Etsi ratkaisu virhekoodiin

Näin löydät tietyn virhekoodin tai -viestin: Käytä selaimesi Etsi-toimintoa paikantaaksesi virheen tästä ohjeesta. Paina Komento-F (macOS) or Ctrl+F (Windows).

Virhekoodi Kuvaus Ratkaisu
1, P1 Creative Cloud -tietokonesovelluksen asentaminen tai päivitys epäonnistui Katso Asennusongelmien ratkaiseminen | Adobe Creative Cloud -tietokonesovelluksesta usein kysytyt kysymykset.
2, P2 Creative Cloud -tietokonesovelluksen asentaminen tai päivitys epäonnistui Katso Virhekoodi 2 tai 50: Creative Cloud -tietokonesovelluksen päivitys epäonnistui.
21, P21 Järjestelmävaatimukset eivät täyty. Päivitä järjestelmä sovelluksen asennuksen edellyttämiin vähimmäisjärjestelmävaatimuksiin. Lisätietoja on artikkelissa Järjestelmävaatimukset | Creative Cloud.
23, P23 Riittämätön levytila. Vapauta levytilaa ja napsauta Yritä uudelleen.
41, P41 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
42, P42 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Päivitä digitaalinen varmenne.
43, P43 Tarvittavan tiedoston tai hakemiston kopiointi ei onnistu. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
44, P44 Tarvittavan tiedoston tai hakemiston luominen ei onnistu. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
45, P45 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
46, P46 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
47, P47 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
48, P48 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
49, P49 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
50, P50 Creative Cloud -tietokonesovelluksen asentaminen epäonnistui. Katso Virhekoodi 2 tai 50: Creative Cloud -tietokonesovelluksen päivitys epäonnistui.
72, P72 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä.
Päivitä digitaalinen varmenne.
81, P81 Toinen asennusohjelman esiintymä on käynnissä. Odota, että asennusohjelma-instanssi lopettaa, ja yritä uudelleen.
82, P82 Adobe Application Manager on käynnissä. Odota, että Adobe Application Manager lopettaa, ja yritä uudelleen.
86, P86 Creative Cloud -tietokonesovelluksen toinen versio on käynnissä. Lopeta Creative Cloud -tietokonesovellus ja yritä uudelleen.
87, P87 Toinen asennusohjelman esiintymä on käynnissä. Odota, että asennusohjelma-instanssi lopettaa, ja yritä uudelleen.
101, C101 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
102, C102 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
103, C103 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
105, C105 Tuotteen asentaminen tai asennuksen poistaminen ei onnistu.
Napsauta Yritä uudelleen ja asenna tuote tai poista asennus uudelleen. Katso lisätietoja artikkelista Adobe-sovellusten asentaminen ei onnistu | Virhe 105.
106, C106 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
107, C107 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
108, C108 Toinen asennusohjelman esiintymä on käynnissä. Odota, että asennusohjelma-instanssi lopettaa, ja yritä uudelleen.
109, C109 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
110, C110 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
113, C113
Ei yhteyttä Adoben palvelimiin.
Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja yritä sitten uudelleen. Lisätietoja on artikkelissa Yhteysongelmien ratkaiseminen.
114, C114 Tiedostoja ei voi purkaa.
Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
115, C115 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
116, C116 Vioittunut lataus. Kokeile poistaa virustorjuntaohjelmisto käytöstä järjestelmässäsi.
117, C117 Verkkoyhteys- tai vakausongelmia. Lisätietoja on kohdassa Vakava virhe 117 ladattaessa.
119, C119 Palvelin ei vastaa. Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja yritä sitten uudelleen. Lisätietoja on artikkelissa Yhteysongelmien ratkaiseminen.
120, C120 Riittämätön levytila. Vapauta levytilaa ja napsauta Yritä uudelleen.
121, C121 Virhe tallennuksessa väliaikaiseen tiedostosijaintiin. Korjaa oikeudet väliaikaiseen sijaintiin.
122, C122 Ei yhteyttä Adoben palvelimiin. Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja yritä sitten uudelleen. Lisätietoja on artikkelissa Yhteysongelmien ratkaiseminen.
124, C124 Ei yhteyttä Adoben palvelimiin.
Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja yritä sitten uudelleen. Lisätietoja on artikkelissa Yhteysongelmien ratkaiseminen.
125, C125 Ei yhteyttä Adoben palvelimiin.

Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja yritä sitten uudelleen. Lisätietoja on artikkelissa Yhteysongelmien ratkaiseminen.
126, C126 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
127, C127 Tiedostoja ei voi purkaa.

