Acrobat Reader -mobiilisovelluksen usein kysytyt kysymykset

Perusteet

Adobe Acrobat Reader on PDF-tiedostojen mobiililaitteissa suoritettavan käsittelyn maailmanjohtaja, joka auttaa miljoonia ihmisiä työskentelemään missä ja milloin tahansa.

Acrobat Reader -mobiilisovellus takaa parhaan mahdollisen PDF-tiedostojen katseluelämyksen Liquid Modella, joka säätää näytössä olevaa sisältöä automaattisesti lukemisen helpottamiseksi. Maksuttomalla sovelluksella voit myös täyttää, allekirjoittaa ja jakaa PDF-tiedostoja sekä tehdä niihin merkintöjä. Päivittämällä voit käyttää maksullisia työkaluja, joihin kuuluvat muun muassa Muokkaa PDF:ää, Vie PDF, Yhdistä tiedostot ja Järjestä sivut.

Voit ladata sovelluksen uusimman version Google Play Storesta tai iTunes App Storesta.

Ei. Acrobat Reader on maksuton ja itsenäinen sovellus, johon on saatavilla maksullisia toimintoja, kun ostat tilauksen. Saatavana oleviin tilauksiin kuuluvat muun muassa Adobe Acrobat Reader premium (sovelluksen sisäinen ostos), Adobe Acrobat Export PDFAdobe Acrobat PDF PackAdobe Acrobat Standard DC, Adobe Acrobat Pro DC ja Adobe Acrobat DC for Enterprise.

Täydellinen ohjedokumentaatio on saatavana sekä verkossa että sovelluksessa 19 kielellä. Siirry sovelluksen Ohje-valikkoon tai käytä näitä linkkejä:

Maksullisten toimintojen ja tilauksen hallinta

Maksullisten toimintojen käyttö edellyttää, että ostat tilauksen johonkin seuraavista tuotteista: Adobe Acrobat Reader Premium (sovelluksen sisäinen ostos), Acrobat Export PDF, Acrobat PDF Pack, Acrobat Standard DC, Acrobat Pro DC tai Acrobat DC for Enterprise.

Jos yrität käyttää työkalua tai toimintoa, mutta se ei ole käytettävissä tai Acrobat Reader -sovellus pyytää sinua tilaamaan sen, voit tehdä tämän helposti toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Napauta .

2. Napauta Tilaukset tai Hallinnoi tilauksia.

3. Jos haluat lisätä Acrobat Reader -mobiilisovelluksen maksullisen tilauksen, napauta Kokeile nyt ja sitten seuraavassa näytössä Aloita kokeilujakso ja tilaa. Jos et ole kirjautunut sisään tai luonut tiliä, sinua pyydetään tekemään niin ennen ostosta. (Samsung-laitteissa työnkulku voi olla erilainen.)

Sinua veloitetaan maksullisia toimintoja sisältävästä mobiilitilauksesta ostohetkellä, paitsi jos rekisteröidyt maksutonta kokeilua varten. Jos olet rekisteröitynyt maksutonta kokeilua varten, antamaasi maksutapaa veloitetaan vain maksuttoman kokeilujakson lopussa, paitsi jos peruutat tilauksesi ennen maksuttoman kokeilujakson päättymistä. Jos teet esimerkiksi sovelluksen sisäisen ostoksen seitsemän päivän maksuttomalla kokeilulla, sinua veloitetaan kahdeksantena päivänä, kun maksuton kokeilujakso on päättynyt. Sinua veloitetaan sen jälkeen toistuvasti kuukausittain tai vuosittain ostamasi tilauksen tyypin mukaan.

Voit milloin tahansa päivittää maksuttomasta maksulliseen tilaukseen Adobe Acrobat Reader Premiumin sovelluksen sisäisellä ostoksella. Jos sinulla on jo Acrobat PDF Pack-, Acrobat Standard DC-, Acrobat Pro DC- tai Acrobat DC for Enterprise -tilaus, voit käyttää myös maksullisia mobiilitoimintoja. Huomaa, että Acrobat Export PDF:n tapauksessa voit käyttää mobiililaitteessa vain Vie PDF -toimintoa.

Palauta tilauksesi toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Napauta .

2. Napauta Tilaukset tai Hallinnoi tilauksia.

3. Napauta Palauta ostokset.

Apple hallinnoi Apple App Storesta ostettua Acrobat Reader Premium -tilausta.

Katso vaiheittaiset ohjeet artikkelista Tilausten tarkasteleminen, muuttaminen tai peruuttaminen.

Jos sinulla on laskutusongelmia tai haluat pyytää hyvityksen, perehdy artikkeliin Hyvityksen pyytäminen App Store- tai iTunes Store -ostoksesta.

Google hallinnoi Google Play Storesta ostettua Acrobat Reader Premium -tilausta. Voit peruuttaa tilauksesi Android-laitteissa olevalla Google Play Store -sovelluksella.

Katso vaiheittaiset ohjeet artikkelista Tilauksen peruuttaminen, keskeyttäminen tai muuttaminen Google Playssa.

Jos sinulla on laskutusongelmia tai haluat saada hyvityksen 48 tunnin kuluessa ostoksen tekemisestä, perehdy artikkeliin Hyvityksen pyytäminen Google Playssa.
Kun ostoksesta on kulunut yli 48 tuntia
, ota yhteyttä avustettuun tukeen napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa olevaa keskustelukuvaketta.

Valitse milloin tahansa ennen automaattista peruutusta Oma sivu > Kuitit > Kohteet-välilehti > [tilauksesi nimi] > Peruuta tilaus. Varmista, että sinulle lähetetään peruutussähköpostiviesti.

Jos sinulla on laskutusongelmia tai haluat pyytää hyvityksen, perehdy artikkeliin Galaxy Storen maksut ja ostokset.

Jos haluat peruuttaa muualta kuin mobiilisovelluskaupasta ostetun Acrobat-tilauksen, toimi verkko-ohjeiden mukaan.

Acrobat Reader -mobiilisovelluksen käyttö

Täydellinen ohjedokumentaatio on saatavana sekä verkossa että sovelluksessa 19 kielellä. Siirry laitteen Ohje-valikkoon tai käytä näitä linkkejä:

Acrobat Readerin iOS- ja Android-versioiden Google-ohjelmointirajapinnoilta vastaanottamien sovellustietojen käyttöön ja siirtoon sovelletaan Googlen API-palvelujen käyttäjätietokäytäntöä, mukaan lukien rajoitettuun käyttöön liittyviä vaatimuksia.

Käyttöönotto yrityksissä

Kyllä. Voit helposti hakea käyttölupaa sovellukseen jakamiseen suurelle määrälle käyttäjiä. Katso käyttöönottotiedot Acrobat Reader Mobile Enterprise -oppaasta.