Järjestelmävaatimukset | InDesign CC:n lokakuun 2017 versio (13.0)

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 tai Windows 10*
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; HiDPI-näytön tuki
  • InDesignin uuden kosketustyötilan käyttöä varten tarvitaan kosketusnäyttöä tukeva taulutietokone/näyttö, jossa on Windows 8 tai uudempi (esimerkiksi Microsoft Surface Pro 3), ja näytön tarkkuuden on oltava vähintään 2 160 x 1 440
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.†

* InDesign CC:n lokakuun 2017 versiota ei tueta Windows 10:n versiossa 1507.

macOS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • macOS-versio 10.13 (High Sierra), macOS-versio 10.12 (Sierra) tai Mac OS X ‑versio 10.11 (El Capitan)
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,5 gigatavua käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; Retina-näytön tuki
  • Valinnainen: Grafiikkasuorittimen suorituskyky ‑toiminnon käyttämiseksi Macissa on oltava vähintään 1 024 Mt VRAM-muistia (suositus 2 Gt), ja tietokoneen on tuettava OpenGL-versiota 4.0 tai uudempaa.
    • Tuetut laitteet
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          MacBook Pro, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
          Mac mini, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
    • Voit tarkistaa VRAM-arvon valitsemalla Mac > Tietoja tästä Macista (Grafiikkatiedot).
    • Jos haluat selvittää, tukeeko tietokoneesi OpenGL-versiota (4.0:aa tai uudempaa), perehdy tähän sivustoon: Apple Support document.
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.†

† ILMOITUS KÄYTTÄJILLE: Tuotteen aktivointi ja käyttö edellyttävät Internet-yhteyttä, Adobe ID:tä ja käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben palveluita voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden lisäkäyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön. Sovelluksia tai palveluita ei ole ehkä saatavina kaikissa maissa tai kaikilla kielillä tai niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

Kieliversiot

InDesign CC on saatavilla seuraavilla kielillä:

Dansk

Deutsch

englanti

Español

Français

Français*

heprea*

unkari

Italiano

Nederlands

norja

puola

Português (Brasil)

suomi

Svenska

turkki

ukraina

čeština

Русский

عربي**

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

** Arabiaa ja hepreaa tuetaan Lähi-idän versioissa, joissa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja englanninkielinen käyttöliittymä. Myös Pohjois-Afrikan ranskankielisessä (Français*) versiossa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja ranskankielinen käyttöliittymä.

InDesign CC:n (2017) järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel Pentium 4- tai AMD Athlon 64 -suoritin
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 tai Windows 10
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; HiDPI-näytön tuki
  • InDesignin uuden kosketustyötilan käyttöä varten tarvitaan kosketusnäyttöä tukeva taulutietokone/näyttö, jossa on Windows 8 tai uudempi (esimerkiksi Microsoft Surface Pro 3), ja näytön tarkkuuden on oltava vähintään 2 160 x 1 440
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

macOS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • macOS 10.10, 10.11 tai 10.12
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,5 gigatavua käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; Retina-näytön tuki
  • Valinnainen: Grafiikkasuorittimen suorituskyky ‑toiminnon käyttämiseksi Macissa on oltava vähintään 1 024 Mt VRAM-muistia (suositus 2 Gt), ja tietokoneen on tuettava OpenGL-versiota 4.0 tai uudempaa.
    • Tuetut laitteet
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          MacBook Pro, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
          Mac mini, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
    • Voit tarkistaa VRAM-arvon valitsemalla Mac > Tietoja tästä Macista (Grafiikkatiedot).
    • Jos haluat selvittää, tukeeko tietokoneesi OpenGL-versiota (4.0:aa tai uudempaa), perehdy tähän sivustoon: Apple Support document.
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti. *

