Kadotitko CS3-sovelluksen asennusvälineen? Jos olet hankkinut jälleenmyyntikäyttöoikeudellisen CS3-tuotteen, voit ladata korvaavat asennusohjelmat internetistä. Vaihtoehtoisesti voit valita päivitystarjouksen.

Uusi sarjanumero ja asennusohjelma vaaditaan

Vanhat Creative Suite 3 (CS3) -sovellusten aktivointipalvelimet on poistettu käytöstä. CS3-sovellukset käyttävät aktivointipalvelimia käyttöoikeuden vahvistamiseen.

Mitä vaihtoehtoja on käytettävissä?

Anna nykyinen CS3-sarjanumerosi käyttääksesi toisen seuraavista vaihtoehdoista:

• Päivitys uusimpaan, parhaimpaan versioon! Hyödynnä erikoistarjous ja päivitä Creative Cloudiin. Saat maailman parhaat luovat työkalut – paketti sisältää mobiilisovellukset, pilvitallennuksen ja ilmaiset päivitykset – uskomattoman edulliseen hintaan.
  • Uusi sarjanumero ja asennusohjelma    Saat uuden sarjanumeron ja asennusohjelman, jotta voit asentaa CS3-sovellukset uudelleen. Näitä erikoisversioita ei tarvitse aktivoida.

Aloita kirjautumalla sisään

Kirjaudu ensin sisään tai luo Adobe ID -tunnus, jos haluat päivittää tuotteen tai tarvitset uuden sarjanumeron ja asennusohjelman: