Ongelma: Virhe 1327 asennettaessa tai päivitettäessä CS4-tuotetta, CS5-tuotetta, Acrobatia tai Readeria Windowsiin

Kun CS4-, CS5-, Acrobat- tai Adobe Reader -sovellusta asennetaan tai päivitetään Windows-järjestelmässä, näyttöön tulee seuraava virheilmoitus:

• Virhe 1327. Virheellinen asema: [aseman kirjain].

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Määritä virheen aiheuttava asema tilapäisesti uudelleen.

1. Selvitä sen aseman kirjain, joka aiheuttaa asennuksen epäonnistumisen. CS4- ja CS5-asennuksissa aseman kirjain näkyy asennuslokissa virhekoodin 1327 jälkeen. Acrobat- ja Adobe Reader -asennuksissa aseman kirjain näkyy virheilmoituksen ikkunassa.
  1. Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Apuohjelmat, napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella komentoriviä ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.

2. Kirjoita subst Z: "C:\Windows" ja paina Enter-näppäintä.

Huomautus: Yllä olevassa esimerkissä aseman kirjain on Z. Korvaa kirjoittaessasi kirjain Z  asennusvirheessä tai lokissa mainitulla virheellisen aseman kirjaimella.

1. Asenna Adobe-tuote uudelleen.

Ratkaisu 2: Suorita Microsoftin tukisivuston korjaus.

1. Siirry Microsoftin tukisivulle osoitteeseen http://support.microsoft.com/kb/327763.

2. Vieritä sivua alaspäin kohtaan Resolution ja suorita vaiheet 1–7.

3. Asenna Adobe-tuote uudelleen.