Ohjelmiston käyttöoikeussopimus tulee uudelleen näkyviin, kun Hyväksy-painiketta on napsautettu Creative Suite 5 -tuotteen käynnistyessä.

Ratkaisut

Ratkaisu 1. Asenna Adobe Creative Suite 5 -tuote uudelta käyttäjätililtä.

Käyttäjätili saattaa joskus vahingoittua ja estää asennusohjelmaa käyttämästä tai luomasta tarvittavia tiedostoja ja kansioita. Luo tili, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet, kirjaudu siihen ja suorita asennusohjelma uudelleen.

Ratkaisu 2. Vahvista Adoben tietokantatiedostojen käyttöoikeudet.

Adoben kansioiden käyttöoikeudet

Määritä Adobe-kansion käyttöoikeudet asianmukaisesti. Varmista, että käyttöoikeudet on myönnetty seuraaville käyttäjille ja ryhmille:

Windows

• Järjestelmänvalvojat (Täydet oikeudet)
  • SYSTEM (Täydet oikeudet)

Mac OS X

• Käyttäjä (Täydet oikeudet)
  • Ryhmä (Täydet oikeudet)
  • Kaikki (Täydet oikeudet)

Adoben kansioiden sijainti

• Windows, 32-bittinen:  \Program Files\Common Files\Adobe\
  • Windows, 64-bittinen:  \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\
  • Mac OS:  /Kirjasto/Sovellustuki/Adobe/

Jos haluat käyttöoikeuksien varmistamista koskevaa lisätietoa, valitse käyttöjärjestelmäsi alta. Vaiheiden suorittamiseen tarvitaan kansion käyttöoikeudet ja alla olevat sijaintitiedot.

Käyttöoikeuksien varmistaminen käyttöjärjestelmittäin

Alla olevien vaiheiden suorittamiseen tarvitaan kansion sijaintitiedot ja yllä mainittujen ratkaisujen käyttöoikeudet. Saat tiedot tarvittaessa linkkien välityksellä. Alla olevassa esimerkissä käytetään kansiota nimeltä Adobe PCD. Korvaa kansio Ratkaisut-kansion nimellä.

Mac OS X 10.5 ja 10.6

1. Siirry muokattavaan kansioon Finderin avulla.
  2. Ctrl-osoita kansiota ja valitse Näytä tiedot.
  3. Laajenna Jako ja oikeudet -osio.
  4. Saat eri omistaja- ja ryhmäasetukset näkyviin osoittamalla Tarkat tiedot.
  5. Osoita oikeassa alanurkassa olevaa lukkokuvaketta. Syötä ylläpitäjän käyttäjätunnus ja salasana, kun niitä pyydetään, ja valitse OK.

6. Määritä käyttöoikeudet ratkaisun kansiokäyttöoikeuksien mukaisesti.

7. Osoita hammasrataskuvaketta ja valitse Käytä liitettyyn kohteeseen.
  8. Sulje Näytä tiedot -valintaikkuna.
  9. Käynnistä Creative Suite 5 -sovellus.

Windows Vista ja Windows 7

1. Valitse Käynnistä > Tietokone.
  2. Valitse Järjestä > Kansio- ja hakuasetukset ja valitse Näytä-välilehti.
  3. Vieritä Lisäasetukset-osion loppuun ja poista valinta kohdasta Käytä ohjattua jakamistoimintoa (suositus).
  4. Valitse OK.
  5. Siirry Resurssienhallinnassa muokattavaan kansioon.
  6. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Adobe-kansiota ja valitse sitten Ominaisuudet.
  7. Poista Määritteet-osiossa Vain luku -kohdan valinta.
  8. Valitse Käytä ja sitten OK sulkeaksesi Vahvista määritemuutokset -valintaikkunan.
  9. Napsauta suojaus-välilehteen.
  10. Määritä käyttöoikeudet ratkaisun kansiokäyttöoikeuksien mukaisesti.

