Alla olevan taulukon avulla voi selvittää, tuetaanko Adobe-tuotteen käyttöä 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä.

Huomautus: Vaikka suurin osa Adobe Creative Suite 5 -ohjelmistoista on 32-bittisiä, ne toimivat myös 64-bittisissä Windows-käyttöjärjestelmäversioissa. Poikkeuksia ovat Adobe Premiere Pro CS5 ja After Effects CS5, jotka toimivat ainoastaan 64-bittisinä. Jos haluat syväluotaavan katsauksen -bittisen järjestelmän käytettävyyteen, lue Adobe Photoshop -ohjelmistoarkkitehti Scott Byerin/64_blogiteksti.

Tuote Yhteensopivuus
Acrobat Katso seuraavat TechNote-dokumentit:
Acrobat 3D Acrobat 3D:lle on tuki 64-bittisissä Windows-järjestelmissä
järjestelmävaatimusten mukaan, ja se toimii 32-bittisenä sovelluksena.
Flash Professional CC

Flash Professional CC on 64-bittinen sovellus, jolle on tuki ainoastaan 64-bittisissä Windows-käyttöjärjestelmissä. Flash Professional CC -sovelluksen asentaminen 32-bittisiin käyttöjärjestelmiin on estetty.

Flash Professional CS6 -sovellukselle on tuki sekä 32-bittisissä että 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä. Se kuitenkin toimii 32-bittisenä myös 64-bittisessä järjestelmässä. Katso Järjestelmävaatimukset.

Flash Player Katso Flash Playerin tuki 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä.
Creative Suite 5 (sisältää Flash Professionalin ja muita ohjelmia) Katso Adobe Creative Suite 5:n usein kysytyistä kysymyksistä kohta Adoben tuki 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä.
FrameMaker FrameMaker 9 on testattu 64-bittisessä Windows Vista -käyttöjärjestelmässä. Tunnettuja 64-bittiseen käyttöjärjestelmäversioon liittyviä ongelmia ei ole. FrameMaker 9 ei ole 64-bittinen sovellus, ja se toimii 64-bittisessä Windows-käyttöjärjestelmässä 32-bittisessä yhteensopivuustilassa.
Photoshop Elements Photoshop Elements 8 toimii 32-bittisenä 64-bittisissä järjestelmissä. Katso tietoja vanhempien Photoshop Elements -versioiden yhteensopivuudesta Windows Vistan kanssa kohdasta Photoshop Elementsin yhteensopivuus Windows Vista -käyttöjärjestelmän kanssa.
Premiere Elements Premiere Elements 8 toimii 32-bittisenä 64-bittisissä järjestelmissä. Katso tietoja vanhempien ohjelmistoversioiden yhteensopivuudesta Windows Vistan kanssa kohdasta Premiere Elementsin yhteensopivuus Windows Vista -käyttöjärjestelmän kanssa.