Perehdy Adobe Creative Cloud ‑sovellusten järjestelmävaatimuksiin ja tuettuja kieliä koskeviin tietoihin.

Järjestelmävaatimukset

Tietokone- ja mobiilisovellukset

Mitkä käyttöjärjestelmät ovat tuettuja?

Creative Cloud ‑sovellusten optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi suosittelemme, että pidät tietokoneesi tai mobiililaitteesi käyttöjärjestelmän ajan tasalla. Älä käytä tietokonesovellusten tapauksessa kahta edellistä Windows- tai macOS-versiota vanhempaa käyttöjärjestelmää. Älä käytä mobiilisovellusten tapauksessa edellistä iOS-versiota tai kahta edellistä Android-versiota vanhempaa käyttöjärjestelmää. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten käyttöjärjestelmätuen ohjeet.

Yksittäisten sovellusten järjestelmävaatimukset

Voit katsoa täydelliset järjestelmävaatimukset napsauttamalla Creative Cloud -sovelluksen alla olevaa linkkiä. Löydät mobiilisovellusten järjestelmävaatimukset niiden tietokonesovellusversioiden järjestelmävaatimuksista.

Creative Cloud -tietokonesovellus

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella on seuraavat vaatimukset Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmille:

Windows

Minimi Suositus
Suoritin Intel®-, AMD- tai ARM-suoritin 64-bittisyyden tuella
Käyttöjärjestelmä Windows 10 (64-bittinen)
RAM-muisti 2 Gt Vähintään 4 Gt
Kiintolevytila 4 Gt vapaata kiintolevytilaa; asennusta varten tarvitaan enemmän tilaa
Internet Internet-yhteys

macOS

Minimi Suositus
Suoritin Moniytiminen Intel®-suoritin 64-bittisyyden tuella tai M1 Apple Silicon ‑suoritin
Käyttöjärjestelmä macOS Sierra (versio 10.12) tai uudempi | Big Sur 11.0 (Apple M1 silicon)
RAM-muisti 4 Gt Vähintään 16 Gt
Kiintolevytila 4 Gt vapaata kiintolevytilaa; asennusta varten tarvitaan enemmän tilaa
Creative Cloud ‑tietokonesovellusta ei voi asentaa taltioon, jossa käytetään kirjainkooltaan merkitsevää tiedostojärjestelmää.
Internet Internet-yhteys

Creative Cloud ‑sivusto

Creative Cloud ‑sivusto ja siihen liittyvät sivustot, kuten Adobe Admin Console, on suunniteltu toimimaan optimaalisesti Google Chromen, Safarin, Firefoxin ja Microsoft Edge Chromiumin uusimmissa versioissa. Joidenkin toimintojen käytössä voi ilmetä ongelmia selainten vanhempia versioita käytettäessä.

Käyttöjärjestelmä Tuetut selaimet

Mac OS X

Google Chrome

Safari

Firefox

Windows 10

Google Chrome

Microsoft Edge Chromium

Firefox

Windows 8

Google Chrome

_

Firefox

Windows 7

Google Chrome

_

Firefox

Kielten käytettävyys

Creative Cloud -tietokonesovellus

brasilianportugali
yksinkertaistettu kiina
perinteinen kiina
tšekki
tanska
hollanti
englanti
suomi
ranska
saksa

italia
japani
korea
norja
puola
venäjä
espanja
ruotsi
turkki

Creative Cloud ‑sivusto

brasilianportugali
yksinkertaistettu kiina
perinteinen kiina
tšekki
tanska
hollanti
englanti
suomi
ranska
saksa

italia
japani
korea
norja
puola
venäjä
espanja
ruotsi
turkki

Creative Cloud ‑sovellukset

Creative Cloud ‑jäsenenä voit ladata ja asentaa Creative Cloud ‑sovelluksia kaikilla kielillä, joilla tuotteet ovat saatavana. Sinulla voi siis olla kustakin tuotteesta erikielisiä versioita tarpeidesi mukaan. Kunkin Creative Cloud ‑sovelluksen kielten täydellisen luettelon voit tarkistaa järjestelmävaatimuksia käsittelevän osan tuotelinkeistä.

Sovellukset ja palvelut, joiden kielivalikoima on rajoitettu

Näitä tuotteita käytettäessä voit valita seuraavista kielivaihtoehdoista:

• Adobe Photoshop Lightroom: saksa, englanti, espanja, ranska, italia, hollanti, brasilianportugali, ruotsi, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, korea, venäjä, thai ja japani
  • Adobe Fonts: englanti, ranska, saksa ja japani