Tietokoneesi on vastattava alla esitettyjä teknisiä vähimmäisvaatimuksia InDesign CC:n suorittamista ja käyttöä varten.

Koskee seuraavia:

Lokakuun 2018 versio (14.0)

Aikaisempien versioiden järjestelmävaatimukset:

Creative Cloud ‑sovellusten uusin versio ei tue joitakin vanhempia Windows- ja Mac-versioita. Lue lisää.

InDesign CC:n järjestelmän vähimmäisvaatimukset

Windows

Vähimmäisvaatimus
Suoritin Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
Käyttöjärjestelmä Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1 tai Windows 10*
RAM-muisti

4 Gt RAM-muistia (suositus 16 Gt)

Kiintolevytila 3.6 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin); suositellaan SSD-aseman käyttöä.
Näyttötarkkuus

1 024 x 768 (suositus 1 920 X 1080), HiDPI-näytön tuki

Huomautus: InDesignin uuden kosketustyötilan käyttöä varten tarvitaan kosketusnäyttöä tukeva taulutietokone/näyttö, jossa on Windows 10 tai uudempi (esimerkiksi Microsoft Surface Pro 3), ja näytön tarkkuuden on oltava vähintään 2 160 x 1 440.

Näytönohjain 32-bittinen näytönohjain
Internet

Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.†

Muuta SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.

* Ei tueta Windows 10:n versioissa 1507, 1511 ja 1607.

macOS

Vähimmäisvaatimus

Suoritin

Moniytiminen Intel-suoritin

Käyttöjärjestelmä

macOS 10.13 (High Sierra) tai macOS 10.12 (Sierra)

RAM-muisti

4 Gt RAM-muistia (suositus 16 Gt)

Kiintolevytila

3.5 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)

Näyttötarkkuus

1 024 x 768 (suositus 1 920 x 1080), Retina-näytön tuki

Näytönohjain

32-bittinen näytönohjain

Grafiikkasuoritin Grafiikkasuorittimen suorituskyky ‑toiminnon käyttämiseksi Macissa on oltava vähintään 1 024 Mt VRAM-muistia (suositus 2 Gt), ja tietokoneen on tuettava OpenGL-versiota 4.0 tai uudempaa.
  • Tuetut laitteet
        iMac 4K
        iMac 5K
        MacBook Pro Retina
        MacBook Pro, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
        Mac mini, joka on yhdistetty HiDPI-näyttöön
  • Voit tarkistaa VRAM-arvon valitsemalla Mac > Tietoja tästä Macista (Grafiikkatiedot).
  • Tietoja siitä, tukeeko tietokoneesi tarvittavaa OpenGL-versiota (4.0:aa tai uudempaa), saat tästä Applen tukidokumentista.
Internet

Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.†

Muuta SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.

† ILMOITUS KÄYTTÄJILLE: Tuotteen aktivointi ja käyttö edellyttävät Internet-yhteyttä, Adobe ID:tä ja käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben palveluita voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden lisäkäyttöehdot ja Adoben tietosuojakäytännön. Sovelluksia tai palveluita ei ole ehkä saatavana kaikissa maissa tai kaikilla kielillä tai niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

InDesign CC:hen saatavana olevat kieliversiot

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

Hebrew*

Hungarian

Italiano

Nederlands

Norwegian

Polish

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Turkish

Ukrainian

čeština

Русский

عربي**

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

** Arabiaa ja hepreaa tuetaan Lähi-idän versioissa, joissa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja englanninkielinen käyttöliittymä. Myös Pohjois-Afrikan ranskankielisessä (Français*) versiossa on täydellinen oikealta vasemmalle luettavan tekstin tuki, arabian/heprean toiminnot ja ranskankielinen käyttöliittymä.