Käynnistyslokitiedostoja voi käyttää Creative Suite (CS)- ja Creative Cloud (CC) -tuotteiden käynnistysongelmien vianmääritykseen. Kaikki CS- ja CC-tuotteet käyttävät jaettuja tekniikoita, jotka käsittelevät käyttöoikeussopimuksen hyväksyntää, aktivointia, rekisteröitymistä, Adobe ID -tunnuksella kirjautumista ja kokeiluversion työnkulkuja.

Lokitiedostot

• PDApp.log – Loki sisältää käynnistyskomponenttien väliset pyynnöt.
  • Oobelib.log – Loki sisältää käyttöliittymässä käynnistyksen aikana tekemäsi toimet.
  • Amt3.log – Loki sisältää käyttöoikeuteen liittyvät tiedot.

Lokitiedostojen sijainnit

Windows XP

• \Documents and Settings\<nykyinen käyttäjä>\Local\Application Data\temp

Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8

• \Käyttäjät\<nykyinen käyttäjä>\AppData\Local\temp

Mac OS

• amt3.log ja oobelib.log: /tmp (2013 ja sitä aiemmin julkaistut Creative Cloud -tuotteet)
  • amt3.log ja oobelib.log: /Käyttäjät/<nykyinen käyttäjä>/Kirjasto/Logs (2014 ja sitä aiemmin julkaistut Creative Cloud -tuotteet)
  • PDapp.log: /Käyttäjät/<nykyinen käyttäjä>/Kirjasto/Logs