XPS-tiedostoja ei voi muuntaa PDF-tiedostoiksi

Acrobatin joulukuussa 2018 julkaistun version myötä XPS-tiedostojen muuntaminen PDF-tiedostoiksi on poistettu käytöstä. Jos yrität muuntaa XPS-tiedoston PDF-muotoon Acrobatilla, näet viestin, jonka mukaan tiedostotyyppiä ei tueta.

Versiot, joita ongelma koskee

Tuote

Versio

Acrobat

19.010.20064

Acrobat 2017

17.011.30110

Acrobat 2015 Classic

15.006.30461

Jos haluat silti ottaa XPS-tiedostojen muuntamisen PDF-tiedostoiksi käyttöön, luo rekisteriavain (Windows) alla kuvatulla tavalla.

Ratkaisu: Ominaisuuskohtaisen rekisteriavaimen luominen Windowsissa

1. Sulje Acrobat-sovellus, jos se on käynnissä.

2. Avaa rekisterieditori – siirry kohtaan Suorita (Windows-valikko + R), kirjoita regedit.exe Avaa-kenttään ja valitse OK.

3. Siirry rekisterieditorissa asennetun tuotteen ja julkaisun version mukaiseen sijaintiin, ja luo sijaintiin avain FeatureState. Oletuksena avainta ei ole.

Acrobat (Continuous):

• Sijainti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState

Acrobat (Classic - Acrobat 2017):

• Sijainti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2017\FeatureState

Acrobat (Classic - Acrobat 2015):

• Sijainti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2015\FeatureState
  4. Luo kohdassa FeatureState DWORD-tyyppinen avain ja anna sille nimeksi BlockXPSParsing. Muuta sen arvoksi 0 (nolla).

Huomautus:

Kun BlockXPSParsing-avaimen arvo on

• 0: XPS-tiedostojen muuntaminen PDF-muotoon on käytössä Acrobatissa.
    • 1: XPS-tiedostojen muuntaminen PDF-muotoon ei ole käytössä Acrobatissa.
  5. Sulje rekisterieditori.

Lisää samankaltaisia

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa