Virheet CS4-tuotteen asennuksessa tai poistossa

Adobe Creative Suite 4 -tuotetta asennettaessa tai poistettaessa saat Windowsin virheilmoituksen liittyen estettyyn, keskeneräiseen tai keskeytettyyn asennukseen. Mahdollisia virheilmoituksia ovat esimerkiksi seuraavat:

• "Virhe 1704. [Adobe Creative Suite 4 -tuotteen] asennus on toistaiseksi estetty.
  • "Virhe 1500. Jokin toinen asennus on parhaillaan käynnissä. Suorita käynnissä oleva asennus loppuun ennen kuin jatkat tätä asennusta."

Ratkaistaksesi nämä ongelmat kokeile yhtä tai useampaa seuraavista ratkaisuista.

Ratkaisu 1: Poista käynnissä oleva asennus.

Vastuuvapauslauseke: Tämä toimenpide sisältää Windows-rekisterin muokkauksen. Adobe ei tarjoa tukea sellaisen rekisterin muokkaamiseen, joka sisältää välttämättömiä järjestelmä- ja sovellustietoja. Varmista, että teet varmuuskopiot rekisteristä ennen kuin muokkaat sitä. Lisätietoja rekisteristä saat Windowsin dokumentoinnista tai ottamalla yhteyttä Microsoftiin.

1. Käynnistä Windowsin rekisterieditori.

Windows XP: Valitse Käynnistä > Suorita ja kirjoita regedit avoimeen tekstiruutuun ja napsauta OK.

Windows Vista: Valitse Käynnistä ja kirjoita regedit hakuruutuun ja paina Return-näppäintä.

1. Siirry johonkin seuraavista rekisteriavaimista:

Windowsin 32-bittiset versiot: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Inprogress

Windowsin 64-bittiset versiot: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Inprogress

1. Jos Inprogress-avain on olemassa, poista se.

2. Yritä asentaa Adobe Creative Suite 4 -tuote uudelleen.

Ratkaisu 2: Poista rekisteröinti ja rekisteröi Windows Installer Service uudelleen

1. Windows Installer Service -palvelun rekisteröinnin poistaminen.

Windows XP: Valitse Käynnistä > Suorita. Kirjoita hakukenttään msiexec /unreg ja paina Enter-näppäintä.

Windows Vista: Valitse Käynnistä, kirjoita hakukenttään msiexec /unreg ja paina Enter-näppäintä.

1. Windows Installer Service -palvelun rekisteröiminen.

Windows XP: Valitse Käynnistä > Suorita.Kirjoita msiexec /regserver ja valitse OK.

Windows Vista: Valitse Käynnistä, kirjoita hakukenttään msiexec /regserver ja paina Enter-näppäintä.

1. Yritä asentaa Adobe Creative Suite 4 -tuote uudelleen.

Lisätietoja

Microsoft Windowsin asennusohjelma voidaan keskeyttää sähkökatkon, ennenaikaisen järjestelmän sulkemisen tai jonkin järjestelmästä johtuvan syyn vuoksi. Joissakin tapauksissa sinun täytyy tyhjentää jotkut rekisteriavaimet voidaksesi jatkaa Adobe Creative Suite 4 -tuotteen asennusta.