Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen

Päivittämällä sovellukset voit välittömästi hyödyntää uusia ominaisuuksia, suorituskyvyn parannuksia ja virheenkorjauksia. Adobe Application Updater helpottaa Creative Cloud ‑sovellusten asentamista. Perehdy ohjeisiin.

1. Avaa Adobe Application Updater valitsemalla Creative Cloud ‑sovelluksesta Apu > Päivitykset.

2. Etsi sovellus, jonka haluat päivittää, ja valitse Päivitä.

Päivitä

Voit päivittää kaikki sovellukset kerrallaan valitsemalla Päivitä kaikki.

Sovellukset ladataan ja päivitetään automaattisesti.

Vianmääritys

Kun asennat päivityksen, näyttöön voi tulla jokin seuraavista virheilmoituksista:

Päivitys epäonnistui

Päivitys epäonnistui

Kun valitset Lisätietoja, näyttöön tulee virheilmoitus ja muita tärkeitä tietoja, kuten virheeseen liittyvän tiedostonimen polku tai rekisteriarvo.

Ongelman ratkaisuohjeet löydät artikkelista Lataus- ja asennusvirheiden vianmääritys.

Ristiriitaiset prosessit

Ristiriitaiset prosessit

Ristiriitainen sovellus tai prosessi on suljettava ennen päivityksen jatkamista.