Perehdy Adobe Creative Cloud ‑sovellusten järjestelmävaatimuksiin ja tuettuja kieliin koskeviin tietoihin.

Järjestelmävaatimukset

Tietokone- ja mobiilisovellukset

Mitkä käyttöjärjestelmät ovat tuettuja?

Creative Cloud ‑sovellusten optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi suosittelemme, että pidät tietokoneesi tai mobiililaitteesi käyttöjärjestelmän ajan tasalla. Älä käytä tietokonesovellusten tapauksessa kahta edellistä Windows- tai macOS-versiota vanhempaa käyttöjärjestelmää. Älä käytä mobiilisovellusten tapauksessa edellistä iOS-versiota tai kahta edellistä Android-versiota vanhempaa käyttöjärjestelmää.

Yksittäisten sovellusten järjestelmävaatimukset

Voit katsoa täydelliset järjestelmävaatimukset napsauttamalla Creative Cloud -sovelluksen alla olevaa linkkiä. Löydät mobiilisovellusten järjestelmävaatimukset niiden tietokonesovellusversioiden järjestelmävaatimuksista.

Creative Cloud -tietokonesovellus

Creative Cloud -tietokonesovelluksen vaatimukset ovat seuraavat:

• Microsoft® Windows 10 (vain 64-bittinen) ja uudemmat
  • Mac OS X v10.12 tai uudempi
  • Internet-yhteys

Creative Cloud ‑sivusto

Creative Cloud ‑sivusto ja siihen liittyvät sivustot, kuten Adobe Admin Console, on suunniteltu toimimaan optimaalisesti Google Chromen, Safarin, Firefoxin ja Microsoft Edge Chromiumin uusimmissa versioissa. Joidenkin toimintojen käytössä voi ilmetä ongelmia selainten vanhempia versioita käytettäessä.

Käyttöjärjestelmä Tuetut selaimet

Mac OS X

Google Chrome

Safari

Firefox

Windows 10

Google Chrome

Microsoft Edge Chromium

Firefox

Windows 8

Google Chrome

_

Firefox

Windows 7

Google Chrome

_

Firefox

Kielten käytettävyys

Creative Cloud -tietokonesovellus

brasilianportugali
yksinkertaistettu kiina
perinteinen kiina
tšekki
tanska
hollanti
englanti
suomi
ranska
saksa

italia
japani
korea
norja
puola
venäjä
espanja
ruotsi
turkki

Creative Cloud ‑sivusto

brasilianportugali
yksinkertaistettu kiina
perinteinen kiina
tšekki
tanska
hollanti
englanti
suomi
ranska
saksa

italia
japani
korea
norja
puola
venäjä
espanja
ruotsi
turkki

Creative Cloud ‑sovellukset

Creative Cloud ‑jäsenenä voit ladata ja asentaa Creative Cloud ‑sovelluksia kaikilla kielillä, joilla tuotteet ovat saatavana. Sinulla voi siis olla kustakin tuotteesta erikielisiä versioita tarpeidesi mukaan. Kunkin Creative Cloud ‑sovelluksen kielten täydellisen luettelon voit tarkistaa järjestelmävaatimuksia käsittelevän osan tuotelinkeistä.

Sovellukset ja palvelut, joiden kielivalikoima on rajoitettu

Näitä tuotteita käytettäessä voit valita seuraavista kielivaihtoehdoista:

• Adobe Photoshop Lightroom: saksa, englanti, espanja, ranska, italia, hollanti, brasilianportugali, ruotsi, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, korea, venäjä, thai ja japani
  • Adobe Fonts: englanti, ranska, saksa ja japani