InDesign CC:n (2017) järjestelmävaatimukset ja kieliversiot

Windows

• Intel Pentium 4- tai AMD Athlon 64 -suoritin
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 tai Windows 10
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; HiDPI-näytön tuki
  • InDesignin uuden kosketustyötilan käyttöä varten tarvitaan kosketusnäyttöä tukeva taulutietokone/näyttö, jossa on Windows 8 tai uudempi (esimerkiksi Microsoft Surface Pro 3), ja näytön tarkkuuden on oltava vähintään 2 160 x 1 440
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

Mac OS

• Multicore Intel -suoritin
  • Mac OS X v10.10, v10.11 tai v10.12
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,5 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; Retina-näytön tuki
  • Valinnainen: Grafiikkasuorittimen suorituskyky ‑toiminnon käyttämiseksi Macissa on oltava vähintään 1 024 Mt VRAM-muistia (suositus 2 Gt), ja tietokoneen on tuettava OpenGL-versiota 4.0 tai uudempaa.
    • Tuetut laitteet
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          MacBook Pro, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
          Mac mini, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
    • Voit tarkistaa VRAM-arvon valitsemalla Mac > Tietoja tästä Macista (Grafiikkatiedot).
    • Jos haluat selvittää, tukeeko tietokoneesi OpenGL-versiota (4.0:aa tai uudempaa), perehdy tähän sivustoon: Apple Support document.
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti. *

* ILMOITUS KÄYTTÄJILLE: Tuotteen aktivointi ja käyttö edellyttävät Internet-yhteyttä, Adobe ID:tä ja käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben palveluita voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden lisäkäyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön. Sovelluksia tai palveluita ei ole ehkä saatavina kaikissa maissa tai kaikilla kielillä tai niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

Kieliversiot

InDesign CC on saatavilla seuraavilla kielillä:

Dansk

Deutsch

englanti

Español

Français

Français*

heprea*

unkari

Italiano

Nederlands

norja

puola

Português (Brasil)

suomi

Svenska

turkki

ukraina

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabiaa ja hepreaa tuetaan Lähi-Idän versioissa, joissa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja englanninkielinen käyttöliittymä. Myös Pohjois-Afrikan ranskankielisessä (Français*) versiossa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja ranskankielinen käyttöliittymä.

InDesign CC:n (2015) järjestelmävaatimukset ja kieliversiot

Windows

• Intel Pentium 4- tai AMD Athlon 64 -suoritin
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 tai Windows 10
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; HiDPI-näytön tuki
  • InDesignin uuden kosketustyötilan käyttöä varten tarvitaan kosketusnäyttöä tukeva taulutietokone/näyttö, jossa on Windows 8 tai uudempi (esimerkiksi Microsoft Surface Pro 3), ja näytön tarkkuuden on oltava vähintään 2 160 x 1 440
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

Mac OS

• Multicore Intel -suoritin
  • Mac OS X v10.9, v10.10 tai v10.11
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,5 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; Retina-näytön tuki
  • Valinnainen: Grafiikkasuorittimen suorituskyky ‑toiminnon käyttämiseksi Macissa on oltava vähintään 1 024 Mt VRAM-muistia (suositus 2 Gt), ja tietokoneen on tuettava OpenGL-versiota 4.0 tai uudempaa.
    • Tuetut laitteet
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          MacBook Pro, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
          Mac mini, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
    • Voit tarkistaa VRAM-arvon seuraavasti:
      Mac 10.9: valitse Mac > Tietoja tästä Macista > Lisätietoja (Grafiikkatiedot).
      Mac 10.10, 10.11: valitse Mac > Tietoja tästä Macista (Grafiikkatiedot).
    • Jos haluat selvittää, tukeeko tietokoneesi OpenGL-versiota (4.0:aa tai uudempaa), perehdy tähän sivustoon: Apple Support document.
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti. *

* ILMOITUS KÄYTTÄJILLE: Tuotteen aktivointi ja käyttö edellyttävät Internet-yhteyttä, Adobe ID:tä ja käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben palveluita voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden lisäkäyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön. Sovelluksia tai palveluita ei ole ehkä saatavina kaikissa maissa tai kaikilla kielillä tai niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

Kieliversiot

InDesign CC on saatavilla seuraavilla kielillä:

Dansk

Deutsch

englanti

Español

Français

Français*

heprea*

unkari

Italiano

Nederlands

norja

puola

Português (Brasil)

suomi

Svenska

turkki

ukraina

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabiaa ja hepreaa tuetaan Lähi-Idän versioissa, joissa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja englanninkielinen käyttöliittymä. Myös Pohjois-Afrikan ranskankielisessä (Français*) versiossa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja ranskankielinen käyttöliittymä.

InDesign CC:n (2014) järjestelmävaatimukset ja kieliversiot

Windows

• Intel Pentium 4- tai AMD Athlon 64 -suoritin
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1, Windows 8 tai Windows 8.1
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; HiDPI-näytön tuki
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

Mac OS

• Multicore Intel -suoritin
  • Mac OS X v10.7, v10.8, v10.9 tai v10.10
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain; Retina-näytön tuki
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

InDesign CC:n järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows® 7 ja Service Pack 1 tai Windows 8 tai Windows 8.1
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, jäsenyyden validointiin ja verkkopalvelujen käyttöön.*

Mac OS

• Multicore Intel -suoritin
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7, v10.8 tai v10.9
  • 2 gigatavua RAM-muistia (suositus 8 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain. Retina-näytön tuki.
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe Flash Player 10 -ohjelmisto.
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, jäsenyyden validointiin ja verkkopalvelujen käyttöön.*

* Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben verkkopalveluita, mukaan lukien Adobe Creative Cloud™ -palvelua, voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden lisäkäyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön. Sovellukset ja verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

InDesign CS6:n järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows® XP ja Service Pack 3 tai Windows 7 ja Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- ja CS6-sovellukset tukevat myös Windows 8- ja Windows 8.1 -käyttöjärjestelmiä. Katso CS6:n usein kysyttyjen kysymysten sivulta lisätietoja Windows 8 -tuesta.*
  • 1 gigatavua RAM-muistia (suositus 2 Gt)
  • 1,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Joihinkin Adobe Bridgen ominaisuuksiin tarvitaan DirectX 9:ä tukeva näytönohjain, jossa on vähintään 64 Mt VRAM-muistia.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan laajakaistayhteys ja rekisteröinti.* Tuotetta ei voi aktivoida puhelimitse.

* Lue lisää Windows-tuesta

Mac OS

• Multicore Intel -suoritin
  • Mac OS X v10.6.8 tai v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- ja CS6-sovellukset tukevat Mac OS X v10.8- tai v10.9 -käyttöjärjestelmää, kun se on asennettu Intel-pohjaisiin järjestelmiin.**
  • 1 gigatavua RAM-muistia (suositus 2 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe Flash Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan laajakaistayhteys ja rekisteröinti.* Tuotetta ei voi aktivoida puhelimitse.

* Tämä tuote saattaa integroitua tiettyihin Adoben tai kolmannen osapuolen isännöimiin verkkopalveluihin (”Online-palvelut”) tai sallia niiden käytön. Adoben verkkopalveluita voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden lisäkäyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Ne voidaan muuttaa kokonaan tai osittain tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Hintaan saatetaan lisätä kuluja tai erillisiä lisämaksuja.

** Lue lisää Mac OS X Mavericksin tuesta.

InDesign CS5.5:n järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows® XP ja Service Pack 2 (suositus: Service Pack 3); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise ja Service Pack 1; tai Windows 7
  • 1 gigatavua RAM-muistia (suositus 2 Gt)
  • 1,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe Flash Player 10 -ohjelmisto.
  • Verkkopalvelujen käyttö edellyttää Internet-laajakaistayhteyttä ja Subscription Editionin (jos sovellettavissa) jatkuvaa validointia.*

Mac OS

• Moniytiminen Intel®-suoritin
  • Mac OS X v.10.5.8 tai v.10.6
  • 1 gigatavua RAM-muistia (suositus 2 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe Flash Player 10 -ohjelmisto.
  • Verkkopalvelujen käyttö edellyttää Internet-laajakaistayhteyttä ja Subscription Editionin (jos sovellettavissa) jatkuvaa validointia.*

* Adoben verkkopalveluita, mukaan lukien Adobe CS Live ‑palveluita, voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden lisäkäyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Hintaan saatetaan lisätä kuluja tai erillisiä lisämaksuja.

InDesign CS5:n järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows® XP ja Service Pack 2 (suositus: Service Pack 3); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise ja Service Pack 1; tai Windows 7
  • 1 gigatavua RAM-muistia (suositus 2 Gt)
  • 1,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa flash-pohjaisiin tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Laajakaistainen Internet-yhteys vaaditaan online-palveluja varten.*

Mac OS

• Multicore Intel -suoritin
  • Mac OS X v.10.5.7 tai v.10.6
  • 1 gigatavua RAM-muistia (suositus 2 Gt)
  • 2,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai flash-pohjaisiin tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe Flash Player 10 -ohjelmisto.
  • Laajakaistainen Internet-yhteys vaaditaan online-palveluja varten.*

*Tämän tuotteen toimintoja saatetaan pystyä laajentamaan käyttämällä tiettyjä ominaisuuksia, joita isännöidään verkossa, kuten CS Live -verkkopalvelut (”Online Services”), jos käytössä on nopea Internet-yhteys. Verkkopalvelut ja jotkin niihin liittyvät toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa maissa, kaikilla kielillä tai valuutoilla, ja ne saatetaan keskeyttää kokonaan tai osittain ilman ilmoitusta. Verkkopalveluiden käyttö on erillisten käyttöehtojen ja yksityisyydensuojan alaista. Näiden palvelujen käyttö saattaa vaatia käyttäjän rekisteröintiä. Joistakin verkkopalveluista, myös sellaisista, jotka ovat aluksi maksuttomia, saatetaan periä lisämaksu ja niiden käyttö saattaa vaatia erillisen tilauksen. Katso lisätietoja ja tarkista sovellettavat käyttöehdot sekä online-tietosuojakäytäntö osoitteesta www.adobe.com/fi.

InDesign CS4:n järjestelmävaatimukset

Windows

• 1,5 GHz tai nopeampi suoritin
  • Microsoft® Windows® XP ja Service Pack 2 (suositus Service Pack 3) tai Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise ja Service Pack 1 (hyväksytty Windows XP:n ja Windows Vistan 32-bittisille versioille)
  • 512 megatavua RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1,8 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa flash-pohjaisiin tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Multimediatoimintoihin tarvitaan QuickTime 7 -ohjelmisto.
  • Laajakaistainen Internet-yhteys vaaditaan online-palveluja varten.*

Yhteensopivuus Windows 7:n kanssa

Mac OS

• PowerPC® G5- tai moniytiminen Intel®-suoritin
  • Mac OS X v10.4.11–10.5.4
  • 512 megatavua RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1,6 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai flash-pohjaisiin tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Multimediatoimintoihin tarvitaan QuickTime 7 -ohjelmisto.
  • Laajakaistainen Internet-yhteys vaaditaan online-palveluja varten.*

Yhteensopivuus Snow Leopardin kanssa

*Tämän tuotteen toimintoja saatetaan pystyä laajentamaan käyttämällä tiettyjä ominaisuuksia, joita isännöidään verkossa, kuten CS Live -verkkopalvelut (”Online Services”), jos käytössä on nopea Internet-yhteys. Verkkopalvelut ja jotkin niihin liittyvät toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa maissa, kaikilla kielillä tai valuutoilla, ja ne saatetaan keskeyttää kokonaan tai osittain ilman ilmoitusta. Verkkopalveluiden käyttö on erillisten käyttöehtojen ja yksityisyydensuojan alaista. Näiden palvelujen käyttö saattaa vaatia käyttäjän rekisteröintiä. Joistakin verkkopalveluista, myös sellaisista, jotka ovat aluksi maksuttomia, saatetaan periä lisämaksu ja niiden käyttö saattaa vaatia erillisen tilauksen. Katso lisätietoja ja tarkista sovellettavat käyttöehdot sekä online-tietosuojakäytäntö osoitteesta www.adobe.com/fi.

InDesign CS3:n järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel Pentium 4-, Intel Centrino-, Intel Xeon- tai Intel Core Duo -suoritin (tai vastaava)
  • Microsoft Windows XP ja Service Pack 2 tai Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise (hyväksytty tuki 32-bittisille versioille)
  • Windows XP:ssä 256 Mt RAM-muistia (suositus 512 Mt); Windows Vistassa 512 Mt (suositus 1 Gt)
  • 1,8 gigatavua vapaata kiintolevytilaa (asennuksen aikana tarvitaan enemmän vapaata tilaa)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Multimediatoimintoihin tarvitaan QuickTime 7 -ohjelmisto.
  • Tuotteen aktivointiin tarvitaan Internet- tai puhelinyhteys.
  • Adobe Stock Photos -palveluun* ja muihin palveluihin tarvitaan Internetin laajakaistayhteys.*

Mac OS

• PowerPC G4- tai G5- tai moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X v10.4.810.5 (Leopard)
  • PowerPC-pohjaisissa järjestelmissä 256 Mt RAM-muistia (suositus 512 Mt); Intel-pohjaisissa järjestelmissä 512 Mt (suositus 1 Gt)
  • 1,6 gigatavua vapaata kiintolevytilaa (asennuksen aikana tarvitaan enemmän vapaata tilaa)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Multimediatoimintoihin tarvitaan QuickTime 7 -ohjelmisto.
  • Tuotteen aktivointiin tarvitaan Internet- tai puhelinyhteys.
  • Adobe Stock Photos -palveluun* ja muihin palveluihin tarvitaan Internetin laajakaistayhteys.*

*Verkkopalvelut, kuten Adobe Stock Photos ja Adobe Connect, eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa, kaikilla kielillä ja kaikilla valuutoilla. Palveluiden käytettävyys voi muuttua. Verkkopalveluiden käyttö on erillisen sopimuksen alaista, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja.