Creative Cloud -ohjelmistojen MENA-versioita (Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maiden kieliversioita) ei välttämättä näytetä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen luettelossa sovelluksen kieliasetusten vuoksi. InDesignin tai Illustratorin MENA-versiot tulevat käyttöön, kun Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kieleksi vaihdetaan tilapäisesti heprea tai arabia. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Creative Cloud -työpöytäsovellus valitsemalla tehtäväpalkista (Windows) tai Omenavalikosta (Mac OS) Creative Cloud -kuvake ja varmistamalla, että olet kirjautuneena. Jos kuvaketta ei näy, käynnistä sovellus seuraavasti:

• Windows: Valitse Käynnistä > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS:Valitse Siirry > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
  2. Napsauta oikean yläkulman kolmea pystypistettä () ja valitse Oletusarvot.

preferences_CC_1
  3. Valitse Creative Cloud > Sovellukset.

4. Valitse sovelluskielten luettelosta arabian tai heprean kieli:

• Englanti, jossa on tuki arabialle –
    • Englanti, jossa on tuki heprealle –
  5. Sulje Oletusarvot-valintaikkuna napsauttamalla nuolta Oletusarvot-kohdan vierestä ().

6. Napsauta Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa Sovellukset, jotta näet käytettävissä olevat ohjelmistot.

7. Asenna InDesign CC tai Illustrator CC napsauttamalla saatavilla olevien ohjelmistojen luettelosta Asenna-painiketta.