Lue, miten muiden kuin tilaussovellusten aikaisempia versioita voi ladata.

Vanhojen Adobelta ostettujen sovellusten lataaminen

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi.

2. Valitse sivun yläreunan siirtymispalkista Tilaukset. (Sinua voidaan kehottaa varmistamaan salasanasi.)

Valitse tilin navigointipalkista Tilaukset.
  3. Valitse vasemmasta ruudusta Tilaushistoria.

Valitse vasemmalla olevista vaihtoehdoista Tilaushistoria.
  4. Etsi ladattavaksi haluamasi sovellus kohdasta Tuotteet ja valitse Lataukset ja sarjanumerot.

Valitse ladattavaksi haluamasi sovelluksen kohdalta Lataukset ja sarjanumerot.

Etkö löydä sovellustasi tai tilaustasi? Ota yhteyttä, jos tarvitset ohjeita vanhan sovelluksen asentamiseen.

5. Valitse Lataa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Valitse valitsemasi tuotteen Tilaushistoria-näytöstä Lataa.

Huomautus:

Tärkeää: Varmuuskopioi ladattu ohjelmisto muualla kuin verkossa olevaan tallennusvälineeseen, kuten DVD-levylle tai verkkoasemaan. Varmuuskopion avulla voit käyttää ohjelmistoa jatkuvasti, vaikka se ei olisi saatavilla osoitteesta Adobe.com.

Etkö näe sovellustasi tai tilaustasi?

Jos haluat asentaa vanhan sovelluksen uudelleen, mutta et näe sitä tilisi luettelossa, ota meihin yhteyttä.

Vanhojen muista kaupoista ostettujen sovellusten lataaminen

Jos haluat asentaa vanhemman sovelluksen, jonka olet ostanut muualta kuin Adobe-kaupasta (esimerkiksi Amazonista, Best Buysta tai Costcosta), ota meihin yhteyttä