32-bittinen kirjasinpaketti ja oikeinkirjoitussanakirja | Acrobat Reader DC Windowsissa

Adobe Document Cloudin kirjasinpaketin ja oikeinkirjoitussanakirjan avulla voit näyttää muilla kuin alkuperäisen Acrobat Reader DC:n tukemilla kielillä tehdyt dokumentit ja käsitellä niitä. Sitä tarvitaan dokumentin näyttämiseen oikein, kun tekijä ei upota asianmukaista kirjasinta dokumenttiin. Sitä tarvitaan myös silloin, kun tekijä upottaa kirjasimen, mutta dokumentin lukija haluaa käsitellä sisältöä jotenkin, esimerkiksi tehdä yhteistyötä, kommentoida tai täyttää lomakkeita.

Vaatimukset

• Acrobat Reader DC (Continuous), 32-bittinen

Lataa Acrobat Reader DC:n 32-bittinen kirjasinpaketti ja oikeinkirjoitussanakirja

1. Etsi nykyinen tuoteversio valitsemalla Ohje > Tietoja Adobe Acrobat Reader DC:Stä.

2. Tietoja-ponnahdusikkunassa näet tuotteen nimen, liittyvän versiomerkkijonon ja tekijänoikeusviestin. Esimerkiksi vuoden 2021 versiomerkkijono on 2021.001.20135.

3. Lataa ja asenna paketit omalle Acrobat Reader DC -versiollesi sopivat paketit: