”Levytila vähissä” -asennusvirheet

Sovellusta asennettaessa asennuksen lokitiedostossa näkyy yksi tai molemmat seuraavista virheilmoituksista:

• Poistumiskoodi: 30 – Asennus suoritettu, vähäiseen levytilaan liittyviä virheitä
  • Poistumiskoodi: 31 – Asennus epäonnistui vähäisen levytilan vuoksi

Ratkaisu 1: Vapauta kiintolevytilaa

Lisää vapaata kiintolevytilaa, jotta sovelluksen asentamiseen on tarpeeksi tilaa. Asenna sitten sovellus uudelleen.

Huomautus:

Selvitä tarvitsemasi levytilan määrä sovelluksen järjestelmävaatimuksista.

Ratkaisu 2: Luo paikallinen järjestelmänvalvojan käyttäjätili.

Luo uusi paikallinen käyttäjätili järjestelmänvalvojan oikeuksilla ja kirjaudu sisään käyttäen tätä tiliä. Asenna sitten sovellus uudelleen.

Windows 8

Windows 7