11. Asetukset voi muuttaa seuraavasti:

1. Napsauta Muokkaa.

2. Jos Käyttäjätilien valvonnan korotuskehotus näkyy, noudata ohjeita ja hyväksy se.
    3. Tee tarvittavat muutokset.
  12. Asetukset voi muuttaa seuraavasti:
    1. Napsauta Muokkaa.
    2. Jos Käyttäjätilien valvonnan korotuskehotus näkyy, noudata ohjeita ja hyväksy se.
    3. Tee tarvittavat muutokset.
  13. Step text
  1. Napsauta Lisäasetukset.
  2. Napsauta Muokkaa ja hyväksy Käyttäjätilien valvonta -korotuskehote, jos se tulee näyttöön.
  3. Napsauta Omistaja-välilehteä.
  4. Valitse Järjestelmänvalvojat.
  5. Valitse Korvaa omistaja alisäilöissä ja objekteissa -asetus ja napsauta Käytä.
  6. Napsauta Käyttöoikeudet-välilehteä.
  7. Valitse "Korvaa kaikkien alemman tason objektien oikeudet näillä, jos ne koskevat alemman tason objekteja" -vaihtoehto.
  8. Napsauta OK ja sitten Kyllä.
  9. Napsauta OK ja sitten OK Windowsin turvaikkunassa.
  10. Sulje Adoben Lisäsuojausasetukset -valintaikkuna valitsemalla OK.
  11. Sulje Adobe-ominaisuudet-valintaikkuna valitsemalla OK.
  12. Käynnistä Creative Suite 5 -sovellus.

Windows XP Home

1. Käynnistä Windows uudelleen vikasietotilassa:

1. Paina F8 ennen kuin Windows käynnistyy (kun esimerkiksi näet viestin Käynnistyksen lisäasetukset).
    2. Valitse käynnistysvaihtoehdoista vikasietotila.
    3. Vikasietotila-teksti näkyy työpöydän joka kulmassa.

1. Ellei vikasietotila-tekstiä näy työpöydän joka kulmassa, toista vaiheet a-c.

2. Jos vikasietotila näkyy työpöydän jokaisessa kulmassa, kirjaudu silloin sisään paikallisen koneen ylläpitäjänä.
    4. Jos ruutu osoittaa, että Windows on vikasietotilassa, napsauta OK.
  2. Siirry Windows XP Professional -käyttöjärjestelmää koskevaan vaiheeseen 5.

Windows XP Professional

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli.
  2. Kaksoisnapsauta kansioasetuksiin ja sitten katso välilehti.
  3. Vieritä Lisäasetukset-osion loppuun ja poista valinta kohdasta Käytä yksinkertaista tiedoston jakamista (suositus).
  4. Valitse OK.
  5. Siirry Resurssienhallinnassa muokattavaan kansioon.
  6. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Adobe-kansiota ja valitse sitten Ominaisuudet.
  7. Poista Määritteet-osiossa Vain luku -kohdan valinta.
  8. Valitse Käytä ja sitten OK sulkeaksesi Vahvista määritemuutokset -valintaikkunan.
  9. Napsauta suojaus-välilehteen.
  10. Määritä käyttöoikeudet ratkaisun kansiokäyttöoikeuksien mukaisesti.

11. Valitse Lisäasetukset.
  12. Valitse Omistaja-välilehti ja valitse Järjestelmänvalvojat.
  13. Valitse Korvaa omistaja alisäilöissä ja objekteissa -asetus ja napsauta Käytä.
  14. Napsauta Käyttöoikeudet-välilehteä.
  15. Valitse "Korvaa kaikkien alemman tason objektien oikeudet näillä, jos ne koskevat alemman tason objekteja" -vaihtoehto
  16. Napsauta OK ja kyllä suojaus-ruudulla.
  17. Sulje Adobe-ominaisuudet-valintaikkuna valitsemalla OK.
  18. Käynnistä Creative Suite 5 -sovellus.