Adobe Creative Suite 5, CS5.5 sekä CS6-tuotteiden pysyvät (sarjanumerolliset) tuoteversiot käyttävät päivityksen hallintaohjelmaa nimeltä Adobe Application Manager eli AAM. Päivitykset on myös mahdollista ladata ja asentaa suoraan Adoben web-sivustolta. Jos käytät CS6:n tilausversiota tai Creative Cloudia (CC), päivitykset asennetaan Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta. Katso CC-työpöytäsovelluksen vianmääritysohjeita kohdasta Creative Cloudin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys.

Creative Suite 5-, CS5.5- tai CS6-tuotteiden päivittäminen manuaalisesti

1. Siirry sivustolle Adobe.com Tuotteen päivityssivu ja valitse päivitys, jonka haluat ladata.
  2. Kun lataus valmistuu, aloita päivitys kaksoisnapsauttamalla Set-up.exe (Windows)- tai Install.app (Mac) -tiedostoa.
  3. Seuraa ruudun ohjeita ja tee päivitys valmiiksi.
  4. Jos sinua kehotetaan sammuttamaan ristiriitaiset sovellukset, toimi seuraavasti:

Windows

1. Napsauta tehtäväriviä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tehtävienhallinta.
  2. Valitse Prosessit-välilehti, valitse ristiriitainen prosessi ja napsauta Lopeta prosessi.
  3. Toista kaikille ristiriitaisille prosesseille.

Mac OS -käyttöjärjestelmä

1. Valitse Mac OS Finderissa Siirry > Apuohjelmat.
  2. Kaksoisosoita Activity Monitor -sovellusta.
  3. Valitse prosessin luokkasuotimen ponnahdusvalikosta Kaikki prosessit.
  4. Valitse prosessiluettelosta ristiriidan aiheuttava prosessi ja osoita Lopeta prosessi ja sitten Pakota lopettamaan.
  5. Toista vaihe 4 muille ristiriidan aiheuttaville prosesseille.

Creative Suite 5-, CS5.5- tai CS6-tuotteiden manuaalisen päivityksen vianmääritys

•  Tarkasta, onnistuiko päivityksen lataus

Siirry yhteen seuraavista paikoista ja tarkasta, onko lataus paikallisasemassasi:
  • Windows XP: \Documents and Settings\[käyttäjätunnus]\Local Settings\Application Data\Adobe\AAMUpdater\1.0 2\
  • Windows Vista/7: \Käyttäjät\[käyttäjätunnus]\Local\AppData\Adobe\AAMUpdater\1.0\
  • Mac OS X: /Käyttäjät/[käyttäjätunnus]/Kirjasto/Application Support/Adobe/AAMUpdater/1.0/
  1. Jos kansiossa ei ole Set-up.exe (Windows)- tai Install.app (Macintosh) -päivitystiedostoa, yritä ladata tiedosto uudelleen Tuotepäivitykset-sivulta .

Huomaa:
    päivitykset, jotka eivät ole tuotekohtaisia, on lueteltu Creative Suite -sovelluksen alla.
  2. Tietoja asennusvirheiden vianmäärityksestä on kohdassa Päivitystoiminnon ongelmat tai virheet.

Adobe Application Manager -ongelmien vianmääritys

AAM ei käynnisty

Jos AAM ei käynnisty (eli mitään ei tapahdu, kun yrität käynnistää Adobe Application Manager -sovelluksen), katso Käynnistysongelmien vianmääritys – Adobe Creative Suite 5- ja Creative Suite 5.5 -tuotteet (cpsid_83223).

Kirjautumisikkuna tulee näkyviin, kun AAM käynnistyy

Jos sinulta kysytään välityspalvelimen tietoja käynnistyksen yhteydessä, anna pyydetyt tiedot. Jos haluat lisäohjeita, ota yhteys järjestelmäsi pääkäyttäjään.

AAM ilmoittaa, että päivityksiä ei ole saatavilla

1.  Tarkista, että internet-yhteys on muodostettu.  Jos sinulla on palomuuriohjelmisto, poista tilapäisesti käytöstä tai salli Adobe Application Manager -sovelluksen internetin käyttö.

Jos tietokoneesi käyttää varmentamiseen tarkoitettua välityspalvelinta ja käyttäjätunnuksessasi tai salasanassasi on monitavuisia merkkejä (kuten esimerkiksi japanin tai kiinan kielessä), päivitysohjelma ei pysty muodostamaan yhteyttä verkkoon. Muodosta yhteys ilman välityspalvelinta tai tunnuksilla, joissa käytetään ASCII-merkkejä.

