Adobe Application Manager ei päivity Creative Cloud -tietokonesovellukseksi

Lue, miten Adobe Application Manager poistetaan ja Creative Cloud -tietokonesovellus asennetaan.

Kun lataat ja asennat Adobe Creative Cloud -sovelluksen, Creative Cloud -tietokonesovellus ladataan ja asennetaan samalla kertaa. Vanhemmissa käyttöjärjestelmissä niitä prosesseja käsitteli Adobe Application Manager (AAM), joka on korvattu Creative Cloud -tietokonesovelluksella.

Jos käytössä on Mac OS X 10.7, Windows 7 tai uudempi ja tietokoneessa on yhä AAM, AAM päivitetään automaattisesti Creative Cloud -tietokonesovellukseksi, kun lataat sovelluksen.

Ongelma

AAM ei päivity automaattisesti Creative Cloud -tietokonesovellukseksi, tai saat seuraavan virheen:

”Selain ei osaa avata tätä osoitetta, koska protokollaa (AAM) ei ole liitetty mihinkään ohjelmaan”.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä.

Huomautus:

AAM:n vanha versio (versio 7.0.0.414) ei päivity automaattisesti Creative Cloud -työpöytäsovellukseksi.

Ratkaisu 1: palauta selaimen laajennus.

Mac OS X 10.7 ja uudemmat

1. Poista AdobeAAMDetect.plugin kohdasta HD Library/Internet Plugins.

2. Käynnistä selain uudelleen.

Windows 7 ja Windows 8

1. Siirry Resurssienhallinnassa seuraavaan paikkaan ja nimeä OOBE uudelleen nimelle OOBE_old.

• Windows 7 ja 8 (32-bittinen): \Program Files (x86)\Common Files\Adobe
    • Windows 7 ja 8 (64-bittinen): \Program Files\Common Files\Adobe
  2. Käynnistä selain uudelleen.

Ratkaisu 2: Asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen Adobe Creative Cloud Cleaner Tool -työkalulla.

Windows

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli.

2. Kaksoisnapsauta Ohjelmat ja toiminnot, valitse Adobe Creative Cloud ja valitse Poista asennus.

3. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

4. Käynnistä Adobe Creative Cloud Cleaner Tool, jotta voit poistaa Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen.

5. Kun olet suorittanut työkalun, asenna Creative Cloud -tietokonesovellus uudelleen.

MacOS

1. Siirry kohtaan [kiintolevy] > Applications > Utility > Adobe Installers.

2. Kaksoisnapsauta Asenna Adobe Creative Cloud -kuvaketta.

3. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

4. Käynnistä Adobe Creative Cloud Cleaner Tool, jotta voit poistaa Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen.

5. Kun olet suorittanut työkalun, asenna Creative Cloud -tietokonesovellus uudelleen.

Ratkaisu 3: Kokeile toista selainta.

Jos kohtaat edelleen ongelmia, toista edellä olevat ratkaisut toisella selaimella.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa