Järjestelmävaatimukset

Creative Cloud ‑sivusto

Creative Cloud ‑sivusto ja siihen liittyvät sivustot, kuten Adobe Admin Console, on suunniteltu toimimaan optimaalisesti Google Chromen, Safarin, Firefoxin ja Microsoft Edgen uusimmissa versioissa. Joidenkin toimintojen käytössä voi ilmetä ongelmia selainten vanhempia versioita käytettäessä.

Käyttöjärjestelmä Tuetut selaimet

Mac OS X

Google Chrome

Safari

Firefox

Windows 10

Google Chrome

Microsoft Edge

Firefox

Windows 8

Google Chrome

_

Firefox

Windows 7

Google Chrome

_

Firefox

Tietokone- ja mobiilisovellukset

Creative Cloud ‑sovellusten optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi suosittelemme, että pidät tietokoneesi tai mobiililaitteesi käyttöjärjestelmän ajan tasalla. Älä käytä tietokonesovellusten tapauksessa kahta edellistä Windows- tai macOS-versiota vanhempaa käyttöjärjestelmää. Älä käytä mobiilisovellusten tapauksessa edellistä iOS-versiota tai kahta edellistä Android-versiota vanhempaa käyttöjärjestelmää.

Voit katsoa täydelliset järjestelmävaatimukset napsauttamalla Creative Cloud -sovelluksen alla olevaa linkkiä. Löydät mobiilisovellusten järjestelmävaatimukset niiden tietokonesovellusversioiden järjestelmävaatimuksista.

SDK-sarjat

Creative Cloud -tietokonesovellus

Creative Cloud -tietokonesovelluksen vaatimukset ovat seuraavat:

• Microsoft® Windows 7 (vain 64-bittinen) ja uudemmat
  • Mac OS X v10.12 tai uudempi
  • Internet-yhteys

Eikö käyttöjärjestelmä täytä vaatimuksia? Voit käyttää Creative Cloud -tietokonesovelluksen versiota 4.9 jopa niin vanhoissa käyttöjärjestelmissä kuin 32-bittisestä Windows 7:stä 32-bittiseen Windows 10:een tai Mac OS X v10.10:stä Mac OS X v10.11:een.

Kielten käytettävyys

Creative Cloud ‑sivusto

tanska
saksa
englanti
espanja
ranska
italia
hollanti
norja
puola

turkki
tšekki
venäjä
japani
korea
yksinkertaistettu kiina
brasilianportugali
suomi
ruotsi

Creative Cloud -tietokonesovellus

tšekki
tanska
saksa
englanti
espanja
suomi
ranska
italia
japani
korea

norja
hollanti
puola
brasilianportugali
venäjä
ruotsi
turkki
yksinkertaistettu kiina
perinteinen kiina

Creative Cloud ‑sovellukset

Creative Cloud ‑jäsenenä voit ladata ja asentaa Creative Cloud ‑sovelluksia kaikilla kielillä, joilla tuotteet ovat saatavana. Sinulla voi siis olla kustakin tuotteesta erikielisiä versioita tarpeidesi mukaan. Kunkin Creative Cloud ‑sovelluksen kielten täydellisen luettelon voit tarkistaa järjestelmävaatimuksia käsittelevän osan tuotelinkeistä.

Sovellukset ja palvelut, joiden kielivalikoima on rajoitettu

Näitä tuotteita käytettäessä voit valita seuraavista kielivaihtoehdoista:

Adobe Gaming SDK: englanti

Adobe Muse: saksa, englanti, espanja, ranska, hollanti, ruotsi ja japani

Adobe PhoneGap Build: englanti ja ranska

Adobe Photoshop Lightroom: saksa, englanti, espanja, ranska, italia, hollanti, brasilianportugali, ruotsi, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, korea ja japani

Adobe Fonts: englanti, ranska ja japani

Adobe Web Hosting: saksa, englanti, espanja, ranska, hollanti, ruotsi ja japani*

Adobe Scout: englanti, ranska, yksinkertaistettu kiina ja perinteinen kiina

* Web Hosting on saatavana Japanissa, mutta käyttöliittymä on englannin- ja japaninkielinen.