* ILMOITUS KÄYTTÄJILLE: Tuotteen aktivointi ja käyttö edellyttävät Internet-yhteyttä, Adobe ID:tä ja käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben palveluita voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden lisäkäyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön. Sovelluksia tai palveluita ei ole ehkä saatavina kaikissa maissa tai kaikilla kielillä tai niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

Kieliversiot

InDesign CC on saatavilla seuraavilla kielillä:

Dansk

Deutsch

englanti

Español

Français

Français*

heprea*

unkari

Italiano

Nederlands

norja

puola

Português (Brasil)

suomi

Svenska

turkki

ukraina

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabiaa ja hepreaa tuetaan Lähi-idän versioissa, joissa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja englanninkielinen käyttöliittymä. Myös Pohjois-Afrikan ranskankielisessä (Français*) versiossa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja ranskankielinen käyttöliittymä.

InDesign CC:n (2015) järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel Pentium 4- tai AMD Athlon 64 -suoritin
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 tai Windows 10
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; HiDPI-näytön tuki
  • InDesignin uuden kosketustyötilan käyttöä varten tarvitaan kosketusnäyttöä tukeva taulutietokone/näyttö, jossa on Windows 8 tai uudempi (esimerkiksi Microsoft Surface Pro 3), ja näytön tarkkuuden on oltava vähintään 2 160 x 1 440
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X v10.9, v10.10 tai v10.11
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,5 gigatavua käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; Retina-näytön tuki
  • Valinnainen: Grafiikkasuorittimen suorituskyky ‑toiminnon käyttämiseksi Macissa on oltava vähintään 1 024 Mt VRAM-muistia (suositus 2 Gt), ja tietokoneen on tuettava OpenGL-versiota 4.0 tai uudempaa.
    • Tuetut laitteet
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          MacBook Pro, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
          Mac mini, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
    • Voit tarkistaa VRAM-arvon seuraavasti:
      Mac 10.9: valitse Mac > Tietoja tästä Macista > Lisätietoja (Grafiikkatiedot).
      Mac 10.10, 10.11: valitse Mac > Tietoja tästä Macista (Grafiikkatiedot).
    • Jos haluat selvittää, tukeeko tietokoneesi OpenGL-versiota (4.0:aa tai uudempaa), perehdy tähän sivustoon: Apple Support document.
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti. *

* ILMOITUS KÄYTTÄJILLE: Tuotteen aktivointi ja käyttö edellyttävät Internet-yhteyttä, Adobe ID:tä ja käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben palveluita voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden lisäkäyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön. Sovelluksia tai palveluita ei ole ehkä saatavina kaikissa maissa tai kaikilla kielillä tai niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

Kieliversiot

InDesign CC on saatavilla seuraavilla kielillä:

Dansk

Deutsch

englanti

Español

Français

Français*

heprea*

unkari

Italiano

Nederlands

norja

puola

Português (Brasil)

suomi

Svenska

turkki

ukraina

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabiaa ja hepreaa tuetaan Lähi-idän versioissa, joissa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja englanninkielinen käyttöliittymä. Myös Pohjois-Afrikan ranskankielisessä (Français*) versiossa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja ranskankielinen käyttöliittymä.

InDesign CC:n (2014) järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel Pentium 4- tai AMD Athlon 64 -suoritin
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1, Windows 8 tai Windows 8.1
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; HiDPI-näytön tuki
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X v10.7, v10.8, v10.9 tai v10.10
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; Retina-näytön tuki
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

InDesign CC:n järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows® 7 ja Service Pack 1 tai Windows 8 tai Windows 8.1
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, jäsenyyden validointiin ja verkkopalvelujen käyttöön.*

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7, v10.8 tai v10.9
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain. Retina-näytön tuki.
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe Flash Player 10 -ohjelmisto.
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, jäsenyyden validointiin ja verkkopalvelujen käyttöön.*

* Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben verkkopalveluita, mukaan lukien Adobe Creative Cloud™ -palvelua, voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden lisäkäyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön. Sovellukset ja verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.