Toimi seuraavasti:

• Tarkista käyttöoikeus adobetemp-kansiossa, jonka sijainti on [Windows] <järjestelmäasema>/adobetemp tai [macOS] <järjestelmäasema>\adobetemp.
  • Poista virustorjuntaohjelma järjestelmässäsi käytöstä.
128, C128 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
130, C130 Tuotteen asennus ei onnistu.
Poista Creative Cloud Cleaner Tool -työkalun avulla tuote, jota yrität asentaa, ja yritä sitten asentaa tuote uudelleen.
132, C132 Tuotteen asennus päähakemistoon ei onnistu.
Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
133, C133 Riittämätön levytila. Vapauta levytilaa ja yritä uudelleen.
135, C135 Tuotteen asennuksen poistaminen ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja poista asennus.
136, C136

Tuotteen asennus ei onnistu.

Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
137, C137 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
138, C138 Järjestelmässä on liian vähän muistia.
Käynnistä järjestelmä ja yritä asentaa uudelleen.
139, C139 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
140, C140 Tuotteen asennus valittuun kohteeseen ei onnistu asennusoikeuksista johtuen. Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
141, C141 Tuotteen asennus ei onnistu.
Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
142, C142 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
143, C143 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
144, C144 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
145, C145 Tiedosto on olemassa asennuspolussa.  Nimeä tiedosto uudelleen tai poista se ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja tiedostosta.
146, C146 Tiedostoa ei voi siirtää. Katso Virhekoodi 146 asennettaessa Creative Cloud -sovelluksia.
147, C147 Tiedostoa ei voi kopioida. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja polusta.
149, C149 Hakemistoa ei voi poistaa. Nimeä hakemisto uudelleen tai poista se ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja hakemistosta.
150, C150 Tiedostoa ei voi poistaa. Nimeä tiedosto uudelleen tai poista se ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja tiedostosta.
151, C151 Symbolisen linkin luominen ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
Windows 10: Poista käytöstä Hallittu kansion käyttö Windows-suojauksesta.
152, C152 Symbolisen linkin poisto ei onnistu. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja tiedostosta.
153, C153 Tiedoston tai kansion käyttöoikeuksia ei saada macOS-järjestelmässä. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja tiedostosta tai kansiosta.
156, C156 Symbolisen linkin luominen ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
Windows 10: Poista käytöstä Hallittu kansion käyttö Windows-suojauksesta.
157, C157 Symbolisen linkin poisto ei onnistu. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja tiedostosta.
160, C160 Rekisteriavaimen luonti ei onnistu. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen.  Katso Lisätietoja-kohdasta tietoa rekisteriavaimesta.
171, C171 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
176, C176 Verkkoasemaan ei voi asentaa. Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
177, C177 Valittu asennuspolku on liian pitkä. Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
178, C178 Asennuspolussa on virheellisiä merkkejä. Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
179, C179 Asennuspolku näyttää olevan viallinen.  Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
180, C180 Asennuskieli näyttää olevan virheellinen. Valitse toinen asennuskieli asetuksista ja yritä asennusta uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Creative Cloud -sovellusten kieliasetusten vaihtaminen.
181, C181 Asennuspolku näyttää olevan viallinen. Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
182, C182 Luotu paketti ei sisällä asennettavaa pakettia. Luo paketti uudelleen ja yritä sitten asentaa.
183, C183 Tuotteen asennus ei onnistu.

Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.

Jos Adobe XD:tä Windowsiin asennettaessa tapahtui virhe, katso kohta Virhekoodi 183 asennettaessa Adobe XD:tä Windows-käyttöjärjestelmässä.

184, C184 Toinen prosessi on lukinnut tiedoston
Käynnistä järjestelmä ja yritä asentaa uudelleen.
188, C188 Järjestelmään asennettu Adobe Creative Cloud -tietokonesovellusversio ei ole yhteensopiva asennusohjelman kanssa. Lataa Adobe Creative Cloud -tietokonesovelluksen uusin versio ja yritä uudelleen.
189, C189 Riittämätön levytila.
Vapauta levytilaa ja yritä uudelleen.
190, C190 Järjestelmävaatimukset eivät täyty. Päivitä järjestelmä sovelluksen asennuksen edellyttämiin vähimmäisjärjestelmävaatimuksiin. Lisätietoja on artikkelissa Järjestelmävaatimukset | Creative Cloud.
191, C191 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen. Lisätietoja on kohdassa Virhekoodi 191 asennettaessa Creative Cloud -sovelluksia | Windows.
192, C192 Sovelluksesta on jo asennettuna uudempi versio. Poista järjestelmään asennettu versio ja yritä uudelleen.
193, C193 Asennusta ei voida jatkaa. Sovelluksen 64-bittistä versiota ei voi asentaa 32-bittiseen koneeseen.
194, C194 Asennus ei onnistu, koska järjestelmään on kirjautuneena useita käyttäjiä. Kirjaa käyttäjät ulos järjestelmästä ja yritä uudelleen.
195, C195 Järjestelmävaatimukset eivät täyty.
Päivitä järjestelmä sovelluksen asennuksen edellyttämiin vähimmäisjärjestelmävaatimuksiin. Lisätietoja on artikkelissa Järjestelmävaatimukset | Creative Cloud.
196, C196 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
201, P201 Latausprosessissa on ongelma. Katso Verkko- ja yhteysongelmat.
205, P205 Ladatussa tiedostossa on ongelma.
Katso Verkko- ja yhteysongelmat.
206, P206 Verkkoyhteys ei ole käytettävissä tai palvelinta ei tavoiteta. Katso Verkko- ja yhteysongelmat.
207, P207 Palvelin ei vastaa. Katso Verkko- ja yhteysongelmat.
208, P208 Vähäinen levytila aiheuttaa latausongelman. Vapauta levytilaa ja yritä uudelleen.
209, P209 Sinulla ei ole oikeuksia ladata tiedostoja tähän järjestelmään. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen.
301, C301 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
303, C303 Tuotteen asennus ei onnistu. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
304, C304 Asennus ei ole enää toimiva. Lataa Adobe Creative Cloud -tietokonesovelluksen uusin versio ja yritä uudelleen.
305, C305 Tuotteen asennus ei onnistu Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
306, C306 Tuotteen päivitys tai asennus ei onnistu Lataa asennustoiminnon viimeisin versio suorista latauslinkeistä ja yritä uudelleen.
404, C404 Pakollinen käyttöjärjestelmäkomponentti puuttuu. Katso Virhe: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll puuttuu.
500, C500 Pakettia ei voitu asentaa.

Poista Windowsin palomuuri käytöstä. Napsauta sitten Yritä uudelleen ladataksesi ja asentaaksesi sovelluksen uudelleen.

501, C501 Pakettia ei voitu asentaa, koska resurssit, joita se muokkaa, ovat tällä hetkellä käytössä. Sulje virhelokissa ilmoitetut sovellukset. Katso Virhekoodi 501 asennettaessa Creative Cloud -sovelluksia Windows-käyttöjärjestelmässä.
502, C502 Riittämätön levytila. Vapauta tilaa Windowsin oletussovelluksen asennuksessa ja yritä uudelleen.
503, C503 Paketti on jo asennettu.  Katso Virhekoodi 503 asennettaessa Creative Cloud -sovelluksia Windows-käyttöjärjestelmässä.
504, C504
  • Sovellushallintakäytännöt estää paketin käyttöönoton.
  • Salli erityisprofiilien käyttöönottotoiminnot -käytäntö estää paketin käyttöönoton.

Määritä Verkkovierailuprofiilit, jotta voit ottaa tämän paketin käyttöön verkkosi käyttäjille. Katso artikkelista Deploy Roaming User Profiles (Verkkovierailuprofiilien käyttöönotto) ohjeita verkkovierailuprofiilien määrittämiseen käyttäjätileillä. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä tietokoneesi järjestelmänvalvojaan.

Jos järjestelmääsi ei ole määritetty mitään käytäntöjä ja näet silti tämän virheviestin, olet mahdollisesti kirjautunut sisään väliaikaisprofiililla. Kirjaudu ulos ja sisään ja kokeile toimintoa sitten uudestaan.

505, C505 Käyttöoikeuksien karsiminen epäonnistui.

Ratkaise ongelma seuraavilla tilapäisratkaisuilla:

1. Poista Beyondtrust Powerbroker.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Käytä kaikkia järjestelmän päivityksiä.

4. Jos haluat ottaa paketin käyttöön etänä Admin Consolen avulla, varmista, että paketti suoritetaan paikallisessa järjestelmässä.

5. Ota käyttöön Windowsin Toissijainen kirjautuminen -palvelu, jos se ei ole käytössä. Kun paketti on asennettu, voit poistaa sen jälleen käytöstä.

506, C506 Asennuskäytännön virhe. Katso Virhekoodi 506 asennettaessa Creative Cloud -sovelluksia Windows-käyttöjärjestelmässä.

Virhekoodin sijainti

Virhekoodi löytyy virheviestistä tai asennusohjelman lokitiedostoista.

Virheviestin Lisätietoja-linkki

Kun napsautat virheviestissä olevaa Lisätietoja-linkkiä, näytölle tulee virhekoodi, jota Creative Cloud -tietokonesovellus käyttää ongelman tunnistamiseksi. Näytölle tulee myös muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi ongelmallisen tiedostonimen hakemistopolku tai rekisteriarvo.

Lisätietoja
Esimerkki Lisätietoja-linkistä löytyvistä tiedoista.

Asennusohjelman lokitiedostot

Etsi Install.log-tiedostoa seuraavasta sijainnista:

• Windows 7, 8, ja 10 (64-bittinen): C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8, ja 10 (32-bittinen): C:\Program Files\Common Files\Adobe\Installers
  • macOS: /Kirjasto/Logs/Adobe/Installers/

Etkö löydä virhekoodia?

Lisätietoja asennuksen virhekoodeista löydät kohdasta Asennusvirhekoodit ja -viestit.