Creative Suite -sovelluksia ei tueta macOS 10.12 -versiossa (Sierra) ja siksi monet Creative Suite -asennusohjelmat eivät ehkä toimi normaalisti macOS 10.12:ssa. Alta löytyy käytettävissä olevia tilapäisratkaisuja Creative Suite -sovellusten asentamiseen macOS 10.12 -versioon.

Saat luettelon järjestelmävaatimuksista ja testatuista käyttöjärjestelmistä kohdassa Järjestelmävaatimukset | Master Collection.

Creative Suite 6

Creative Cloud -jäsenet

Jos käytössäsi on Creative Cloudin kaikki sovellukset -jäsenyys, voit asentaa Creative Suiten 6 sovelluksia Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta. Voit valita Creative Suite 6 -version Creative Cloud -sovelluksia edellisen version vaihtoehdoista. Katso täydelliset asennusohjeet kohdastaCreative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Creative Suite 6 -elinikäinen käyttöoikeus

Creative Suite 6 -sovellusten asentaminen:

1. Asenna Creative Suite 6 -sovelluksen levykuvatiedosto.

2. Avaa asennettu DMG-tiedosto.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Install.app-tiedostoa ja valitse pikavalikosta Avaa paketin sisältö.

4. Siirry kohtaan Sisältö > MacOS.

5. Kaksoisnapsauta suoritettavaa Unix-tiedostoa Install.

Terminaali-ikkuna avautuu ja käynnistää asennusohjelman. Järjestelmä tarjoaa vaihtoehdon asentaa kokeilutilassa, käyttää sarjanumeroa, tai tarkistaa Creative Cloud -jäsenyyden.

Creative Suite 5.5, 5 ja 4

1. Asenna Creative Suite -sovelluksen levykuvatiedosto.

2. Avaa asennettu DMG-tiedosto.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Install.app-tiedostoa ja valitse pikavalikosta Avaa paketin sisältö.

Huomautus:

Creative Suite 4: Napsauta hiiren kakkospainikkeella Setup.app-tiedostoa.

4. Siirry kohtaan Sisältö > MacOS.

5. Vedä suoritettava Unix-tiedosto Pääte-ikkunaan.

Huomautus:

Avaa Pääte-ikkuna kohdasta Siirry > Apuohjelmat.

6. Käynnistä asennusohjelma painamalla rivinvaihtonäppäintä.