Esikatselu-paneeli ei näytä esikatselua

Esikatselu-paneeli ohjelmissa Bridge CC 2015 ja Bridge CC 2017 ei näytä esikatselua/toistoa joillakin videotiedostoformaateilla käytettäessä koneeseen asennettua ohjelmaa Adobe After Effects CC 2017 tai Adobe Premiere Pro CC 2017.

Esikatselua ei muodosteta seuraavissa tiedostomuodoissa:

• Windows: 3gpp, 3gp, mod, vob, 264, avc, m1v, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv ja mts
  • macOS: ffx, 3gpp, mod, vob, 264, avc, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv, ja mts

Versiot, joihin tämä vaikuttaa

Adobe Bridge CC 2015, Adobe Bridge CC 2017
Adobe Premiere Pro CC 2017, Adobe After Effects CC 2017

Käyttöjärjestelmät

Windows ja macOS

Ratkaisu: Asenna After Effectsin tai Premiere Pron aiempi versio uudelleen

Asenna tilapäisratkaisuna aiempi version ohjelmista After Effects tai Premiere Pro – After Effects CC (2015) 13.5 tai Premiere Pro CC (2015) 9.0 – nykyisen videosovellusversion rinnalle.

1. Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus asentaaksesi ohjelman Premiere Pro CC (2015) 9.0 tai After Effects CC (2015) 13.5.

Katso asennusvaiheet kohdasta Aikaisempien sovellusversioiden asentaminen.

Huomautus:

Jos asennat Creative Cloud -sovelluksen, se poistaa oletuksena sovelluksen aiemmat versiot tietokoneestasi. Jos haluat pitää sovelluksesi aikaisemmat versiot asennettuna, napsauta Lisäasetukset ja kumoa valinta Vanhojen versioiden poistaminen -valintaruutu päivityksen vahvistusikkunasta.

Uudet tuoteversiot eivät korvaa tietokoneella jo olevia versioita. Voit käyttää saman tuotteen kahta eri versiota tietokoneellasi samanaikaisesti

2. Käynnistä Adobe Bridge uudelleen ja nollaa oletusarvot käynnistyksessä. Tarkat tiedot ovat kohdassaPalauta asetukset.