2. Vahvista, että päivitystä ei ole jo käytetty:  käynnistä Creative Suite -tuote ja valitse Ohje > [tuotteen nimi].

AAM jumittuu, kun päivityksiä yritetään käyttää

Jos AAM pysähtyy, kun yrität käyttää päivitystä, lataa ja asenna päivitys manuaalisesti. Jos yrität käyttää useita päivityksiä, lataa ja käytä niitä yksitellen. Katso Creative Suite 5:n tai Creative Suite 5.5:n päivittäminen manuaalisesti.

AAM:n päivityksen asennusongelmat

Hae vianmääritystä asennustoiminnon asennusongelmiin tai -virheisiin kokeilemalla seuraavia järjestyksessä:

1. Etsi virheitä tietämyskannasta.

Etsi ratkaisua Adoben tietämyskannasta käyttämällä kaikkia lisätietoja, jotka ilmestyvät virheen ”Seuraavien päivitysten asentaminen epäonnistui...” alapuolelle.
    1. Valitse virhetiedot ja paina Ctrl + C (Windows) tai kopioi se painamalla Komento +C (Mac OS).
    2. Vieraile Adoben tukisivustolla ja valitse tuotteesi Valitse tuoteohje- ja tukikeskukset -valikosta.
    3. Lisää virheteksti Hae tietämyskannasta -kenttään ja napsauta Hae.

Huomaa: Poista tiedostopolut ja rekisteriavaimet hakujonosta.
  2. Käytä Adobe Support Advisor -sovellusta.
    Adobe Support Advisor on AIR-sovellus, jonka avulla voi tunnistaa ja ratkaista asennusongelmia. Napsauta asiakastuki-linkkiä Joidenkin päivitysten asentaminen epäonnistui -ruudussa tai napsauta Adobe Support Advisorladataksesi sen. Voit jättää Joidenkin päivitysten asentaminen epäonnistui -ruudun auki, kun suoritat Advisorin.

3. Tunnista virheet asennuslokeissa.
    Adobe Creative Suite 5 -asennustoiminto kirjaa kaikki virheet ja toiminnot kahteen lokitiedostoon. Voit käyttää lokeja ja etsiä ratkaisuja Adoben tietämyskannasta. Katso Creative Suite 5:n ja Creative Suite 5.5:n asennuksen vianmääritys asennuslokien avulla.

4. Suorita yleiset vianmääritysvaiheet
    Noudata artikkelissa Asennusvaiheen yleinen vianmääritys | CS5- ja CS5.5 -tuotteet kuvattuja ohjeita.

5. Ota yhteyttä Adoben tekniseen tukeen

Jos et edelleenkään voi asentaa Adobe Creative Suite 5 -tuotetta, ota yhteyttä Adoben tukeen Jos suoritit Adobe Support Advisorin ja latasit tukipaketin, Adoben tekninen tuki voi käyttää ASA-tunnusnumeroa ja päästä nopeasti käsiksi virhetietoihin.

Hallitse Adobe Application Manager -sovelluksen päivityksiä

Windows Messenger -palvelu (Windows) tai Growl (Mac OS) näyttää Adobe Application Manager -ponnahdusikkunan, kun päivitykset ovat saatavilla. Kun päivitys on saatavilla, kuvake näkyy tehtävärivillä, kunnes käytät päivitystä.

• Kun haluat sammuttaa päivitysilmoitukset, poista Ilmoita minulle uusista päivityksistä valikkorivillä -valinta tai poista käytöstä Windows Messenger Service (Windows) tai Growl (Mac OS).
  • AAM käynnistyy automaattisesti kerran päivässä klo 02:00 paikallista aikaa tai seuraavalla käyttäjän kirjautumiskerralla. Määritä, kuinka usein AAM tarkistaa päivityksiä, muokkaamalla Windowsin ajoitettua tehtävää tai Macintoshissa plist-tiedostoja.
  • Käynnistä AAM tekemällä jotakin seuraavista:

• Napsauta ponnahdusilmoitusta.
    • Valitse Ohje > Päivitykset Creative Suite 5 -tuotteessa.
    • Kaksoisnapsauta PDApp.exe seuraavissa paikoissa:

• Windows, 64-bittinen: \Program Files\ (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\core\
      • Windows, 32-bittinen: \Program Files\Common Files\Adobe\OOBE\PDAApp\core\
      • Mac OS X: /Kirjasto/Sovellustuki/Adobe/OOBE/PDApp/core/

Asennustoiminto käyttää seuraavia URL:ia hankkiessaan päivitystietoja:

• http://adobe.com
  • http://swupmf.adobe.com
  • http://swupdl.adobe.com