Acrobat Readerin 32-bittinen kirjasinpaketti ja oikeinkirjoitussanakirja Windowsissa

Adobe Document Cloudin kirjasinpaketin ja oikeinkirjoitussanakirjan avulla voit näyttää muilla kuin alkuperäisen Acrobat Readerin tukemilla kielillä tehdyt dokumentit ja käsitellä niitä. Sitä tarvitaan dokumentin näyttämiseen oikein, kun tekijä ei upota sopivaa kirjasinta dokumenttiin. Sitä tarvitaan myös silloin, kun tekijä upottaa kirjasimen, mutta dokumentin lukija haluaa käsitellä sisältöä jotenkin, esimerkiksi tehdä yhteistyötä, kommentoida tai täyttää lomakkeita.

Vaatimukset

Acrobat Readerin (jatkuva) 32-bittinen versio

Lataa Acrobat Readerin 32-bittinen kirjasinpaketti ja oikeinkirjoitussanakirja

1. Etsi nykyinen tuoteversio siirtymällä kohteeseen Ohje > Tietoja Adobe Acrobat Reader.

2. Tietoja-ponnahdusikkunassa näkyy tuotteen nimi, joka liittyy versiomerkkijonoja tekijänoikeusviesti. Esimerkiksi vuoden 2021 versiomerkkijono on 2021.001.20135.