Ongelma: Premiere Pro CC 2015 kaatuu sovelluksen käynnistyksen aikana, mikäli tietokoneessa on Windows-käyttöjärjestelmä ja AMD-suoritin.

Käyttäjät ovat ilmoittaneet, että Premiere Pro CC 2015.1 (9.1) -versio kaatuu käynnistyksen aikana Windows-pohjaisissa tietokoneissa, joissa on käytössä AMD-suoritin.

Ratkaisu: Käytä Premiere Pron aiempaa versiota

Tällä hetkellä Premiere Pro CC 2015.1 (9.1) -versio ei käynnisty Windows-pohjaisissa tietokoneissa, joihin on asennettu AMD-suoritin. Käytä Premiere Pron aiempaa versiota siihen asti, kunnes ongelman korjaus on saatavilla

Jos aiempaa Premiere Pro -versiota ei ole asennettu, suorita jokin seuraavista toimenpiteistä.

• Asenna Premiere Pro CC 2014 -versio Creative Cloud -sovelluksesta
  • Asenna Premiere Pro CC 2015 (9.0) -tuote ProDesignTools-verkkosivustolta.

Päivitä Premiere Pro CC 2015 (9.0.2) -versioon käyttämällä seuraavaa 9.0.2-korjaustiedostoa.

Pian julkaistaan päivitys, joka korjaa tämän ongelman.