PageMaker-tiedostoja ei voi avata InDesignissa

Ongelma

InDesign ei avaa PageMaker-tiedostoja (PageMaker 6.0–7.x -versioissa luotuja julkaisuja ja malleja).

PageMaker-tiedostoja ei voi avata InDesignissa
PageMaker-tiedostoja ei voi avata InDesignissa -virhesanoma

Ratkaisu

Avaa PageMaker-tiedostot ensin Indesign CS6:ssa tai sitä vanhemmassa versiossa ja tallenna ne sitten Indesign-muotoon (.indd). Kun tiedostot on tallennettu InDesign-muodossa, ne voidaan avata InDesignissa.

Huomautus:

Lisätietoja Pagemaker-asetusten tuesta Indesign CS6:ssa ja sitä vanhemmissa versioissa on seuraavassa asiakirjassa: PageMaker-tiedostojen avaaminen.

Lisätietoja

InDesign ei tue PageMaker-tiedostojen avaamista.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa