurata koko prosessia ja hallita allekirjoitettuja dokumentteja tietokoneella, selaimella tai mobiililaitteella. Kaikki tämä pohjautuu suuryritystason tietoturvaan ja vaatimustenmukaisuuteen.

Voinko lähettää Acrobat Readerilla dokumentteja muille tarkistettaviksi?

Kyllä, maksullisella Adobe PDF Pack- tai Acrobat Pro DC -tilauksella voit lähettää tiedostoja muille tarkistettaviksi ja kerätä kommentit yhteen tiedostoon. Napauta Jaa-kuvaketta, kun tarkastelet tiedostoa, anna vastaanottajien nimet tai sähköpostiosoitteet ja valitse Tarkista. Voit myös asettaa tarkistukselle määräajan ja lähettää vastaanottajille mukautetun viestin.

Voinko avata salasanasuojattuja ja salattuja tiedostoja Acrobat Reader -mobiilisovelluksella?

Kyllä. Acrobat Reader -mobiilisovelluksella voit avata salasanasuojattuja ja salattuja PDF-tiedostoja. PDF-salausta tuetaan aina korkeimpaan AES-256-standardiin asti.