Järjestelmävaatimukset

Creative Cloud ‑sivusto

Creative Cloud ‑sivusto ja siihen liittyvät sivustot, kuten Adobe Admin Console, on suunniteltu toimimaan optimaalisesti Chromen, Safarin, Firefoxin ja Internet Explorerin uusimmissa versioissa. Sivusto toimii vanhemmissa selaimissa rajoitetusti, ja vanhemmissa versioissa voi ilmetä ongelmia joidenkin toimintojen käytössä. Internet Explorer 9:ää ja sitä vanhempia versioita ei tueta.

Selainten yhteensopivuus

Mac OS X

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Safari 7.x

Internet Explorer 11 Internet Explorer 11 Internet Explorer 11

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Firefox 4 tai uudempi

Firefox 4 tai uudempi

Firefox 4 tai uudempi

Firefox 4 tai uudempi

Tietokonesovellukset

Creative Cloud ‑jäsenenä voit ladata ja asentaa kaikki luovat tietokonesovellukset paikalliseen tietokoneeseen sekä käyttää muita sovelluksia ja verkkopalveluita. Jäsenyyteen sisältyvistä tietokonesovelluksista on saatavana sekä Mac OS X- että Windows®-versio. Kaikkien Creative Cloud -sovellusten vähimmäiskäyttöjärjestelmävaatimus on Mac OS X 10.11 ja Windows 7 tai uudempi. Creative Cloud -sovellusten aikaisempia versioita tuetaan aikaisemmissa käyttöjärjestelmissä.

Creative Cloud ‑sovelluksesi täydelliset järjestelmävaatimukset löydät seuraavilta sivuilta:

Adobe Acrobat DC

Adobe After Effects CC

Adobe Animate CC

Adobe Audition CC

Adobe Bridge CC

Adobe Dimension CC

Adobe Dreamweaver CC

Adobe Edge Animate

Adobe Edge Inspect

Adobe Edge Reflow

Adobe Extension Manager

ExtendScript Toolkit

Adobe Fireworks CS6

Adobe Flash Builder

Adobe Illustrator CC

Adobe InCopy CC

Adobe InDesign CC

Adobe Muse CC

Adobe PhoneGap

Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop Lightroom CC

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC

Adobe Prelude CC

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Story

Adobe Scout CC

Adobe XD CC

Adoben mobiilisovellukset

Adoben mobiilisovellukset ovat saatavana tietokonesovelluksista erillään. Mobiilisovellusten järjestelmävaatimukset löytyvät tuotesivuilta.

Katso Mobiilisovellukset ja käy Adobe-suosikkisovelluksesi tuotesivulla.

SDK-sarjat

Adobe Gaming SDK

Creative Cloud ‑tietokonesovellus

Kielten käytettävyys

Creative Cloud™ -jäsenyys oikeuttaa sinut työsi tutkimiseen, luontiin, julkaisemiseen ja jakamiseen tarkoitetun, osoitteessa assets.adobe.com olevan Creative Cloud Assets -sivuston käyttöön. Kirjaudu osoitteessa www.adobe.com/fi, jotta voit ladata ja asentaa kaikki CC-tietokonesovellukset paikalliseen tietokoneeseen sekä käyttää muita sovelluksia ja verkkopalveluita.

Creative Cloud -sivusto

Creative Cloud -sivusto on käytettävissä seuraavilla kielillä:

tanska
saksa
englanti
espanja
ranska
italia
hollanti
norja
puola

turkki
tšekki
venäjä
japani
korea
yksinkertaistettu kiina
Brasilian portugali
suomi
ruotsi

Creative Cloud -sovellukset

Creative Cloud -jäsenenä voit ladata ja asentaa Creative Cloud -sovelluksia kaikilla kielillä, joilla tuotteet ovat saatavana. Toisin kuin perinteisissä sovelluksissa, joissa kaikki komponentit ovat samalla kielellä, Creative Cloud antaa sinun valita kunkin tuotteen kielen useista vaihtoehdoista. Sinulla voi siis olla kustakin tuotteesta erikielisiä versioita tarpeidesi mukaan. Lue lisää. Kunkin Creative Cloud -tuotteen kielten täydellisen luettelon voit tarkistaa järjestelmävaatimuksia käsittelevän osan tuotelinkeistä.

Muut sovellukset ja palvelut

Näitä tuotteita käytettäessä voit valita seuraavista kielivaihtoehdoista:

• Adobe Edge Animate: saksa, englanti, espanja, ranska, italia ja japani
  • Adobe Edge Coden kokeiluversio: englanti ja ranska
  • Adobe Edge Inspect: englanti, ranska ja japani
  • Adobe Gaming SDK: englanti
  • Adobe Muse: saksa, englanti, espanja, ranska, hollanti, ruotsi ja japani
  • Adobe PhoneGap Build: englanti ja ranska
  • Adobe Photoshop Lightroom: saksa, englanti, espanja, ranska, italia, hollanti, Brasilian portugali, ruotsi, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, korea ja japani
  • Adobe Story Plus: saksa, englanti, espanja, ranska ja italia*
  • Adobe Typekit: englanti, ranska ja japani
  • Adobe Web Hosting: saksa, englanti, espanja, ranska, hollanti, ruotsi ja japani*
  • Creative Cloud -tietokonesovellus: englanti, ranska, saksa, japani, italia, espanja, venäjä, korea, Brasilian portugali, puola, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, ruotsi, turkki, tanska, hollanti, suomi, norja ja tšekki
  • Adobe Scout: englanti, ranska, yksinkertaistettu kiina ja perinteinen kiina

* Adobe Story Plus ei ole saatavana japaniksi, mutta Japanissa asuvat asiakkaat voivat käyttää englanninkielistä versiota. Web Hosting on saatavana myös Japanissa, mutta käyttöliittymä on englannin- ja japaninkielinen.