Lue, miten käyttäjät siirretään vaihdettaessa Value Incentive Plan (VIP) -ohjelmasta Adobe.com-suorakäyttöoikeussopimukseen.

Tämä asiakirja on suunnattu organisaatioille, jotka ovat siirtymässä Value Incentive Plan (VIP) -ohjelman kautta hankitusta Creative Cloud Työryhmille -käyttöoikeudesta Adobe.com-suorakäyttöoikeussopimukseen. Tämän sopimuksen puitteissa voit työryhmätuotteen voi ostaa suoraan Adobe.com-sivustolta.

Huomautus:

Jos organisaation käyttöoikeustyyppi muuttuu, työskentelyn jatkamiseksi loppukäyttäjien on kirjauduttava ulos kaikista Adoben tuotteista tai palveluista ja kirjauduttava sitten jälleen sisään samoilla tunnistetiedoilla.

Käytä työpöytätuotteissa, kuten Photoshopissa, Acrobatissa ja Illustratorissa, Ohje-valikon Kirjaudu ulos- ja Kirjaudu sisään -valintoja. Kirjaudu ulos Adobe.com-sivustolla oikeassa yläkulmassa olevan kuvakkeen avulla ja kirjaudu sitten jälleen sisään.

Loppukäyttäjän siirtymisen helpottamiseksi käyttöoikeudet on määritettävä Adobe Admin Console ennen kuin kuluva VIP-tilauskausi päättyy.

Miksi VIP-tilauksesta kannattaa siirtyä Adobe.com-suorakäyttöoikeussopimukseen?

Siirtyminen mahdollistaa nykyisten VIP-työryhmäasiakkaiden siirtymisen Adobe.com-suorakäyttöoikeussopimukseen nykyisen VIP-sopimuksen uusimisjakson aikana. Adobe.com-suorakäyttöoikeus soveltuu organisaatioille, jotka haluavat maksaa tilauksen kuukausittain yrityksen luottokortilla.

VIP-tilaus on suositeltava silloin, kun organisaatiot haluavat hyötyä Adoben tarjoamista määräalennuksista. Jos työryhmäjäsenyydessä on kuitenkin alle 10 käyttöoikeutta, on paras valita Adobe.com-suorakäyttöoikeus. Näin vältytään jälleenmyyjän mahdollisesti veloittamilta lisäkuluilta.

Käyttäjien siirtäminen vaihdettaessa VIP-ohjelmasta Adobe.com-suorakäyttöoikeussopimukseen

Jos sinulla on tällä hetkellä VIP-tilaus ja olet siirtymässä Adobe.com-suorakäyttöoikeussopimukseen, siirrä käyttäjät seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Kirjaudu Admin Console ja siirry organisaatioon, johon VIP-käyttäjät kuuluvat.

2. Siirry kohtaan Users > Users (Käyttäjät > Käyttäjät).

3. Valitse  Users (Käyttäjät) -sivun oikeasta yläkulmasta ja valitse Vie käyttäjäluettelo CSV-muodossa.

export-users-list

Huomautus:

Tiedoston lataaminen vaihtelee selaimen ja selainkohtaisten asetusten mukaan. Näet ilmoituksen, kun lataus on valmis.

4. Lataamasi CSV-tiedosto sisältää luettelon organisaatiosi tuotteista:

• Lempinimi: tuoteprofiilista
    • Tuote: tuotteesta, johon profiili kuuluu
    • Käyttöoikeuskiintiö: profiiliin määritettyjen käyttäjien määrä. Katso Profiilien kiintiöiden hallinta.
    • Määritetty: profiiliin määritettyjen käyttäjien määrä
    • Järjestelmänvalvojat: profiiliin järjestelmänvalvojat
  5. Ota yhteyttä jälleenmyyjään tai jakelijaan peruuttaaksesi nykyisen tilauksesi.

Jos VIP-tilauksessa on aktiivisia käyttöoikeuksia

Ota yhteyttä suoraan jälleenmyyjään tai jakelijaan peruuttaaksesi nykyisen tilauksesi.

Jos VIP-tilauksessa ei ole aktiivisia käyttöoikeuksia

VIP-tilin ensisijaisen järjestelmänvalvojan on lähetettävä peruutuksen hyväksyntäpyyntö sähköpostilla osoitteeseen bpvip@adobe.com.

6. Osta uusi Creative Cloud Työryhmille -tilaus.

Huomautus:

Varmista, että hankit Adobe.com-suorakäyttöoikeussopimuksen uusimisjakson aikana.

Asuinpaikkasi mukaan voit ostaa tilauksen jälleenmyyjältä tai suoraan Adobe.com-sivustolta tai Adoben puhelinmyyntipalvelusta.

7. Siirry organisaatioon, johon haluat siirtää VIP-käyttäjiäsi.

8. Valitse  Users (Käyttäjät) -sivun oikeasta yläkulmasta ja valitse Lisää käyttäjiä CSV-tiedoston mukaan.

9. Valitse avautuvasta ikkunasta Download CSV template (Lataa CSV-malli).

Lisää ladattuun CSV-tiedostoon VIP-käyttäjät CSV-tiedostosta, jonka latasit edellä vaiheessa 3.

Lataa

10. Valitse  oikeasta yläkulmasta, valitse Lisää käyttäjiä CSV-tiedoston mukaan ja lataa päivitetty CSV-tiedoston.

11. Lataa päivitetty CSV-tiedosto.

Saat sähköpostilla vahvistuksen, kun käyttäjät lisätään siirrettyyn organisaatioon.