VIP-ohjelmaopas: Tuki ja resurssit

Ennen VIP-ohjelmaan liittymistä ja sen jälkeen Adobe tai Adoben valtuutetut jälleenmyyjät voivat antaa tietoja ja tukea, joiden avulla organisaatio tai oppilaitos voi hyödyntää ohjelmaa mahdollisimman tehokkaasti.

Huomautus:

Oppilaitoksilla on Adoben valtuuttamia opetusalan jälleenmyyjiä.

Asiakaspalvelu

Saat ohjelmatukea ottamalla yhteyttä Adoben asiakaspäällikköön tai Adoben lisensoinnin asiakaspalveluun numeroon 1-800-915-9428. Napsauta asianmukaista sijaintia Yhdysvaltain ja Kanadan ulkopuolella:

Kaikissa muissa maissa saat lisää yhteystietoja Adoben osto-ohjelmien ohjeesta tai ottamalla yhteyttä organisaatiosi tai oppilaitoksesi paikalliseen Adoben valtuutettuun jälleenmyyjään.

Lue lisää VIP-ohjelmasta

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa