Lue lisää InDesignin uusimman julkaisuversion uusista ominaisuuksista.

Kesäkuun 2020 julkaisuversio (15.1)

Uudet ominaisuudet ja parannukset

Yhteisön komentosarjat

Jaa ja tarkista

Jaa mallisi tarkistamista varten, lisää kommentteja ja hallitse palautetta saumattomasti tarvitsematta poistua InDesignista.

Adobe-fonts-auto-activation_2

Adobe Fontsin automaattinen aktivointi

InDesign etsii puuttuvat kirjasimet automaattisesti Adobe Fontsista ja aktivoi ne.

Yhteisön komentosarjat

Videon URL-osoitteen tuominen mediapaneelista

Tuo video kelvollisesta URL-osoitteesta, jos haluat toistaa virtautetun videon viedyssä PDF-tiedostossa.

macos-v10_15-support-for-indesign-server-2

macOS 10.15:n tuki InDesign Serverille

InDesign Serverin tuki macOS 10.15:ssä.

Stability-and-Performance

Vakaus ja suorituskyky

Parannettu vakautta ja suorituskykyä, otettu käyttöön sujuvampia työnkulkuja.

InDesignin edelliset julkaisuversiot