Virhe ”Tämä sarjanumero ei päde ehtojen mukaiseen tuotteeseen” ilmenee tavallisesti silloin, kun Adobe-tuotteen päivitysversiota yritetään asentaa uuteen tietokoneeseen tai uudelle kovalevylle.

Mikä on ehtojen mukainen tuote? Adobe-tuotteen päivitysversion asentaminen vaatii ehtojen mukaisen aiemman tuotteen aiemman täysversion tuotteesta, jonka olet ostanut ja asentanut tietokoneeseesi. Jos tietokoneellasi on tuotteen aiempi versio, päivitys alkaa automaattisesti. Jos päivityksen asennusohjelma ei löydä tuotteen aiempaa versiota tietokoneelta, sinulta pyydetään aiemman tuotteen sarjanumero.

Ongelma: Tämä sarjanumero ei päde ehtojen mukaiseen tuotteeseen

Jos saat virheen ”Tämä sarjanumero ei päde ehtojen mukaiseen tuotteeseen. Kokeile toista numeroa.” annettuasi sarjanumeron päivitysnäkymään, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Sarjanumeron päivitysnäkymä

Ratkaisut

Oikean sarjanumeron antaminen.

1. Valitse tuotteen vanha (aiempi) versio Tuote-valikosta.

Anna sarjanumero.
  2. Anna tuotteen aiemman version sarjanumero. Älä anna päivitysversion sarjanumeroa.

Huomautus:

Eikö sarjanumeroa löydy? Katso artikkelia Sarjanumeron paikantaminen.

Anna vain numeromuotoinen sarjanumero ilman viivoja. Älä syötä kirjainmerkkejä.

Tarkista, että olet oikeutettu päivitykseen.

Päivityksen asennusohjelma hyväksyy vain saman tuotteen edellisen version kelvollisen sarjanumeron.

Etkö ole oikeutettu päivitykseen?

Jos et ole oikeutettu päivitykseen, voit selvittää, voitko palauttaa ostamasi päivityksen. Lue artikkeli Adobe-tilauksen palauttaminen, peruuttaminen tai vaihtaminen.

Kokeile toista tuotetta ja sen sarjanumeroa.

Valitse sarjanumeron päivitysnäkymän Tuote-valikosta toinen tuote tai versio ja anna sen sarjanumero.

Valitse tuote tuotevalikosta

Jos tarvitset apua sarjanumeron kanssa, ota yhteyttä Adobe asiakaspalveluun.

Jos ongelma ei ratkea, ota meihin yhteyttä noudattaen alla olevia ohjeita.

Tärkeää:   Adobe-tuki voi poistaa sarjanumerosi lukituksen vasta sitten, kun oikeutesi päivitykseen on vahvistettu. Kun otat meihin yhteyttä, tee se tietokoneen äärestä, jotta voit suorittaa päivityksen vahvistuksen työnkulun.

1. Tuotteen rekisteröinti.

Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan. Kirjaudu sisään Adobe-tunnuksellasi.

2. Siirry yhteydenottosivustolle ja napsauta Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä -painiketta.

Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja siihen liitetyllä salasanalla.

Tarvitsetko apua tuotteisiin Acrobat 9, Adobe Premiere Pro CS4 tai After Effects CS4?

Nämä ohjelmat eivät käytä samoja varmennustapoja kuin uudemmat Adobe-ohjelmat.Etsi Adobe tukisivustolta kyseisiä ohjelmia koskevaa dokumentaatiota.