U44M1P7-virhe asennettaessa Creative Cloud- tai Creative Suite-sovelluksia

Kun Creative Cloud- tai CS6-sovelluksia päivitetään, näyttöön tulee seuraava virheilmoitus:

Asennus epäonnistui. Virhekoodi: U44M1P7.

Tämä virhe merkitsee, että päivitystä ei asennettu.

Huomautus:

Katso kohdasta Virhe Creative Cloud -sovelluksia ladattaessa tai päivitettäessä luetteloa Creative Cloud -päivitysvirheistä ja -ratkaisuista.

Huomautus:

Katso Extension Manager CS6 -sovelluksen päivitys ei onnistu - Virhe U44M1P7 | Mac OS, jos Extension Manager CS6 -sovellusta päivitettäessä ilmenee virhe.

Ratkaisu 1: Nimeä uudelleen 1.0 -hakemisto AAMUpdater -hakemistossa:

Nimeä uudelleen 1.0 -hakemisto (esimerkiksi 1.0.vanha). Asenna sitten päivitys.

Löydä kansio 1.0 jostakin seuraavista sijainneista:

Windows 7/8/10

C:\Users\[käyttäjänimi]\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater

Mac OS

~/Kirjasto/Sovellustuki/Adobe/AAMUpdater

Ratkaisu 2: Lataa päivitys manuaalisesti

Creative Cloud

Lataa Creative Cloud -päivitykset manuaalisesti seuraavilta sivuilta:

Huomautus:

Lue sivuilla esitetyt ohjeet ennen kuin aloitat asennuksen.

CS6

Lataa päivitys Adoben tuotepäivityssivulla. Lataa päivitys, ottamalla se käyttöön asennusohjelman avulla.

Ratkaisu 3: Poista asennus ja asenna sovellus, jonka päivitys ei onnistu, uudelleen

Creative Cloud

CS6

Huomautus:

Nämä sovellukset sisältävät asennuksessa Adobe Extension Manager CS6-, Dreamweaver CS6-, Fireworks CS6-, Flash Professional CS6-, Illustrator CS6-, InCopy CS6-, InDesign CS6-, Photoshop CS6-, Prelude CS6-, ja Premiere Pro CS6-sovellukset.

Jos sinulla ei ole vaihtoehtoja Adobe Extension Manager CS6-sovelluksen poistamiseksi seuraavilla menetelmillä, poista kaikki CS6-sovellukset, jotka sisältävät Adobe Extension Manager CS6 -sovelluksen.

Windows

Valitse Ohjauspaneeli > Ohjelmat ja toiminnot, löydä CS6-sovellus, jota asia koskee, ja valitse Asennuksen poistaminen. Poista sovelluksen asennus ja asenna sitten päivitys.

Mac OS

Siirry kansioon Ohjelmat/Lisäohjelmat/Adobe Installers, ja käytä asennuksen poisto-ohjelmaa CS6-sovellukseen. Poista sovelluksen asennus ja asenna sitten päivitys.

Ratkaisu 4: Tarkista asennuslokitiedosto

Katso asennuslokia virheen tarkan syyn määrittämiseksi. Asennusloki on nimetty samaan tapaan kuin epäonnistuneen päivityksen.

Lokitiedostojen sijaintia ja tarkistamista koskevaa lisätietoa on kohdassa Asennukseen liittyvä vianmääritys lokitiedostojen avulla | CS5, CS5.5, CS6 tai Asennukseen liittyvä vianmääritys lokitiedostojen avulla | Creative Cloud.

Mikä aiheutti tämän virheen?

Joskus joitakin kielitiedostoja puuttuu asennetusta Adobe-sovelluksesta. Päivitys epäonnistuu, kun kaikkia päivitettäviä tiedostoja ei löydy.

Järjestelmänoptimointisovellukset poistavat usein lisäkielitiedostoja. Jos käytät sovelluksia säännöllisesti, mukauta asetuksia, jotta ne eivät vaikuta asentamiisi Adobe -sovelluksiin. Jos kielitiedostot on poistettu, on sinun poistettava ja asennettava Adobe -sovelluksesi uudestaan kielitiedostojen palauttamiseksi.