Poistumiskoodi 15 esiintyy asennettaessa Creative Suite 6- tai Creative Cloud -tuotetta.Vaihtoehtoisesti asennusohjelman käyttöliittymä ei tule näkyviin, kun napsautat Asenna.

Ratkaisut

Adobe selvittää ongelmaa. Jotkin tietokoneet eivät ilmeisesti varaa resursseja asennusprosessin käynnistämiseen, mikä aiheuttaa virheen.

Ratkaisu 1: Käynnistä tietokone uudelleen ja suorita levynkorjaustoiminto.

1. Käynnistä tietokone Turvallinen käynnistys -tilassa.

Huomautus: Turvallinen käynnistys näkyy vain käynnistysikkunassa. Se ei siis näy Windows-käyttöjärjestelmän tapaan työpöydän nurkassa.

1. Käynnistä Macintosh uudelleen. Pidä vaihtonäppäintä painettuna heti kun käynnistysääni kuuluu.
    2. Kun Apple-logo tulee näyttöön, vapauta vaihtonäppäin. Mac OS X:n käynnistysnäyttöön tulee teksti Turvallinen käynnistys.
  2. Tietoa korjaustyökalun käyttämisestä on ohjeessa Korjaa levyn käyttöoikeudet käyttämällä Levytyökalua (Mac OS X).

3. Suorita tuotteen asennus uudelleen Creative Cloud -sovelluksesta käsin (Adobe Application Manager).

4. Käynnistä Macintosh uudelleenpainamatta näppäimiä.

Ratkaisu 2: Poista plist-tiedostot väliaikaisesti.

Lataa

1. Avaa plist.zip-tiedosto ja pura sh-tiedostot.

2. Siirry kansioon Ohjelmat > Apuohjelmat > Pääte.

3. Kirjoita sh .
    Tärkeää: Varmista, että sh:n jälkeen tulee väli.

4. Jätä Pääte-ikkuna auki ja siirry kansioon, josta latasit sh-tiedostot.

5. Vedä Clean Entries.sh Pääte-ikkunaan.
    Huomautus: Varmista, että tiedostopolku tulee heti merkkijononsh jälkeen. Esimerkki: sh /Users//Desktop/Clean Entries.sh

6. Paina rivinvaihtonäppäintä.

7. Sulje kaikki ikkunat ja suorita asennus uudelleen.

8. Siirry kansioon Ohjelmat > Apuohjelmat > Pääte.

9. Kirjoita sh .
    Tärkeää: Varmista, että sh:n jälkeen tulee väli.

10. Jätä Pääte-ikkuna auki ja siirry kansioon, josta latasit sh-tiedostot.

11. Vedä Restore Entries.sh Pääte-ikkunaan.
    Huomautus: Varmista, että tiedostopolku tulee heti merkkijononsh jälkeen.

12. Paina rivinvaihtonäppäintä.

Ratkaisu 3: Ota yhteyttä Adoben tukeen.

Jos yllä olevat ohjeet eivät auttaneet, ota yhteyttä Adoben tukeen.