Kun käynnistät CS3-tuotteen, Acrobat 8:n tai Photoshop Elements 6:n Mac OS 10 -käyttöjärjestelmässä, näkyviin tulee tyhjä rekisteröintinäyttö.
Virhe ”Rekisteröinti – yhteysvirhe” ilmenee, kun ohjelmisto yritetään rekisteröidä.

Rekisteröinti – yhteysvirhe

Ratkaisu

Valitse rekisteröintikehotteestaÄlä rekisteröi koskaan.

Lisätietoja

Rekisteröintipalvelu suljettiin, kun ohjelmistojen rekisteröinti otettiin käyttöön osoitteessa http://www.adobe.com/.
Lisätietoja Adobe-ohjelmistojen paikantamisesta ja rekisteröinnistä on artikkelissa Sarjanumeron paikallistaminen.