Reader DC | 64-bittinen kirjasinpaketti ja oikeinkirjoitussanakirja

Adobe Document Cloudin kirjasinpaketin ja oikeinkirjoitussanakirjan avulla voit näyttää muilla kuin alkuperäisen Acrobat Reader DC:n tukemilla kielillä tehdyt dokumentit ja käsitellä niitä. Sitä tarvitaan dokumentin näyttämiseen oikein, kun tekijä ei upota asianmukaista kirjasinta dokumenttiin. Sitä tarvitaan myös silloin, kun tekijä upottaa kirjasimen, mutta dokumentin lukija haluaa käsitellä sisältöä jotenkin, esimerkiksi tehdä yhteistyötä, kommentoida tai täyttää lomakkeita.

Vaatimukset

• Windows 10, 64-bittinen
  • Acrobat Reader DC (Continuous), 64-bittinen

Lataa Reader DC:n 64-bittinen kirjasinpaketti ja oikeinkirjoitussanakirja

Lataa omaa versiotasi vastaava kirjasinpaketti ja oikeinkirjoitussanakirja ja käynnistä asennus toimimalla alla annettujen asennusohjeiden mukaan.

Kirjasinpaketti ja oikeinkirjoitussanakirja
2022.x (Continuous)
2021.x (Continuous)

Asennusohjeet

1. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla msi-tiedostoa.

2. Suorita asennus loppuun näyttöön tulevien ohjeiden avulla.