Poista Adobe Application Manager ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Kun lataat ja asennat Adobe Creative Cloud -sovelluksen, Creative Cloud -työpöytäsovellus ladataan ja asennetaan hallitsemaan Creative Cloud -sovelluksiasi. Vanhemmissa käyttöjärjestelmissä niitä prosesseja käsitteli Adobe Application Manager (AAM), joka on korvattu Creative Cloud -työpöytäsovelluksella.

Jos käytössä on Mac OS X 10.7, Windows 7 tai uudempi ja tietokoneessa on yhä AAM, kun sinusta tulee Creative Cloud -jäsen ja lataat sovelluksen, AAM päivitetään automaattisesti Creative Cloud -työpöytäsovellukseksi.

Ongelma

AAM ei päivity automaattisesti Creative Cloud -työpöytäsovellukseksi, tai saat seuraavan virheen: ”Selain ei osaa avata tätä osoitetta, koska protokollaa (AAM) ei ole liitetty mihinkään ohjelmaan”.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä.

Huomautus:

AAM:n vanha versio (versio 7.0.0.414) ei päivity automaattisesti Creative Cloud -työpöytäsovellukseksi.

Ratkaisu 1: palauta selaimen laajennus.

Mac OS X 10.7 ja uudemmat

1. Poista AdobeAAMDetect.plugin kohdasta HD Library/Internet Plugins.

2. Käynnistä selain uudelleen.

3. Kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja lataa Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Windows 7 ja Windows 8

1. Siirry Resurssienhallinnassa seuraavaan paikkaan ja nimeä OOBE uudelleen nimelle OOBE_old.

• Windows 7 ja 8 (32-bittinen): \Program Files (x86)\Common Files\Adobe
    • Windows 7 ja 8 (64-bittinen): \Program Files\Common Files\Adobe
  2. Käynnistä selain uudelleen.

3. Kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ja lataa Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Ratkaisu 2: Asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen Adobe Creative Cloud Cleaner Tool -työkalulla.

Windows

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli.

2. Kaksoisnapsauta Ohjelmat ja toiminnot, valitse Adobe Creative Cloud ja valitse Poista asennus.

3. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

4. Poista Creative Cloud -työpöytäsovellus noudattamalla ohjeita, kun olet napsauttanut Adobe Cleaner Tool -linkkiä.

5. Lataa ja asenna siirtymällä Creative Cloud -työpöytäsovellukseen.

Mac OS

1. Siirry kohtaan [kiintolevy] > Applications > Utility > Adobe Installers.

2. Kaksoisnapsauta Asenna Adobe Creative Cloud -kuvaketta.

3. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

4. Poista Creative Cloud -työpöytäsovellus noudattamalla ohjeita, kun olet napsauttanut Adobe Cleaner Tool -linkkiä.

5. Lataa ja asenna siirtymällä Creative Cloud -työpöytäsovellukseen.

Ratkaisu 3: Kokeile toista selainta.

Jos kohtaat edelleen ongelmia, toista edellä olevat ratkaisut toisella selaimella.