Etsi ratkaisu virhekoodiin

Näin löydät tietyn virhekoodin tai -viestin: Käytä selaimesi Etsi-toimintoa paikantaaksesi virheen tästä ohjeesta. Paina Cmd+F (macOS) tai Ctrl+F (Windows).

Virhekoodi Kuvaus Ratkaisu
1, P1 Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asentaminen tai päivitys epäonnistui Katso kohta Virhe: ”Asennusvirhe” Creative Cloud -työpöytäsovellus.
2, P2 Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asentaminen tai päivitys epäonnistui Katso Virhekoodi 2 tai 50: Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivitys epäonnistui.
21, P21 Järjestelmävaatimukset eivät täyty. Päivitä järjestelmä sovelluksen asennuksen edellyttämiin vähimmäisjärjestelmävaatimuksiin. Lisätietoja on artikkelissa Järjestelmävaatimukset | Creative Cloud.
23, P23 Riittämätön levytila. Vapauta levytilaa ja napsauta Yritä uudelleen.
41, P41 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
42, P42 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
43, P43 Tarvittavan tiedoston tai hakemiston kopiointi ei onnistu. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
44, P44 Tarvittavan tiedoston tai hakemiston luominen ei onnistu. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
45, P45 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
46, P46 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
47, P47 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
48, P48 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
49, P49 Tarvittava tiedosto tai hakemisto ei ole käytettävissä. Asenna uudelleen napsauttamalla Yritä uudelleen.
50, P50 Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asentaminen epäonnistui. Katso Virhekoodi 2 tai 50: Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivitys epäonnistui.
81, P81 Toinen asennusohjelma-instanssi on käynnissä. Odota, että asennusohjelma-instanssi lopettaa, ja yritä uudelleen.
82, P82 Adobe Application Manager on käynnissä. Odota, että Adobe Application Manager lopettaa, ja yritä uudelleen.
86. P86 Creative Cloud -työpöytäsovelluksen toinen versio on käynnissä. Lopeta Creative Cloud -työpöytäsovellus ja yritä uudelleen.
87, P87 Toinen asennusohjelma-instanssi on käynnissä. Odota, että asennusohjelma-instanssi lopettaa, ja yritä uudelleen.
101, C101 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
102, C102 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
103, C103 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
105, C105 Tuotteen asentaminen tai asennuksen poistaminen ei onnistu.
Napsauta Yritä uudelleen ja asenna tuote tai poista asennus uudelleen. Katso lisätietoja artikkelista Adobe-sovellusten asentaminen ei onnistu | Virhe 105.
106, C106 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
107, C107 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
108, C108 Toinen asennusohjelma-instanssi on käynnissä. Odota, että asennusohjelma-instanssi lopettaa, ja yritä uudelleen.
109, C109 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
110, C110 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
113, C113
Ei yhteyttä Adoben palvelimiin.
Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja yritä sitten uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
114, C114 Tiedostoja ei voi purkaa.
Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
115, C115 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
116, C116 Vioittunut lataus. Kokeile poistaa virustorjuntaohjelmisto käytöstä järjestelmässäsi.
117, C117 Verkkoyhteys- tai vakausongelmia. Lisätietoja on kohdassa Vakava virhe 117 ladattaessa.
119, C119 Palvelin ei vastaa. Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja yritä sitten uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
120, C120 Riittämätön levytila. Vapauta levytilaa ja napsauta Yritä uudelleen.
121, C121 Virhe tallennuksessa väliaikaiseen tiedostosijaintiin. Korjaa oikeudet väliaikaiseen sijaintiin.
122, C122 Ei yhteyttä Adoben palvelimiin. Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja yritä sitten uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
123, C123 Kansiossa /tmp on väärät oikeudet.
Katso Asennus epäonnistui | Poistumiskoodi 123.
124, C124 Ei yhteyttä Adoben palvelimiin.
Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja yritä sitten uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
125, C125 Ei yhteyttä Adoben palvelimiin.

Tarkista Internet-yhteyteen liittyvät sekä palomuuriasetukset ja yritä sitten uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Yhteyden lisävianmääritys.
126, C126 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
127, C127 Tiedostoja ei voi purkaa.

Toimi seuraavasti:

• Tarkista käyttöoikeus adobetemp-kansiossa, jonka sijainti on [Windows] <järjestelmäasema>/adobetemp tai [macOS] <järjestelmäasema>\adobetemp.
  • Poista virustorjuntaohjelma järjestelmässäsi käytöstä.
128, C128 Vioittunut lataus. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
130, C130 Tuotteen asennus ei onnistu.
Poista Creative Cloud Cleaner Tool -työkalun avulla tuote, jota yrität asentaa, ja yritä sitten asentaa tuote uudelleen.
132, C132 Tuotteen asennus päähakemistoon ei onnistu.
Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
133, C133 Riittämätön levytila. Vapauta levytilaa ja yritä uudelleen.
135, C135 Tuotteen asennuksen poistaminen ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja poista asennus.
136, C136

Tuotteen asennus ei onnistu.

Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
137, C137 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
138, C138 Järjestelmässä on liian vähän muistia.
Käynnistä järjestelmä ja yritä asentaa uudelleen.
139, C139 Vioittunut lataus. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
140, C140 Tuotteen asennus valittuun kohteeseen ei onnistu asennusoikeuksista johtuen. Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
141, C141 Tuotteen asennus ei onnistu.
Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
142, C142 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
143, C143 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
144, C144 Vioittunut lataus. Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
145, C145 Tiedosto on olemassa asennuspolussa.  Nimeä tiedosto uudelleen tai poista se ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja tiedostosta.
146, C146 Tiedostoa ei voi siirtää. Katso Virhekoodi 146 asennettaessa Creative Cloud -sovelluksia.
147, C147 Tiedostoa ei voi kopioida. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja polusta.
149, C149 Hakemistoa ei voi poistaa. Nimeä hakemisto uudelleen tai poista se ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja hakemistosta.
150, C150 Tiedostoa ei voi poistaa. Nimeä tiedosto uudelleen tai poista se ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja tiedostosta.
151, C151 Symbolisen linkin luominen ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
152, C152 Symbolisen linkin poisto ei onnistu. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja tiedostosta.
153, C153 Tiedoston tai kansion käyttöoikeuksia ei saada macOS-järjestelmässä. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja tiedostosta tai kansiosta.
156, C156 Symbolisen linkin luominen ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
157, C157 Symbolisen linkin poisto ei onnistu. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen. Katso Lisätietoja-kohdasta tietoja tiedostosta.
160, C160 Rekisteriavaimen luonti ei onnistu. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen.  Katso Lisätietoja-kohdasta tietoa rekisteriavaimesta.
171, C171 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
176, C176 Verkkoasemaan ei voi asentaa. Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
177, C177 Valittu asennuspolku on liian pitkä. Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
178, C178 Asennuspolussa on virheellisiä merkkejä. Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
179, C179 Asennuspolku näyttää olevan viallinen.  Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
180, C180 Asennuskieli näyttää olevan virheellinen. Valitse toinen asennuskieli asetuksista ja yritä asennusta uudelleen. Katso lisätietoja kohdasta Creative Cloud -sovellusten kieliasetusten vaihtaminen.
181, C181 Asennuspolku näyttää olevan viallinen. Valitse toinen asennussijainti asetuksista ja yritä uudelleen.
182, C182 Luotu paketti ei sisällä asennettavaa pakettia. Luo paketti uudelleen ja yritä sitten asentaa.
183, C183 Tuotteen asennus ei onnistu.
Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
184, C184 Toinen prosessi on lukinnut tiedoston
Käynnistä järjestelmä ja yritä asentaa uudelleen.
188, C188 Järjestelmään asennettu Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellusversio ei ole yhteensopiva asennusohjelman kanssa. Lataa Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusin versio ja yritä uudelleen.
189, C189 Riittämätön levytila.
Vapauta levytilaa ja yritä uudelleen.
190, C190 Järjestelmävaatimukset eivät täyty. Päivitä järjestelmä sovelluksen asennuksen edellyttämiin vähimmäisjärjestelmävaatimuksiin. Lisätietoja on artikkelissa Järjestelmävaatimukset | Creative Cloud.
191, C191 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
192, C192 Sovelluksesta on jo asennettuna uudempi versio. Poista järjestelmään asennettu versio ja yritä uudelleen.
193, C193 Asennusta ei voida jatkaa. Sovelluksen 64-bittistä versiota ei voi asentaa 32-bittiseen koneeseen.
194, C194 Asennus ei onnistu, koska järjestelmään on kirjautuneena useita käyttäjiä. Kirjaa käyttäjät ulos järjestelmästä ja yritä uudelleen.
195, C195 Järjestelmävaatimukset eivät täyty.
Päivitä järjestelmä sovelluksen asennuksen edellyttämiin vähimmäisjärjestelmävaatimuksiin. Lisätietoja on artikkelissa Järjestelmävaatimukset | Creative Cloud.
196, C196 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
201, P201 Latausprosessissa on ongelma. Katso Verkko- ja yhteysongelmat.
205, P205 Ladatussa tiedostossa on ongelma.
Katso Verkko- ja yhteysongelmat.
206, P206 Verkkoyhteys ei ole käytettävissä tai palvelinta ei tavoiteta. Katso Verkko- ja yhteysongelmat.
207, P207 Palvelin ei vastaa. Katso Verkko- ja yhteysongelmat.
208, P208 Vähäinen levytila aiheuttaa latausongelman. Vapauta levytilaa ja yritä uudelleen.
209, P209 Sinulla ei ole oikeuksia ladata tiedostoja tähän järjestelmään. Tarkista oikeudet ja yritä uudelleen.
301, C301 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
303, C303 Tuotteen asennus ei onnistu. Napsauta Yritä uudelleen ja lataa ja asenna uudelleen.
304, C304 Asennus ei ole enää toimiva. Lataa Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusin versio ja yritä uudelleen.
305, C305 Tuotteen asennus ei onnistu Lataa ja asenna se uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
404, C404 Pakollinen käyttöjärjestelmäkomponentti puuttuu. Katso Virhe: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll puuttuu.

Virhekoodin sijainti

Virhekoodi löytyy virheviestistä tai asennusohjelman lokitiedostoista.

Virheviestin Lisätietoja-linkki

Kun napsautat virheviestissä olevaa Lisätietoja-linkkiä, näytölle tulee virhekoodi, jota Creative Cloud -työpöytäsovellus käyttää ongelman tunnistamiseksi. Näytölle tulee myös muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi ongelmallisen tiedostonimen hakemistopolku tai rekisteriarvo.

Lisätietoja
Esimerkki Lisätietoja-linkistä löytyvistä tiedoista.

Asennusohjelman lokitiedostot

Etsi Install.log-tiedostoa seuraavasta sijainnista:

• Windows 7, 8, ja 10 (64-bittinen): C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8 ja 10 (32-bittinen): C:\Program Files\Common Files\Adobe\Installers
  • Mac OS: /Library/logs/Adobe/Installers/

Etkö löydä virhekoodia?

Lisätietoja asennuksen virhekoodeista löydät kohdasta Asennusvirhekoodit ja -viestit.