Note:

Jotta saat varmasti uusimmat ja parhaimmat työkalut, Adoben luovat ohjelmistot voidaan nyt hankkia vain Creative Cloudin kautta. Lisätietoja saat Adobe Creative Cloud ‑sivulta.

CS6 Design Standard

Toteuta villeimmät ideasi salamannopeasti Adobe® Creative Suite® 6 Design Standard -ohjelmistolla. Käsittele monimutkaisia tiedostoja nopeasti Adobe Photoshopissa® ja Illustratorissa®. Asettele ja valmistele sivut Adobe InDesignin® laadukkaaseen painotuotetuotantoon tarkoitetuilla tutuilla työkaluilla, joissa on parannettu hallinta ja tehokkuus. Jatka painotuotteista multimediajulkaisuihin iPadille ja muille tablettilaitteille.

Adobe® Creative Suite® 6 Design Standard -ohjelmisto sisältää seuraavat:

CS6 Design & Web Premium

Ota suunnitelmissasi askel eteenpäin Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium -ohjelmistolla. Tuota upeita digitaalisia kuvia alan standardiksi vakiintuneella Adobe Photoshop® CS6 Extendedillä, luo hienostunutta vektorigrafiikkaa eri medioihin Adobe Illustrator® CS6:lla ja valjasta inspiraatio lähes missä tahansa kätevällä Adobe Touch Appsilla iPadissa Android™-tabletissa.

Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium -ohjelmisto sisältää seuraavat:

CS6 Production Premium

Työskentele Adobe® Creative Suite® 6 Production Premium -ohjelmiston työkaluilla, jotka pysyvät mielikuvituksesi tahdissa. Tehokas yleisvälimuisti parantaa huomattavasti Adobe After Effects® -työnkulkua. Adobe Mercury Playback Engine tehostuu entisestään OpenCL- ja NVIDIA® Maximus™ -määritysten tuella Adobe Premiere® Prossa.

Adobe® Creative Suite® 6 Production Premium -ohjelmisto sisältää seuraavat:

CS6 Master Collection

Selviydy kaikista luovista haasteista Adobe® Creative Suite® 6 Master Collection -ohjelmistolla. Tutustu uraauurtaviin tapoihin suunnitella tableteille ja älypuhelimille, nopeuta kuvankäsittelyä, paranna liikkuvaa kuvaa ja tuota näyttäviä elämyksiä. Toteuta visiosi rajoituksetta monipuolisen suunnitteluympäristön avulla.

Adobe® Creative Suite® 6 Master Collection -ohjelmisto sisältää seuraavat: