Adobe Output Module (AOM) -laajennuksella Adobe Bridge CC 2017 -versiossa 7.0 ja sitä aikaisemmissa versioissa luodut mallit katoavat, kunpäivitetäänlokakuun 2017 versioon (versio 8.0).

Tuoteversiot, joita asia koskee

Lokakuun 2017 Bridge CC -julkaisuversio (versio 8.0)

Käyttöjärjestelmät

Windows ja macOS

Syy

Aikaisemmissa Bridge CC -versioissa Adobe Output Module -laajennuksella mukautetut käyttäjämallit tallennettiin .json-muodossa. Lokakuun 2017 Bridge CC -versiossa (versio 8.0) on uusi Output-työtila, joka tallentaa mallit .xml-muodossa. Jotta.json-muodossatallennetut mallit voidaan avata uusimmassa Bridge-versiossa (versio 8.0), ne on muunnettava .xml -muotoon.

Ratkaisu

Alla olevan bridgeTemplateMigration.jsx-komentosarjan avulla voit muuntaa .json-mallit .xml-malleiksi Bridge CC -versiossa 8.0 yhdellä kertaa.

Muuntaminen edellyttää, että järjestelmään on asennettu seuraavat sovellukset:

• Adobe ExtendScript Toolkit CC
  • Lokakuun 2017 Bridge CC -julkaisuversio (versio 8.0)
  • Vanhempi Bridge CC -versio (Bridge CC -versio 7.0, Bridge CC -versio 6.3, Bridge CC -versio 6.2, Bridge CC -versio 6.1, Bridge CC -versio 6.0)

Huomautus:

Jos olet poistanut edellisen Bridge CC -version asennuksen, voit asentaa sen uudelleen Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla ja noudattaa alla annettuja ohjeita. Lisätietoja on kohdassa Creative Cloud -sovelluksen aikaisempien versioiden asentaminen.

Siirrä mallit uusimpaan Bridge CC -versioon seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Lataa BridgeTemplateMigration.zip ja pura sen sisältö tietokoneellesi:

Lataa

Huomautus:

BridgeTemplateMigration.jsx tarjotaan asiakkaille, joilla on voimassa oleva Adobe Bridge -tilaus ja sen käyttöä koskevat Adoben yleiset käyttöehdot ja Adoben tietosuojakäytäntö.

2. Käynnistä ExtendScript Toolkit CC tietokoneella.

3. Valitse ExtendScript Toolkit -sovelluksesta File (Tiedosto) > Open (Avaa) ja valitse sitten BridgeTemplateMigration.jsx.

4. Valitse ExtendScript Toolkit CC suoritettavaksi tiedostoksi ja Main (Pää) komentosarjamoduulisarjaksi.

Select-ExtenScript-and-Main
  5. Valitse Debug (Suorita virheenkorjaus)Run (Suorita). Vaihtoehtoisesti voit suorittaa komentosarjan napsauttamalla komentosarjan käynnistyspainiketta .

6. Anna näyttöön aukeavassa valintaikkunassa numero, joka vastaa versiota, johon haluat siirtää mallit, ja valitse OK.

Bridge-template-migration-dialog
  7. Käynnistä Bridge CC -versio 8.0 uudelleen ja avaa mukautetut mallisi Output-työtilassa. Lisätietoja on artikkelissa PDF-kontaktiarkin luonti Output-työtilassa.

8. (Valinnainen) Jos haluat siirtää mallit Bridge CC:hen (versio 8.0) järjestelmään asennetusta vanhemmasta Bridge-versiosta, toista vaiheet 1–7.