InDesign-asiakirjojen avaaminen aikaisemmissa versioissa

Koska InDesign-asiakirjat on versioitu tietyllä tavalla, niitä ei voi avata suoraan InDesignin, InCopyn tai InDesign Serverin vanhemmissa versioissa. Esimerkiksi InDesign 2015:ssä luotua asiakirjaa ei voi avata suoraan InDesign 2014:ssä tai CS6:ssa.

Jos asiakirjan luoneella henkilöllä on InDesignin uudempi versio, tiedostojen jakamiseen on kaksi eri tapaa:

1) Asiakkaat, joilla on CS6 (erityisesti 8.1.0) tai uudempi ja joilla on pääsy Creative Cloud -palveluihin, voivat käyttää Simple Saveback -palvelua, jonka avulla voi avata jonkun uudempaa InDesign-versiota käyttävän asiakirjan. Lisätietoja tästä ominaisuudesta on täällä:

https://helpx.adobe.com/fi/indesign/using/whats-new-2014.html#main-pars_header_27

http://indesignsecrets.com/cs6-update-opening-newer-cc-files.php

2) Asiakirjan voi tallentaa IDML-muotoon ja jakaa sen vanhemman version käyttäjälle. Lisätietoja on täällä:

https://helpx.adobe.com/fi/indesign/kb/save-indesign-files-previous-versions.html

Huomaa: tietyn InDesign-version
erityisominaisuuksilla luotua sisältöä saatetaan muokata tai se saatetaan poistaa, jos asiakirja avataan ohjelman
 vanhemmassa versiossa. Tarkista huolellisesti kaikki aiemmassa versiossa avatut asiakirjat.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa