Creative Suiten asentaminen macOS 10.12:een (Sierra), macOS 10.13:een (High Sierra) ja macOS 10.14:een (Mojave)

Creative Suite -sovelluksia ei tueta macOS 10.12:ssa (Sierra), macOS 10.13:ssa (High Sierra) ja macOS 10.14:ssa (Mojave). Tästä syystä monet Creative Suite -asennusohjelmat eivät välttämättä toimi niissä oikein. Etsi alta tilapäisratkaisuja Creative Suite -sovellusten asentamiseen macOS 10.12–10.14 -käyttöjärjestelmiin.

Huomautus:

Creative Suite -sovelluksia ei voi asentaa macOS 10.15 (Catalina) -käyttöjärjestelmään.

Näet luettelon järjestelmävaatimuksista ja testatuista käyttöjärjestelmistä kohdasta Järjestelmävaatimukset | Master Collection.

Creative Suite 6

Creative Suite 6 -sovellusten asentaminen:

1. Asenna Creative Suite 6 -sovelluksen levykuvatiedosto.

2. Avaa asennettu DMG-tiedosto.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Install.app-tiedostoa ja valitse pikavalikosta Avaa paketin sisältö.

4. Siirry kohtaan Sisältö > MacOS.

5. Kaksoisnapsauta suoritettavaa Unix-tiedostoa Install.

Terminaali-ikkuna avautuu ja käynnistää asennusohjelman. Järjestelmä tarjoaa vaihtoehdon asentaa kokeilutilassa, käyttää sarjanumeroa, tai tarkistaa Creative Cloud -jäsenyyden.

Creative Suite 5.5, 5 ja 4

1. Asenna Creative Suite -sovelluksen levykuvatiedosto.

2. Avaa asennettu DMG-tiedosto.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Install.app-tiedostoa ja valitse pikavalikosta Avaa paketin sisältö.

Huomautus:

Creative Suite 4: Napsauta hiiren kakkospainikkeella Setup.app-tiedostoa.

4. Siirry kohtaan Sisältö > MacOS.

5. Vedä suoritettava Unix-tiedosto Pääte-ikkunaan.

Huomautus:

Avaa Pääte-ikkuna kohdasta Siirry > Apuohjelmat.

6. Käynnistä asennusohjelma painamalla rivinvaihtonäppäintä.