Ongelma: ”levytila vähissä” -asennusvirheet

Tuotetta asennettaessa tuotteen asennusohjelman lokitiedostossa näkyy yksi tai useampi seuraavista viesteistä:

• Poistumiskoodi: 30 – Asennus suoritettu, vähäiseen levytilaan liittyviä virheitä
  • Poistumiskoodi: 31 – Asennus epäonnistui vähäisen levytilan vuoksi

Ratkaisu 1: Vapauta kiintolevytilaa

Lisää kiintolevytilaa jotta tuotteen asentamiseen on tarpeeksi tilaa. Asenna sitten tuote uudelleen.

Selvittääksesi paljonko levytilaa tarvitset, katso Järjestelmävaatimukset.

Ratkaisu 2: Luo paikallinen järjestelmänvalvojan käyttäjätili.

Luo uusi paikallinen käyttäjätili järjestelmänvalvojan oikeuksilla ja kirjaudu sisään käyttäen tätä tiliä. Asenna sitten tuote uudelleen.

Windows 8

Windows 7