Käytätkö Creative Cloud -tuotteita?

Ristiriidan aiheuttavat prosessit -virhe

Asennettaessa Creative Suite -tuotetta kuten esimerkiksi After Effects CS6-versiota Creative Suiten asennuslokitiedostossa näkyy jokin seuraavista ilmoituksista:

• Poistumiskoodi: 19;
  • Hyötykuormaa <AdobeCode> ei voida asentaa riippuvan toiminnon virheen vuoksi;

Mitä nämä viestit tarkoittavat? Ristiriidan aiheuttavat prosessit ovat estäneet tuotteen asennuksen.

Katso Ratkaisu 1. Katso ohjeita hiljaisiin (määrälisenssi) asennuksiin kohdasta Ratkaisu 2.

Ratkaisu 1: Sulje ristiriidan aiheuttavat prosessit tai sovellukset.

Sulje prosessit, jotka näkyvät seuraavassa viestissä Creative Suiten asennusohjelmassa.

Sulje seuraavat sovellukset ennen jatkamista:

<luettelo sovelluksista>

Käynnistä sitten tietokone uudelleen ja asenna tuote uudelleen.

Ratkaisu 2: Määritä hiljainen asennus, jolloin voit jättää prosesseja huomiotta tai keskeyttää ne.

Määritä Creative Suiten hiljainen asennus, jolloin voit jättää käynnissä olevat prosessit huomiotta. Katso osio Käyttöönottopakettien luominen ohjeessa Adobe Application Manager Enterprise Edition, Käyttöönotto yrityksissä.

-tai-

Ennen kuin asennat tuotteen, keskeytä taustalla käynnissä olevat prosessit. Katso osio Ristiriidan aiheuttavat prosessit ohjeessa Adobe Application Manager Enterprise Edition, Käyttöönotto yrityksissä.